34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНие имаме"Законна"мафия-Правителството.КАК МОЖЕ В УСЛОВИЯТА НА КРИЗА ДА УВЕЛИЧАВАШ ТОК????а ние имаме най-пpocтите червени тpoлове в света. Кой ти е увеличил тока бе каскет?

33

Христо Христов

преди 4 години

До 11,Защото правят чек, дали и колко да ти дадат... и ако работите тръгнат малко зле, получават % от 20 милиарда, които ецб печата месечно и им ги дава, за да ги разпределят... и ако работите тръгтат много зле, правителствата вземат заеми, за да им помогнат.Демек - всички плащат на банките, докато само кредитополучателите на мафиотите...

32

Анонимен

преди 4 години

Братовчедите на тиквоний.

31

Гочо

преди 4 години

Хахахааа...хойлям ще го закършат.Да додат са видят кво е мафия да те командва 30години..

30

Анонимен

преди 4 години

Поредната журналистическа глупост, нямало какво да ядат хората, точно в Италия, това да не е 19 век.

29

Totenkopf

преди 4 години

Само като видях конгениалното ви заглавие и бях сигурен кой може да е авторът, най големите шашкънии които съм чел тук, както винаги умопомрачителната Н.

28

фатима

преди 4 години

Каква е разликата за това,което пишете в статията и мафията в България?

27

Василев

преди 4 години

Синедриона се контролира от Британския Имперски Сплотен Масонски Ум, и така контролира почти всички икономики в света и има пипала навсякъде!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Мафията , така да се каже , е спомагателен орган на англосаксоснките банки и копрпорации, и върши мръсната работа на терен!!!Животът е жесток селяни прости, а вие сте много прости!Агент Триш О Конър!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Цял късмет ще е за тези хора, ако мафиотите в замяна искат от тях единствено да гласуват за някого на изборите, а не се стигне до доста по-крути щения.Апропо:... споделя Енца Рандо, който работи за антимафиотска организация; ... казва Енца Рандо. Тя, както и много други експерти, които се опитват да преборят мафията....Той или тя е Енца Рандо?

25

Котки

преди 4 години

Толкова дълга статия и нито дума за това от къде изкопахте тази грозна илюстрация?

24

Анонимен

преди 4 години

Борбата е винаги между Хора и ***, всичко друго е заблуда с терминология.

23

Боко Тиквата

преди 4 години

Мафията може да се окаже и вашето спасение *** такива, затова ще ме избирате докато съм жив. Изсмукали сме милиарди от вас така че не ме изнервяйте че да не ви махна и тестото от постната пица.

22

До 11

преди 4 години

Да ,банките няма да те осакатят,но може да ти вземат къщата,бизнеса и да те превърнат в социален труп,клошар.А между другото, италиянската мафия едва ли ще изхвърли бедна вдовица на улицата,или когото и да е било,освен ако не е замесен в тяхните далавери и тръгва да отмъщава ,само ако- 1) си ги предал 2) си опитал да ги прецакаш.Всяка държава си има мафия.Китайската мафия е на най-високо ниво,тя работи за налагане на китайските интереси по света,независима,но в корелация с националните интереси

21

Василев

преди 4 години

Италианската мафия се контролира от Синедриона!Българската мафия се контролира от Синедриона!Американската мафия се контролира от Синедриона!Руската мафия се контролира от Синедриона!Мафията продава оръжие и наркотици, върти сива икономика и рекет, и смазва икономически субекти, които са реална заплаха за по-големите фирми на пазара!Добър ден селяни прости, и добре дошли в реалния живот!!!Българската мафия направи прехода и приватизация от комунизъм към капитализъмАгент Върнан Джоунс!ЦРУ!

20

ОМЕРТА

преди 4 години

Който спазва закона Омерта,той получава най-добра оферта.

19

Анонимен

преди 4 години

Ако не паднат всички ограничения, така ще стане и тук.

18

Италиянската

преди 4 години

Пак дава нещо за разлика от нашата,която само граби и руши.

17

Днес. бг

преди 4 години

Какво искате да покажете с тази тенденциозна статия, че има по-зле от страната като наша ли улравлявана Боко мутрата, Пеевски олигарха и Дъмуса ли, ами не никой няма да се върже на пародията, която се разиграва в Африканска Република България особено последните десетина години!!!!

16

Христо Христов

преди 4 години

Защото да даваш храна на бедните е стар мафиотски трик, затова урсула иска повече пари от държавите, за да ги даде на банките и политиците.Факт.

15

Анонимен

преди 4 години

То и в България мафията се опитва да ни спасява,ама нещо много не и се получава.