53

Анонимен

преди 4 години

Няма как да е имала имунитет след като никога не е имала контакт с вируса. Обострила е астмата и бактериалната пневмония заради хлорните изпарения и постоянното носене на маска.

52

Анонимен

преди 4 години

Просто "надеждният" тест не е толкова надежден.

51

Анонимен

преди 4 години

не я уби вируса а я убиха от бсп и тоя мошеник мангъров търговеца на китайски тестове

50

Анонимен

преди 4 години

Жената е починала от астма, Бог да я прости.Страдала е от дълги години

49

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

вГРАД КОЗЛОДУЙ е бил разбит и обран апартамента на ДОКТОР БИЛЯНА СТОЯНОВСКА откраднати са 10 хиляди лева и неустановено количество злато ДОКТОРКАТА ебила на работа лекува и се грижи за двама пациенти скорона вирус от СЕЛО СЕЛАНОВЦИ ОРЯХОВСКО

48

Бони

преди 4 години

Нека се изясни дали е попинала от корона вирус. 1)пневмония се развива по много др причини и 2)лъжата от Банско поставя и тази информация под въпрос. Дали не е пак за да се плаши народа за да си стоят по къщите и да подкрепят забраните на щаба. Иначе.... Лека и пръс на жената

47

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да ги прости докторките

46

Анонимен

преди 4 години

Бактериална пневмония може да се развие и от маските. Та повечето лекари могат да закъсат. Топло е да отварят прозорците.

45

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости пишете. Жената НИКОГА не е била дагностицирана с Ковид.Правени са и поне 3 кръвни теста преди време- все отрицателни. Лекувала се е от бактериална пневмония вкъщи. След приемане по спешност вчера от 3 "бързи" теста, единия излиза положителен, но сега обявиха, че след това кръвния и тест пак е отрицателен. Тъй че, не използвайте тази човешка драма за поредното зомбиране и плашене. От съвсем друго е починала.

44

Анонимен

преди 4 години

До иойами защо то не са я излекували, това е толкоз просто и логично, иначе как ще се зарази за 2 дена, че даже и ще се разболее, какво стана с инкубационния период от минимум една седмица?

43

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл да спориш че вирусът е опасен с някой, който си е избрал да умре.Просто оставяш природата да си свърши работата сама.

42

Важното е

преди 4 години

че от Утре кафенета, завадения, градинки са Отворени и Маски няма да се носят!

41

Анонимен

преди 4 години

Новите изяви по телевизията са ясни с каква цел се правят :- народа трябва са си харчи парите на мутро-бетоно-морието- народа трябва да си харчи парите по ресторанти, кръчми и баров- народа трябва да си харчи парите по молове и магазиниНарода има право да се оправя сам кагато го застигне вируса. Който гушне букета ... лош късмет.Колкото и грозно да звучи точно това целят

40

иой

преди 4 години

мангъров да каже защо!

39

Анонимен

преди 4 години

Поднесли съболезнования добре, но медиците са на работа, а детските градини не...Те като служители нещо по специално ли са от лекарите, които останаха на работа.След като за децата няма проблем значи проблема да не отварят градините е в персонала, който чака лятната ваканция.

38

Д-р Пол

преди 4 години

Социалната изолация влияе унищожителни на слаби умове.

37

ъъъ

преди 4 години

Признавам, че е гадно да го напиша точно тук, но познавам доста хора, които си отидоха броени месеци след "излекуването" си. Не става дума за ковид.

36

Анонимен

преди 4 години

Тогава като няма имунитет и ваксина няма да може да се направи,поне не истинска. Разни шарлатани за пари могат и да кажат,че са направили...и дапострадат здрави хора от нея-

35

Анонимен

преди 4 години

"Александър Попов - мисирката. Отива ти. Как като няма имунитет оздравява човек?"Не знаеш ли? Вадят ти вируса с пинсети един по един. Другия вариант е с бяла магия от 50 евро... Ей, как сте неимформирани значи! :)

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе поставя нищо под въпрос, а е доказателство, че акъл под шапка не вирее - ФАКТ____________Абслолютно ! бих добавил и, че с връзки можеш да станеш генерал, но не и експерт !