249

Анонимен

преди 4 години

Какво е имало и нямало вече няма значение!Нещата много отдавна са изтървани!Проклет да е гошо тарабата!!!

248

Македонец

преди 4 години

И името Македония беше над всичко но , клекнаха на Северна Мекодония. Този ако знае колко още има да кляка , направо ще си обесина пъвия стълб.

247

Руския

преди 4 години

Нито Македония е имало нито македонски езикВсичко исторически погледнато е част от България и българския езикСлед като не желаят да го приемат то нека се отдадат на насладата да се албанизират извън ЕС.Албанците поне са корами хора с ясна история и ясни ценности.

246

Ай сиктир вече!

преди 4 години

Защо въобще се занимаваме с тия комплeкcиpaни ceляндypи!? За чий х.. въобще им обръщаме такова внимание!? *** ceляци с пpoмити мозъци! Време е да им теглим една мaйнa и да ги оставим да се албанизират. Това ги чака, никакво славно бъдеще.

245

Додо

преди 4 години

Единственият "исторически факт" е, че югомакедонците по етнос са Българи, а езикът, който е кодифициран 1945/1946 година е насилствено копелизиран със сръбски думи Български език.

244

Анонимен

преди 4 години

И още нещо - дъражва която стигна до там, че си смени името, за да угоди на друга държава, на нас да не се опитва да пробутва номера. Смяната на името (отново откраднато, както всичко друго) беше само началото. Сега езика, историята, датите и т.н. Тоест всичко което е откраднато от другите държави около тях. Едва тогава, когато този експеримент признае пред себе си какво всъщност представлява, може да продължи напред т.е. да се разпадне най-накрая.

243

Анонимен

преди 4 години

Македон, тези хора са в древната държава България от векове и така ще си остане. Това няма как да доведе до разпадане. България не е експеримент, а древна държава с традиции, заразлика от измишльотината Македония. Най-добре за всички ще е Македония да си изтегли молбата за членство в ЕС и тези небивалици да престанат. Македония ще приключи по естествен път понеже няма никакви традиции и идентичност, а само стара сръбска пропаганда.

242

До 324

преди 4 години

Има бая да почакаш къде неколко хиляди години.Целия свят може се разпадне българия няма. Това е най-древната държава коятп все още е държава и ще остане една от посшедните когато другите започнат да се разпадат

241

Още нещо

преди 4 години

Русия няма против да се възползва от наследството на сталин, май даже го реабилитират вече

240

Ядосан

преди 4 години

Т.нар. македонци трябва да осъзнаят едно нещо, тази държава е измислена от режимите на сталин и димитров за да всеят раздор на балканите доста успешно както се вижда и да отслабят влиянието на тито. Македония е област населявана от различни националности не е държава. Същото се отнася и с езика, героитв и т.н.Преди да осъзнаят тази истина нямат място в ЕС.

239

Анонимен

преди 4 години

По-добре да се откажат тогава. Никой не ги е канил, на никого няма да липсват. Първият кандидат-член на ЕС, който поставя условия на членовете, а не обратното. Оттук отрадната история, оттам откраднат език и национални герои и дати и ето ти държава. Този експеримент Македония ще се разпадне скоро, когато албанците станат повече, ние трябва просто да чакаме. Влизането в ЕС само би го окрепило, което не е полезно за никого.

238

Анонимен

преди 4 години

Пендаровски лъже като дърт македонец - няма никаква споделена история в договора - там точно и ясно е записано в преамблюла - нашата обща история!!!!!!!

237

Гост

преди 4 години

Горките от сръбската агентура така са им промили мозъците ,че и те вече незнаят какви са.Всичко това е в следствие на слабата и безразлична към вардарска македония външна политика на България.Ако имахме достойни ,а не продажни политици нямаше да се допусни сръбската пропаганда да създаде от българските граждани хора със самосъзнание на българомразци.Много са изтървани нещата там. И сръбските агенти няма да се премирят между двете държави да има дружба. Утре може да се обилиним.

236

Анонимен

преди 4 години

Съветникът на Пендаровски е парва. А самият Пендаровски трябва да не дава толкова категорични изявления, защото Македония все още не е признала за преследванията срещу българи през 20-ти век.

235

Анонимен

преди 4 години

Аз и шопски диалект не разбирам но това не значи че е отделен език. Езикът на който говорят си е български, точка. -------- Ами като не разбираш, не се обаждай. Българският език е създаден точно както и македонският и както всеки друг официален език - събират се една комисия и си измислят правила и от това се ражда някаква компилация от различните налични диалекти. След като не си наясно с нещата, трай си.

234

Анонимен

преди 4 години

битието на България в ЕС - центализирана система на турски тоалетни.

233

Анонимен

преди 4 години

До до 289,не си чул/а защото живее в България,не е проблем Марковски да каже че е македонец,защото това е географско а не народностно понятие..*** такова...ДЕДО МУ Е ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ЯЗИКИ МАКЕДОНСКАТА АЗБУКА,хайде да не пускам тука и стихове на дедо му да се види с каква злоба е писал против България...*** такова.НИКОГА НЕ ПИША ГЛУПОСТИ,ОСОБЕНО ПО ТАЗИ ТЕМА!!РАЗБРА ЛИ ГОВ/ЕДО.....

232

Анонимен

преди 4 години

по-добре Македония отколкото турски ***.

231

ЕС комисия

преди 4 години

Браво на президента,респект!

230

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 302 Не ме интересува. За мен е важно какво става в България. А в България такова нещо като македонско малцинство не може да съществува просто защото талкова нещо като македонска нация няма. Има българи от областта Македония това е положението. А онази измищльотина на запад от нас просто трябва да си наляга парцалите защото само и единствено историческите обстоятелства след 1945 г. доведоха до появата й Напълно изкуствена държава без история и истински език.Това е.