42

Анонимен

преди 4 години

"Това дарение демонстрира нашия ангажимент към дългосрочното българо-американско партньорство", казва посланик Херо Мустафа, цитирана в прессъобщението."Като ще си демонстрирате ангажимента, тогава ще ни продадете Ф-16 на реална цена, а не на цената на нов Ф-35. След пладнешкия обир за милиарди, да ни подхвърляте оборудване за 500 хилки е смешно.

41

Анонимен

преди 4 години

Чудесна новина.Всяка ден от годината България подарява на САЩ 1 милион долара.365 дни в годината.Толкова струват наемът на базите и те не го плащат естествено.Тестовете са чудесно дарение нима има някой на планетата Земя който да не оцени този жест ама тва е все едно да подариш на някой ролс-ройс а той да върне жестът като ти подари билетче за градският транспорт. Така че не припадайте от възторг за сега резултатът е че най-бедната държава в ЕС е спонсор на най-богатата държава в светът.

40

Анонимен

преди 4 години

Имаме двама космонавти и нито един астронавт.Кога ще имаме астронавт?

39

Анонимен

преди 4 години

България е член на МААЕ от 1957 година. Строи 2 ядрени електроцентрали до 1989 година. Още печелим от старата слава на развита държава от социализма.

38

Анонимен

преди 4 години

до 38 Прав си ще изпратят сега руснаците 2 самолета шпиони оп исках да кажа дипломати

37

Анонимен

преди 4 години

Явно Барба Ганьос така е издънил хазната, че единствения начин да поръчаме оборудване е да просим пари за него.

36

бай ганю

преди 4 години

аууу тези лоши американци ни цакат със 500 000 и отгоре на това ни дават техникасега очакваме добри братя от изток да ни дадат повече за да докажат че са ни братски славянски народ и са по надежни от лошите американциочаква се също бай боко да излезе пред медиите и да обяви че всичко е благодарение на неговоте лични връзки качества и умения да взема без да даваблагодарим херо

35

Скептик

преди 4 години

Безкрайно съмнително. По какъв случай международната агенция за ядрена безопасност прави някакви проекти за някакво ковид19 иборудване от някакви си САЩ дето най-много да искат да сложат тук ядрени ракети или да ми зарибят с някакви фснтастични цени за реактор.Вирус няма. Всичко е стъкмистика, измишльотина и оправдание за дупедавството. България - Гренада на Балканите.

34

Анонимен

преди 4 години

Абе има една организация Америка за България някой знаели дали има Русия за България или като гледам търговския баланс е по скоро България за Русия

33

Жоро

преди 4 години

До Зомбиленд 25 Не очаквах отговор-благодаря.Отговора не е лесен-но според мене БГ е единствената страна от старите соц.лагер, в която не настъпи промяна.Само в БГ БКП остана на власт, като официално се покръсти на БСП(и всички др.разновидности като ГЕРБ,ДПС,Атака и т.н).Мисля,че нямате шанс в БГ.Аз чакам 30г да се върна в Родината си,но явно няма да дочакам.

32

Анонимен

преди 4 години

Русия помага - Братя Сащ помага - Заробвали ни

31

Слава на САЩ!

преди 4 години

Освободиха ни от съветско робство през 1989 Ще ни освободят и от китайската чума през 2020

30

Анонимен

преди 4 години

Американските селяни из щатите нямат нашите връзки на високо ниво.

29

до 16

преди 4 години

чети надолу :- Вагит Алекперов изп д-р, а не законодателните решения, не е етнически руснак.-1999г баш демократа Костов продава Нефтохим, който става част от групата Лукойл- почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк Евразия, което притежава на 100 %.- G Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, Якоб Ротшилдайде със здраве

28

българин

преди 4 години

Госпожо. Направете едно дарение на индианците на които отнехте земите и ги изтласкайте в джунглите! Та по ще има ефект пиар ви! България ще я бъде и без вашата " помощ"!-:)

27

Ха

преди 4 години

Що минуси бре?Нали Боко са цалува с тая,а он е ***?

26

Анонимен

преди 4 години

Колкото по близо до САЩ толкова по добре а и имат технологии които биха ни помогнали на производството

25

Активист на БСП

преди 4 години

Малко и дезинфектанти за пиене да прати Рижко

24

Жоро

преди 4 години

До Патриот 24 Пропуснал си 'руски' Патриот-не си българин ти.

23

Зомбиленд

преди 4 години

До ЖороСъгласен съм с теб , ни я ми кажи , кой е по-виновен , тоя дето краде или тоя дето го вижда , че краде и нищо не прави да го спре ? 30 години всички говорят за това как се краде поголовно и никой не хваща дървото .