26

OGUN DA VI GORI

преди 4 години

VSICHKI KOITO SA NA SNIMKATA SA ZA RAZTREL

25

Анонимен

преди 4 години

Човекът без никакъв трудов стаж и издигнат на отговорна работа по партийна линия и от уважиние към баща му . Има заслуги за напускане на много редови членове на партийната организация и недалновидно управление . Нека си стои там където му е добре и да не дразни хората със своето благополучие . Ние ще се оправим и без неговите съвети . Една шепа българи сме , но се делим на 99 партии .Когато те се забранят със закон , тогава ще се оправим .Разделяй и владей , там е истината за положението ни .

24

Анонимен

преди 4 години

Станишев беше май-донрият премиер!

23

папарак

преди 4 години

Като чета коментарите в по-голямата им част си мисля, че такива хора избират такъв да ги ръководи. Нямам предвид Сергей Станишев.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя съсел как не го срам да се появява пред хората?

21

Зозо

преди 4 години

Да попитам червения ***. Абе Елена Милиончева още ли бори корупцията от Брюксел :))))))))))))))))))))))))))Боко в пандизчия щеше да го прави :)))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 4 години

Видя показното за кражба и идва дапродължи делото под друг флаг.Евросъюза,фондове,кредити -сеизмерват в милиарди.Не е за изпускане.На ход е мисирек.Но... ,той си плаща.

19

Анонимен

преди 4 години

До дядо от селоСтанишев и национална отговорност. Хахахахахах. По времето на тоя ни продадоха на рашките с договорите за газа.

18

Много огладнели

преди 4 години

Комунистите искат да се включат по някакъв начин в управлението ! С избори не могат, и служебно правителство няма да има , остава - комитети и щабове .....

17

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовА член 164 на Германската Конституция КАГДА?

16

Анонимен

преди 4 години

Ах, и тоз изпълзял от дупката, в която се беше натирил години наред. Ще печелим политически дивиденти сега.

15

Анонимен

преди 4 години

Тоз хубавец от къде пак се пръкна? Гешев, къде си бе?

14

Анонимен

преди 4 години

До vladyБойко е и Академик по комунистическа психология, затова млати БСП на всички избори.:)))

13

Христо Христов

преди 4 години

До ЕТО ГО БЕЕЦ. това си е чист европейски подхоз.Неслучайно е шеф на европейските социалдемократи - като онези дет управляват в швеция, дет са коалиция в германия, дет са в коалиция в белгия...

12

ЕТО ГО ,БЕЕЕЕ....

преди 4 години

..пак " БРАТСКИЯ РУСКИ И *** ОПИТ"....в отнемането на парите на народа!ЛЮБОВНИЦАТА МИЛИОНЧЕВА , ОТНОВО Е НА ПЪРВА ЛИНИЯ ДО СЪРГЕЙ...ХА,ХА,ХААААА...А , ДО ДНЕС СИ ТРАЕШЕ , КАТО ПРЪДНЯ В ГЪРНЕ.

11

vlady

преди 4 години

До АнонименД-р. Станишев е сериозен учен историк с важни изследвания върху руската история. Д-р. Борисов е експерт по маркучите - изследвал е как се разгъва маркуча и как се откриват и отстраняват неизправности.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе, тия червени вредители само ги активират от партията майка и от голямата северна страна да се излитат. Станишев, тебе те видяхме, че си некадърен, ОСОБЕНО по отношение на икономическата политика. Такъв "щаб" има. В България му се казва "Правителство/ МИ". Сега, това че БСП докато управляваше се ръководеше от икономически щабове в Москва, не означава, че трябва да се подравняваме по вашето мислене.

9

Лютвито

преди 4 години

Още потръпвам кат се сетя как се прегръщах и целувах с тоя оланин на Орлов мост. *** иначе е много страстен. Завиждам на ***....

8

Калеко Алеко

преди 4 години

Ооооо това Офшорното ленче ли е ... Гешев май нещо я позабрави, а тя милата още ли плюе България в Европарламентата за нарушените права на журналистите ... На тези журналисти дето пускаха фейкове за радиоактивна вода в Хасково и за Вили и острови в Испания и Гърция, но забравиха да споменат за своите Вили за гости в с.Велика и за едни Вирджински острови ... На тези журналисти дато ходеха да правят хвалебствени филми за Донбаските сепаратисти, когато целият свят беше настръхнал с/у тях ... !!!

7

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

НОВИЯ "ЩАБ"---ЩЕ ВЪВЕЖДА ПЛАНОВО РАЗДАВАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА НА "НАШИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ"!/...сиреч --нашите парички .../Е , ТЕ ТУКА КОМУНИСТИТЕ СА ... "най-силни"..!В ПОДЯЛБАТА НА "ПАРИТЕ НА НАРОДА"!ТЕ ТОЧНО ЗАТОВА СА СЪЗДАДЕНИ , КАТО "ПАРТИЯ" --" ДА СИ ГУШНАТ И ПОДЕЛЯТ ПАРИТЕ НИ" !