17

Анонимен

преди 4 години

Доста са го закъсали ***, щом такива като теб трябва да пазят интересите им.

16

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовЩото ви спонсорираха рашките. Неграмотен си не само по отношение на Германската конституция.

15

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовИ най-вече, знаем, че противниците на проекта в България са неуки хибридки.

14

Щирлиц

преди 4 години

Поредното чесане на езици.

13

Христо Христов

преди 4 години

Разбира се, че има бъдеще - в холандия забраниха референдумите, в България израстна ново поколение с ценности за тревопасни *** - все условия урсула с неадекватните си човекомразещи комисари да бъде и пребъде.

12

Анонимен

преди 4 години

Документален филм за една държава в Латинска Америка и една бедна група от семейства - единия носи два лука,другия носи макарони,третия носи соя,четвъртия мляко,петия ориз и т.н., от всички тези събрани от хората продукти правят един казан водна супа за децата си,за да не умрат от глад,това повече ли ви харесва? Къщите им са без мебели,голи влажни кирпичени стени,спят на черджета на земята и т.н.,това харесва ли ви?Или ЕС повече ви харесва?

11

Тъпомер

преди 4 години

Има да си мечтаете,това е необратимо,за радост ,че в България сме по назад и от КНДР,някой има ли представа ква ще е безработицата ако всички се върнат,то това не са ви лозунгите на маса.

10

Анонимен

преди 4 години

Има документални филми за беднотията,мизерията,смъртта и отчаянието в латиноамериканските държави, също и в някои азиатски държави, гледайте ги и ще разберете,че няма по-добро нещо от ЕС,защото в ЕС,всички европейци имат шанс за по-добър живот,ако не в собствената си държава,поне в някоя друга европейска държава,а хората извън ЕС нямат тази възможност и шанс,живеят като скотове и готвят на групи за децата си ,за да оцелеят децата.Няма по-добро от ЕС,бъдете сигурни в това!

9

Pierrr

преди 4 години

Има бъдеще само при условието да не прави глупости . ЕС си е самодостатъчен по всички показатели.

8

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам му скорошен разпад!

7

Анонимен

преди 4 години

До .Категорично ДА!

6

.

преди 4 години

Категорично НЕ!

5

Анонимен

преди 4 години

Препоръчвам на ЕС и ЕП, да изучат подробно как функционираше социалистическия СИВ(съюз за икономическа взаимопомощ) и да вземат добрите и полезни неща от там,има какво да копират от там, за да се вдигне икономиката на всички държави от ЕС и ЕС да бъде по-силен икономически съюз на всички държави,за да имат държавите повече приходи и по-добро бъдеще.

4

Анонимен

преди 4 години

До бай ганюНашите ромеовци(роми) са си родени в Европа,а големия процент от ромеовците на западните държави,даже не са от Европа,а от на майната си Райна от извън Европа.

3

Анонимен

преди 4 години

"Има ли бъдеще европейският проект?"Да, има, твърдо вярвам в европейския съюз и ЕС,видяхме какво стана, когато падна източна Европа и не искаме това да се повтаря със западна Европа и да ни превърнат в мизерни държави от Латиноамерикански тип!Твърдо съм за ЕС!

2

бай ганю

преди 4 години

на британците им писна от тромави бюрократични регулатори сълно повлияни от вечностачкуващите франсета които само знаят едно нещо NO NO NO и си хванаха шапкат особенно след като в този съюз се намърдаха и повле.канковци от цяла източна европа нямащи никакво намерени да се интегрирват но за сметка на това да дърпат безплатни пари(подобно на нашите ро.меовци)и в следствие на това очакваното разклащане започна за голямо съжаление да се усещавсичко де що е южна и източна европа не е за ЕС ч.ле.н

1

Анонимен

преди 4 години

Чакам руския хибридник ХХ да се изкаже и каквото каже той това е.