79

АНТИ

преди 4 години

*** тровил се цял живот с ракия и цигари до откат, Ковид19 не го плаши.*** изпада в шок и криза, остане ли без пyкница и кутия цигарки на масата.

78

българин

преди 4 години

До: номер 80 (простотията)Ти откъде черпиш тези безценни сведения? Сигурно имаш личен опит? Сподели моля повече за да обменим информация.А мене лично не ме карай да се "поинтересувам" за онкоболните!Майка ми имаше рак на яйчниците и след две тежки операции накрая почина.Тогава имаше също грипна епидемия, изкара грипа на легло, от което и се спука едното тъпанче на ухото. Но после оживя. Само за да почине от втората операция!Приеха я в перфектно здраве, но заради разсейките!Така че млъкни!

77

Анонимен

преди 4 години

Не съм забравил, изпратих сутрешните си "пожелания" към коремния и Кунчев.

76

Радев

преди 4 години

Аз съм един ***, който обича да си поспива и да мързелува, но най обичам да критикувам...

75

българин

преди 4 години

До: номер 76 (До българин)Аха. Ти в коя провинция на Китай беше по това време, та знаеш?Като гледам, нищо по-различно от другите държави.И какво значи "пълна карантина"???Няма такова нещо! Под пълна карантина беше поставен град Банско.В Китай само Ухан беше поставен под пълна карантина.Е, нищо че е по-голям от България, но Банско за нас е българският "Ухан".Нищо по-различно не виждам.

74

никой до некой

преди 4 години

живей, бе, кой ти пречи? тя, короната, по простотията ходи :D

73

НЕКОЙ

преди 4 години

До До "оптимистите: Ти си наложи КПП, носи маска, самоизолирай се за една година, не излизай никъде и готово. Но остави хората да живеят.

72

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

За *** ясно... - но кажете нещо и за червената тулупка с бялата кобила...

71

Всички които умират

преди 4 години

са с придружаващи заболявания, най вече сърдечно болните. От улицата са прибрани много умрели от инфарк, никой не им помага от страх от зараза, но ги пишат, че от вируса умират.

70

простотията

преди 4 години

Аман от простотия и "експерти" тук.... за онкоболните се поинтересувайте първо, преди да пишете глупости. Не, починалите не са си заминали от рака. на повечето от тях, особено на тези, които са на химиотерапия, имунната система е 0 (нула), с множество увредени органи. Лепвайки вирус, само са си ускорили ***. Инак, можеха да поживеят някоя и друга година... Не пишете глупости, моля. Подигравате се с хората.

69

До българин

преди 4 години

Извинявай за последното изречение, заради глупавия коректор на клавиатурата е!Ама ме разбра, бай *** има две гънки една за ядене и другата за тоалетна!

68

Анонимен

преди 4 години

Вчера видях един вирус да се спотайва до едно дърво. Уплашен бил от мерките. От утре, вика, тръгвам по заведения да се мултиплицирам.

67

Анонимен

преди 4 години

До номер 65 (До "оптимистите)Извинете, давам ви го само като идея, вие ще прецените дали да го направите, но.... мислили ли сте за консултация с психиатър?

66

До българин

преди 4 години

Не, Китай бяха два месеца под пълна карантина с жестоки мерки и се отърваха!За нас казвам една година защото бай *** е безотговорен, простоват и кух имащ са много о две гънки - една за ядене и другата за тоалетна!

65

Анонимен

преди 4 години

"ГЕРБ доказаха, че може да се управлява и без да се краде".-.-.-Добър опит, ама днес е 4ти май. Не 1ви април.

64

българин

преди 4 години

До: номер 65 (До "оптимистите)Китай цяла година ли беше под карантина?

63

до 65

преди 4 години

стой до 2021, стани сто кила или двеста. Ще станеш по мощен да се бориш а вируса. А след това се затвори до 2050 заради нови вируси и нови щамове.

62

До 71

преди 4 години

Точно така, на сайта всички около нас са с ниска смъртност, дори държави които имат в пъти повече заразени са с по-малка смъртност! Лидери сме в отрицателен смисъл!

61

Махайте маските!

преди 4 години

Махайте маските да ги закръглим на 1000!

60

Анонимен

преди 4 години

Тонката: "Аре бе *** обед стана,няма ли да ставате?:):):):)"И този н.а.г.ъ.л. Също като кумира си. И с толкова акъл също.