85

Тръмп

преди 4 години

Престанете да плашите хората ,и кучетата разбраха ,че това е пропаганда с цел убиване на малък и среден бизнес и стигане до просешка тояга на стотици милиони хора! !Кажете от колко хора умряха до сега първите 4 месеца от други болести !Кажете Бил Гейтс от колко години подготвя ваксините си срещу респираторни вируси и грип!каже за биолабораториите!Защо давате само част от истината ,която ви отърва ,като сте почнали кажете всичко ,не само фрагменти от истината!

84

Тръмбован меринджей

преди 4 години

... Като един истински бизнесмен, Доналд Тръмп бърза да ....Товасигурно е някаква подигравка с русия перчем. До сега не съм виждал да наричат истински бизнесмен човек който е обявявал фалит ЧЕТИРИ ПЪТИ щото не може да си плати данъците и да подържа счетоводството на фирмите си . Добре е че тати му е завещал пари които да изхарчи докато се прави на бизнесмен.п.с. Със същия успех можете да го наречете и Звезда на кеча , предвид многобройните му участия в Кечмания .

83

Това е добре

преди 4 години

Това е добре. Всеки Божи ден в САЩ умират около 8 000 човека последните десет години. Значи сега ще се оправят.

82

Анонимен

преди 4 години

И какво му е мрачното на това?

81

тоти

преди 4 години

Тоя си прави майтап с Американците и не му пика колко *** ,а колкото повече май се радва ,тъй като няма да плаща на 60000 пенсонеи.

80

този цирк наречен

преди 4 години

пандемия ни го организираха юдо-масонските глобалистицелта беше да се срине банковата система и да бъде заменена от юдо-масонските фондацийтова което трябва да направим е да национализираме фондацийте на тези глобалистки *** и парите да се използват за компенсиране на хоратафондацийте на юдо-масоните управляват около 37 ТРИЛИАРДА ДОЛАРА !!!не трябва да позволяваме на тези психопати да продължават да си играят с нас !!!

79

От щаба..

преди 4 години

Да пият повече дезинфектанти и да не излизат

78

Анонимен

преди 4 години

По времето на голямата депресия в Сащ са умирали много хора по строежите.Сега вируса в Сащ ще разчисти хората на дисабилити и след това икономиката на Сащ ще се съживи.

77

Марк Аврелий

преди 4 години

Татари хвърлят през крепостните стени на Крим трупове заразени с чума за да го завладеятОсманските турци вилнеят и завладяват Балканите когато там вилнее чумна епидемия и нашия Шишмановец го било страх да събере армия от двама души да не се заразятИ за капак Фердинанд Сакскобурготски дето печели Първата Балканска и обсажда ИСТАНБУЛ и идват свежи турски попълнения болни от ХОЛЕРА да го отбраняват и от там попада и в БГ-армията му а той напада...А само с Османската И. сме имали МИРЕН договор

76

Анонимен

преди 4 години

Малко са жертвите в световен мащаб. Вируса не успява да намали овчата популация достатъчно. След няколко години ще пуснат нещо още по агресивно, което да затрие поне няколко стотин милиона...

75

1

преди 4 години

Тръмп е прав, а вие гледайте нашата мизерна държава със 100 хил. лв..

74

Скоро 451 по целзий

преди 4 години

Уилям Шекспир ще да е първият Диктатор на Диктаторите заради думите си:ИМА НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯМАРСИАНЦИТЕ кастрират след смърта на У.Шекспир всички негови роднини и наследницДатската марка е с ИСТИНСКО име земята ЮТ а нещото ДЕНМАРК е лъжаОт полуостров ЮТ нахлуват германските племена да завладеят Римска АнглияУт-Напищим е единствения преживял потопа преведено ДЕН и НОЩВ УР се пръква слънчасал самоназначил се за ЦАР на СВЕТА разгромен от НОЩА и от там в слънчев Египет го изгонили

73

АСЕН ПЪРВИ

преди 4 години

Джон Макейн Ви каза че сте РУМЪНЯСКА а не АЗИсториците от онова време твърдят че всички българи в Северна България са почти напълно изтребени и сега там живее нов народ когото наричат МИКС от ВАРВАРИ родоначалници на великата Ви царя румъняскаОсвободилият БЪЛГАРИЯ Цар АСЕН макар и да не е българин провежда БЪЛГАРСКИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС заради ЗАКОНА и заради едновременно признатата и законна БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА и от РИМ и от Константинопол

72

Китайският Вирус На

преди 4 години

Комунизмът Направи от Планетата Земя ГУЛАГ под Открито Небе! Всеки на Тази Планета от Тук Насетне ще Мре от Уханска Чума - за някой може и 20-30 години да отнеме докато станат на 50-60, но Спасение няма да има!! Ваксина е само в Главите на Мечтателите - Човек никога не е Правил Успешна Срещу КоронаВирус - за предишната Корона Чума от Китай - SARS от 2002 - няма Още ваксина и всички опити за ваксина са неуспешни!!!

71

АСЕН РЕКОНКИСТОВ

преди 4 години

Двама бивши българофили отрекли се от държавата на Бойко от БКП и станали българофоби са италианеца християнски семиотик УМБЕРТО ЕКО и героят на САЩ инвалидизиран във Виетнам Джон Маккейн дошъл да ни спре Южен Поток и заявил от най-челната редица на войските на Обама:"Цялата политика на Барак Обама от началото до края претърпя пълен крах"и умря!Еврейска РУМЪНЯСКА на БКП стеДори Не Знаете че през Византийско робство откъм Румъния са ИЗТРЕБЕНИ БЪЛГАРИТЕ в Северна България от "МИКСОВАРВАРИТЕ"

70

ЖТМ

преди 4 години

ТРЪМП Е ПИЧ, НО БОКО ОБИЧА САМО ТОЛУПИ

69

Анонимен

преди 4 години

Българските медии ще бъдат съдени за лъжите които се опитват да инжектират в обществото.Преминете на страната на народа или след месец никой няма да ви чете. Истината излиза на светло. Германия е пред революция, Сащ също Протестите са във всеки град ! На хората им стана ясно, че фейк-демията е причинена нарочно от елитите за да ни ваксинират и стерилизират. Защо нищо не пишете за това, втора покана ли чакате ? Нали знаете как се съдят народни предатели ?!

68

а КЪРВАВА Швейцария?

преди 4 години

Първата претендираща за СВЕТОВНА държава е Империята над която слънцето никога не залязва то ест МОНАРХИЯ13 април 1204 е превзет с насилие и вандализъм Константинопол а после и от Османците и крайният резултат е че ГОСПОД проклина католиците и Папите и то с ПРОТЕСТАНСТВОТО чиито апогей са швейцарските калвинистиДа си ГЛОБАЛИСТ е международно престъпление срещу РАЗУМАПърво трябва да дойде КРАЯТ на СВЕТА и да се изтреби Човечеството и чак тогава може би ще има глобализъм

67

az

преди 4 години

щатите имат 340 млн население, със смъртност 8,8/1000. това означава че за 2019 са умрели 2,7 млн, или по 7500 на ден. И какво като щели да умират по 3000 не разбрахме освен че ще паднат двойно умрелите им за ден (че и те като тук ги пишат катастрофа причина коронавирус).

66

бяласила

преди 4 години

Колкото и да го плюете тоя човек аз съм му фен.Черни и кафяви да се връщате от където сте дошли.