99

Тцък

преди 4 години

ЕС тепърва ще се опитва да вдигне на крака западните икономики. Не знам тоя къде се бута пак между шамарите.

98

Анонимен

преди 4 години

Къде са милиардите където бяха спестени преди нова година?

97

Анонимен

преди 4 години

И3врaтнякa пак за пари говори. Разхлабване на мерките в момент на увеличаване броя на заразените. Не му пука за народа и майка си ще продаде само парата да прибере

96

Анонимен

преди 4 години

Щр има ли за още една къща по Испания?

95

noname

преди 4 години

Цитат от изявлението на ББорисов: "Той беше категоричен, че детските градини и яслите да бъдат отворени и така са препоръчали от Щаба." На него не му пука какво става в България. Важното са "европейските ценности", макар за България във финансово отношение да са 100% загубени. Не сме във финансовата еврозона на ЕС, благодарение и само на ББорисов.Децата в детските градини бяха финансирани от ЕС. Резултатът - някакви продукти за 4-5 лева, много грозно. Аз ги дарих, щото има опция...

94

V

преди 4 години

Син екран излиза като ти забие уиндилса .На боко му е забила тиквата. Някой да го фрасне да се рестартира ;)

93

Анонимен

преди 4 години

Борисов: ЕС ще мобилизира бързо 3.3 млрд. евро за Западните БалканиВсе за пари мисли горкия! Не съм пробвал да ям! Има ли някой да ми каже кои банкноти са по вкусни 20лв или 50лв или 100лв!

92

Анонимен

преди 4 години

много се радваме че сме солидарни с парите на другите народи от европейския съюз, а не казва държавата му колко даде за солидарност след като партийните му бизнесмени присвоиха 4 милиарда от европа

91

Анонимен

преди 4 години

Добре де, ама нас какво ни топлят тия западни балкани? Радва се сякаш на нас дали нещо.

90

noname

преди 4 години

ББорисов забрави да каже, че е преизпълил плана за 2020. Със силно финансиране през ББР към ЧСИ в извънредно положемние и "безлихвени" кредити, 60/40 или реално 32/68 не работещи механизми.Хич не му пука и се радва на абсолютно неадекватните помощи от ЕС, щото не сме в Еврозоната благодарение на него и на любимите му банки.

89

Анонимен

преди 4 години

Да този е готов да урежда и да се мазни на всички останали, а за България нищо.На трети март Урсула и Мишел дойдоха до България и казаха, за вас честит празник, а на съседите ви от Гърция даваме 700 милиона да пазят външните граници на ЕС.

88

Реалист

преди 4 години

Това лице на кого е премиер на България или Западните Балкани? Като гледам мисли повече за Западните Балкани от колкото за България. Бас държа, че тия приказки за Северна Македония са казани само на пресконференцията.

87

Анонимен

преди 4 години

Крадливо, мазно, просто - бг политика.

86

Анонимен

преди 4 години

ТИ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ДОРИ ЕДНО ЕВРО НЯМА ДА ВИДИШ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОБЛИЗВАЙ КАТО КУЧЕ ПРЕД МЕСАРНИЦА

85

Анонимен

преди 4 години

Остана ли някой, който гледа нова ?

84

Б&Б

преди 4 години

Ами ще си имат гурбетчиите проблеми на Орли: Францияция иска сезонни работници с постоянно френско жителство, а нашите имали българско... Французите не смятат България за държава "първа ръка".

83

Анонимен

преди 4 години

Безмислен брифинг,загубил ценно ефирно време на слугинската му телевизия-Нова,за да ни сведе до знанието,че ЕС щели да отпуснат 3,5 милиарда лева за западните балкани за медицински нужди.И най-вече да си направи отново реклама,да плюне по президента и да ни светне,че БСП ни били довели до катастрофа,а той видите ли,до просперитет.Добре,че живеем днес,а не сме следващите поколения,където някой негов наследник ще го величае като господ.

82

Койчо

преди 4 години

Това е най радостната новина за боко тиквата когато почнат да идват парите от европа.

81

Анонимен

преди 4 години

Ако Европа следи нещата и има "програма" др Борисов. Изобщо няма да очаква "подкрепата" ви да се съберете та да я подсетите и "подкрепите"! Тя тези пари ще си ги даде безвъзмезно! Оказва се обаче че подобни програми липсват! Евро съюза се има други програми и цели!

80

Анонимен

преди 4 години

Викайте санитарите! Теряем пациента