65

Анонимен

преди 4 години

Имам сериозни причини да нямам доверие в българския туризъм, включвам хигиената, храната и обслужването. А, пък за фискална политика, за да се помогне на държавата изобщо не ми се ще да дискутирам.Всички ги знаем тези неща!

64

Българин

преди 4 години

Аз искам българският туризъм да умре и дано няма нито един турист!

63

Българин

преди 4 години

..... Българинът да спасявал туризма... Да го правят депутатите защото спасиха джобовете си с доста помощи от Европа. Аз като българин за които никой не мисли ще си стоя в къщи. Ще си пазя здравето и здравето на семейство сам. Салатка, ракийка и на вилата

62

Анонимен

преди 4 години

"Туризма е единственото нещо което може да помогне на страната ни да се оправим от дъното."Именно защото икономиката ни е изградена върху туризма, в момента барате джуджа. И ще го барате още много време. Първи семестър икономика - еластични и нееластични потребления. Без туризъм мога, без храна не мога. Избирай кое да спася.

61

А,нееее

преди 4 години

Не отпуск, пари няма.Дори да има пак няма да ги дам у нас-мръсотия, лошо обслужване, лоша,ама много лоша храна,шум ,бетон и на всичкия този " разкош "убийствени цени.

60

Анонимен

преди 4 години

Тази година направете отпуската 25 дни, отпуск не остана за почивка.

59

Сис

преди 4 години

На море в Гърция ... Закинтос апартаментче за един месец 350евро ...чудесна тераса двор барбекю супер плажчета , нощувка за ден 20евра ... стягайте багажа

58

мечтателя 57

преди 4 години

Това са същите тея хотелиери и ресторантьори, които преди 6 седмици уволниха всички и поискаха от народа да им плаща, че щели да фалират.Това са същите хора като синчето, което уби Милен Цветков.Туризмът е около 2-3% от БВП без него държавата няма да се затрие. Морето и планините няма да отидат никъде. Хотелите също никъде няма да отидат. Така че, когато има търсене ще има и хотели.Ако фирмите на тъпите мръсни мутри фалират ще си го преместя от единя в другия.

57

мечти

преди 4 години

До До МечтиСъвсем друго нещо работя. Цитирам изказване в парламента според което след добивната промишленост туризмът е на второ място по вноска в националния бюджет. От което следва, че и заплати и осигуровки плащат. Далеееече съм от мисълта, че всеки го прави и не шикалкави доколкото може. Е, нали има куп контролни органи? за целта???

56

Бай Иван

преди 4 години

От 22 дни отпуск ,десет вече ме принудиха да си ги ползвам ,ще вместя "спасяването на нашите алчни хотелиери " ама на 36 май .

55

Гербаджия

преди 4 години

На море в България, не съм ходил от 2008г. няма и да отида скоро. А тази Ангелкова е такова недоразумение, като повечето на ръководни длъжности в момента у нас.

54

До Мечти

преди 4 години

Значи така като те чета и вече знам че никога ама никога дори и не си чувал за работа по морето или планината! Е верно по планината и аз не съм работил, но за сметка на това имам опит по морето летния сезон! Значи това което го пишеш че хотелиерите плащани осигуровки и създавали работни места и плащали заплати, ми нема как да си толкова далеч от истината! Нема как да ти го обясня щот си неграмотен в таз баш област! Но хотелиер и осигурвки еми да кажем, че ако на 100 един го прави ше е добре!

53

аз

преди 4 години

Така и не видях някой сред нашите мъдри политици да каже дайте пари на светлата средна класа, тя движи всички останали. Нито пари за туризъм, нито за ресторанти, строители и т.н. не могат да вдигнат икономиката. Икономиката се движи от средната класа, а всички останали класи смучат от нея. Толкова ли нямат грам акъл? И да ви дадат пари ще стигнат за едни, два, три месеца. И после кво правим, като няма средна класа от която да смучете, и да плаща данъци между другото.

52

мечти

преди 4 години

... пенсии на родителите ни...Извод - нашего брата за нищо на света не иска да ползва българския туристически продукт, защото е отвратен. При цялата опасност от тази неясна инфекция е готов с риск за здравето си да си даде парите в Турция и Гърция. Повод за размисъл от министърката на туризма до всеки български хотелиер...

51

мечти

преди 4 години

Прочетох доста коментари - злоба и гняв се е насъбрал у хората, заклеват се, че в България на туризъм никога няма да дойдат, цитират цени, отношение, мръсотия... и са прави. Като те не отидат, ще отидат германци, руснаци, македонци, румънци. И туристи по нашите хотели пак ще има. И ще е добре, защото хотелиерите създават работни места и плащат заплати и осигуровки, които пък отиват в НОИ и оттам като заплати за родителите ни. Мечтата да измрат до един собствениците на хотели е неосъществима.

50

Анонимен

преди 4 години

Взимате си един апартамент в сарафово за 60лв за 2-3човека за 1 седмица 420лв и готово .Там всичко е на нормални цени ... поне до преди година.Безплатни парка места и свободни зони за хора с чадъри. Ако искате да сте ВИП ходете на хотели

49

Чебурашка

преди 4 години

Ангелакова е едно от многобройните кадрови недоразумения на правителството. Особено с искането и за безвизов режим на туристи от Русия и България,които показва тотално непознаване ва визовите режими в ЕС. А проблема с отпуските се утежнява и от още едно недалнонидно решение на правителството - всички държавни служители да ползват половината от годишната си отпуска до края на май.

48

Анонимен

преди 4 години

До хейтарите отдолу Туризма е единственото нещо което може да помогне на страната ни да се оправим от дъното.

47

край на черноморието

преди 4 години

Превърнато е в тоалетна безотточно руско езеро! Остана само старата му слава!

46

Bond

преди 4 години

Усмивки от миналото лято - м. юли 2019"Чадърът от 70 лв. на плажа Каваци Юг в Созопол изобщо не бил скъп" обяви управителят и касиер на плажа Гавраил КазанджиевКлиенти има всякакви, няма как всички да бъдат доволни. Има и недоволни. Не сме задължили някой да дойде тук. Това е право на личен избор. Всеки е запознат с цените, каза още Казанджиев. СПАСЕТЕ СЕЗОНА!!!