23

Анонимен

преди 4 години

"САЩ имаха повече време да се приготвяти повече ресурси от редица други нации"Бе ти нормален ли си.......

22

Анонимен

преди 4 години

Факт: САЩ имаха повече време да се приготвяти повече ресурси от редица други нации. При това започнаха с мерките рано-рано, затваряйки летищата си за китайци. Втори факт: Въпреки това тотално изпуснаха нещата и са напът да счупят рекордите и да излезат начело по опропастени и загубени животи на собствените си граждани,Трети факт: Както винаги, на Тръмп някой друг му е оцапал великите американски ***.

21

експерт

преди 4 години

е нормално за сащ, страната с едно от най - лошото здравеопазване

20

Анонимен

преди 4 години

Бай Тръмп го закъса с тоя вирус,а се заканваше,че Китай ще пострада жестоко по време на търговската война с митата.Какво стана накрая?САЩ пуснаха вируса в Ухан,като мислеха,че както през предишни години,като им пускаха САРС и другите,китайците ще задържат заразата на място.Да ама не!Китайците тоя път качиха заразените на самолетите и запалиха земното кълбо!Писна им от номерата на САЩ!

19

Анонимен

преди 4 години

Тръмп1 как така няма да идва вируса в САЩ ? Той си обича родината. Искал да се завърне у дома и се е върнал

18

Анонимен

преди 4 години

Демократите му сипаха да яде.

17

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е детски доктор, той доскоро не правеше разлика между коронавирус и грипен вирус. Нивото му на познание е сравнимо с това на Тръмп. Как е станал доцент в най корумпирата страна в Евпопа, горе долу е ясно.

16

До 17

преди 4 години

И колко е "дълга" на Китай към САЩ?

15

Анонимен

преди 4 години

А кой си изтегли хората от Ухан че и от Китай? Кой ги тества в началото с ьруго освен термометър? Кой си затвори границите за входящи за 2 седмици поне и както Франция влизат само тези с адресна регистрация? Кой вкара в карантина за 2 седмици всички влизащи и ако не, защо? А кой говореше че няма вирус, и няма нужда от мерки? Кой е закъсал за пари и печата трилиони без покритие? Кой не иска да си плаща дълговете и се надява на война, че да ги изчисти?

14

ined

преди 4 години

за Пърл Харбър си отмъстиха с две атомни бомби над Хирошима и Нагазаки.за 9/11 сринаха Афганистан, а след това и и Иракза корона вируса освен да наложат още мита на вноса от Китай друго май не могат да направят.

13

Анонимен

преди 4 години

"САЩ измислиха начин да не плащат дълга си към Китай"Знаеш ли, колко е външният дълг на китай ?

12

Анонимен

преди 4 години

Китай трябва да плаща санкции заради вируса.

11

Каскет

преди 4 години

Короната ще ви остане спомен за цял живот. Ха оправяйте се сега, велика нация, голяма и силна, с един нищожен и невидим вирус.

10

Анонимен

преди 4 години

8, не съм адвокат на бай Дончо, но върешната вражеска "армия" е много мощна.

9

Анонимен

преди 4 години

САЩ измислиха начин да не плащат дълга си към Китай, ще искат репарации за вируса. Толкова очевадна история... Само не знам Китай дали ще стои и гледа, как са работили за нищо последните десетилетия. Работата отива на зле

8

хйахайайа

преди 4 години

Търсят да се бият с някой , ама няма как да стане с Китайците. Само приказки ще си разменят с тях до изборите в САЩ. нищо ново

7

Анонимен

преди 4 години

На калпавата ракета космоса й е крив...

6

реалнафантазия

преди 4 години

Лошото е, че САЩ не прощава, а щетите сега са огромни. Каква ли ще е съдбата на Китай след пандемията? :)

5

Анонимен

преди 4 години

Лошо, майна, лошо.

4

Джонс Хопкинс цифри

преди 4 години

В щатите 79000 умират от грип всяка година. Дръжте се - 13000 от хив/спин. Те не са ли Пърл Харбър? А умиращите от всякакви болести, заради великата им здравна система - 1/4 от населението няма осигуровка и влиза в болницата, като ритне камбанката. А смъртни случаи от *** за храна и ГМО? Разбрахме, че икономиката има нужда от рестарт, че дълговете са много, че се печатат ммого пари, че няма златен стандарт, ама нали уж са демокрацив, стига с драматизмите.