168

Котки

преди 4 години

Това, че Китай криеше и лъжеше за вируса (и като гледам клипчето продължава да го прави) не са ли също ФАКТИ? Това, че ако китайското докторче не се беше разбучало Китай щеше да продължава да мълчи? Това, че казаха, че не се предава от човек на човек, докато при тях вече беше пламнало заради предаване от човек на човек? Това са все факти. Има и още много факти. Целият свят наблюдаваше в реално време как лъжат. И милион клипчета да направят не могат да променят тези факти.

167

Смях

преди 4 години

Цялата лошотия на Китай се определя с две думи: Управляват ги кумунисти.

166

Бай Петко

преди 4 години

Хе хе! Много са ми смешни микробританчетата. Една бивша империя, свила се като шагренова кожа на някакви мижави я има, я НЕ 300 000 кв. км. има наглостта да се зъби на Победоносната !? Смях! Тия от Лондонград май продължават да си мислят че са някакъв значим фактор. Крайно време е да проумеят че са един проскубан британски лъв, вързан на каишка в задния двор на Белия Дом. От Вашингтон му позволяват от време на време да тича зад вратата и да ръмжи срещу минувачите, ама никой (от СЕРИОЗНИТЕ) НЕ му обръща внимание..Търговската война свърши. Китай победи

165

Факти

преди 4 години

А , само още нещо да добавя . ТОВА СА ФАКТИ които НЯМА как да се отрекат дори и от професионални тролчета като вас . Можете само безсилно да отбележите че сте го прочели с едно обърнато като вас палче .И да чакате Тръмп да ви покаже доказателства за твърденията си .... Впрочем, още ли чакате за доказателствата обешани от САЩ за химическото оръжие на Ирак ? Или вече забравихте ?

164

Факти

преди 4 години

За да се организира събитие от такъв мащаб , който учудващо подробно показва резултатите от СЕГАШНОТО състояние на света изисква подготовка .Поне 3-4 месеца . По това време китайския прилеп още хабер си нямал какъв проблем ще стане дето изял змия , дето заразила баба продавачка на пазарче в УханПИТА СЕ как така за нещо дето го пуска Китай в САЩ правят такава подробна симулация а в един момент след като 3 месеца по-късно това се случва СА ТАКА ИЗНЕНАДАНИ а държавата им дава толкова жертви

163

Анонимен

преди 4 години

Кефи ме как плюете, само щот са комунисти

162

Факти

преди 4 години

На вниманието на Тръмпчетата в сайта дето ги информират избирателно за да са защитават по стръвно ГейСАЩан."Събитие 201 " Ню Йорк . 18 Окт.2019г. 3 часа и половина трае демонстрацията в която политици, бизнесмени и лекари разработват модели на поведение възникнали при евентуална пандемия от КОРОНАВИРУС. Организатори са СЗО,Института Джон Хопкинс и Фондация Бил и Мелинда Гейтс които "случайно" държат патентните права на щамове на коронавирус чрез института Питбрайт. САЩ са били изненадани ??

161

Анонимен

преди 4 години

браво китайчета,вкарайте тези американчета в коч инката им

160

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ЩЕ СИ ПЛАТИ СОЛЕНО ЗА ЛЪЖИТЕ СИ!!!!

159

Котки

преди 4 години

Китай: "Ние нямаме необходимото оборудване да създадем подобен вирус в засекретена клас 4 лаборатория, но ето ви пълния генетичен код на току що открития вирус, за който тепърва научаваме, който е 96% идентичен с друг, който разработвахме. Цяло чудо е, че бяхме толкова добре подготвени за такава ситуация точно в този момент, ще каже някой че сме знаели... "

158

Котки

преди 4 години

Мръсни комунистически китайски uзроди, не беше така, вашите дружки от СЗО през Януари тръбяха, че не се предава от човек на човек, преди това го криехте и излезе наяве само защото онзи доктор взе да бие тъпана. Не се правете на дръж ми шапката, всичко помним. И сега нагло се присмивате на чужди жертви? Що за хора сте вие бе, скотове? Взимайте си Бил Гейтс и СЗО и цялата комунистическа паплaч която сте пръснали по света се скрийте някъде!

157

Анонимен

преди 4 години

с тези жълтури само бай Дончо може да се оправи.

156

Анонимен

преди 4 години

Китай,американците ли ядоха супичка от плъхове и прилепи?! Вместо да кажете истината,да се извините на света,вие сте нагли,обвинявате,лъжете,мажете,и уж пращате помощи,които ние си плащаме,но качество никакво в тези помощи. Такава наглост и безсрамие не съм отчавал от Китай. Наминахте наглите кравари. Явно така си представяте 21 век Китай на мястото на САЩ и по наглост,и по престъпления.

155

Анонимен

преди 4 години

Нужно е всички китайци да бъдат изгонени от всички държави

154

До 154

преди 4 години

Садам има ядрено оръжие........................

153

Страхотно наистина

преди 4 години

До СтрахотноКитай: "Вируса не се предава от човек на човек."Китай: "Вируса се предава от човек на човек"Китай: американците

152

Анонимен

преди 4 години

До Ха Ха ХаФилмчето описва и теб.:))))))

151

Анонимен

преди 4 години

След като цялата епидемия пламна от кучешкия им пазар, сега обвиняват американците. Направо класика в стил съветска пропаганда :)

150

Страхотно

преди 4 години

Най-доброто "Ние винаги сме прави незвисимо че си противоречим"

149

Ха Ха Ха

преди 4 години

Филмчето описва много добре американците и това колко лъжат...... Да не забравим Садам и неговите ядрени оръжия. Близо милион иркачани умряха заради тази лъжа .Никога не вярвай на американски управник