48

Додо

преди 4 години

Макрон е масон и слуга на ония, които мразят Спасителя. За да сме на правилната страна на историята, трябда да правим на 180 градуса обратното на това, което прави Макрон.

47

На 20км от София

преди 4 години

Не желаем вече тия скапани КПП тааааа ! Трудно ходим на работа вече в София!?!??!? Защо ни ограничавате основните свободи на право на труд и право на нормален живот !?!?!?

46

Анонимен

преди 4 години

До LanМаммкка му винаги съм мислел, че за да съм добре аз, и съседът ми трябва да е добре. И най ме е яд за земята ни!

45

Lan

преди 4 години

51...а хилядите, стотиците хиляди, които не искат да работят по-тежка работа, но биха те застреляли за твоя хляб. А цялата държавна машина дето трябва да се храни в страшно свита икономика, а хилядите, стотиците хиляди, които нямат здрави ръце и крака, които ти ще гледаш как гладуват край теб, а разпродадената ни земя, която има шанс да ни нахрани...Ужасът не е вирусът и най-страшното е, че ние САМИ го позволихме от СТРАХ!

44

Анонимен

преди 4 години

Докато ръцете и краката ме държат и от глад няма да се мре! От година две съм го казвал няколко пъти - трябва ни една ТСВ, та да се научим да бъдем малко повече Човеци, че забравихме що е норма и морал, спряхме да цени живота!

43

Lan

преди 4 години

48, разглеждаш свободата едностранчиво...бориш се, получаваш я, както беше в едни по-хубави времена. Тези времена вече ги няма. В това икономическо положение просто няма да има какво да направиш!

42

Lan

преди 4 години

48, получава се чудесно...искаш или не. Икономоически роби. Няма никой по-голям от хляба, никой. Независимо от чувствата му.

41

Анонимен

преди 4 години

До LanНезнам, за глада - може би! Но за роби - не мисля, че ще се получи! Не всички са като нас - има и такива чувствителни на тема свобода!

40

Lan

преди 4 години

В тази връзка нали Бойко каза, че щял да гледа какво правят другите...е? В момента Франция има 94 хил. активни случая...та? НЕЩО? Или държи ние да измрем от глад? Нещо да е помислил за износа на пшеница...поне за тази година, или?

39

Lan

преди 4 години

44, очевидният отоговор е - ограничени свободи, измиране на една част от бедното население от глад , прочистване на планетата, теглене на колосални заеми от МВФ...и те така - новите роби, за тези които са нужни, тези, които не са нужни гладът ще ги убие. Колкото по-дълго продължават мерките, толкова по-вероятно е да сме от вторите...

38

Lan

преди 4 години

Та? Кой ще излезе да изясни защо беше цялата истерия?! Можем да се покрием...ама само до нивото на разпад на икономиката! За този вирус още първата седмица стана ясно, че НЕ можем да се крием, въпреки това мерките продължиха, икономиката е пред пълен разпад. Ако целта е масова смърт от глад - постигната е, ако целта е нов световен ред със затворени като животни хора - постигната е, но от вируса да сме спасени - НЕ не е постигната, не може и да се постигне, честито на повярвалите!

37

Анонимен

преди 4 години

На кого послужи тази паника в световен мащаб? Очевадно е, че този вирус не е толкова опасен колкото се искаше да повярваме. Защо се блокира целия свят и какво се цели с това!

36

Анонимен

преди 4 години

Само един *** може да вярва на щаб за борба с вирусна епидемия, ръковеден от коремен хирург. Само един *** може да продължава да вярва на хора, които го лъжат всеки ден. Хора, които вече три пъти отлагат въпросния "пик", всеки път с още 2 месеци. Но уви адът с хладилните камиони и чувалите за трупове така и не идва. Дори след масовите пътувания по Великден. Но *** - той продължава да вярва...

35

Аааа що?

преди 4 години

ние вече свикнахме...

34

Зомбиленд

преди 4 години

Бех много стахливи хора ,май са от моя зоопарк . Даваш ли си сметка , че при тая изтърбушена карантина досега трябваше вече ада да е настъпил. Заразени се разхождат през целия град за да отидат до болницата да ги тестват . Математика с неговия модел , преди дни вика изтървахме работата и аз си викам е сега стана мазало , а то с зор едвам събираме 90 заразени на ден и 2-3 починали , което е много добре . Но не благодарение на мерките всеки случай. То прези тези КПП който не поиска той не минаваше

33

Анонимен

преди 4 години

Хората вече отварят училища, кафенета и ресторанти, нашите некaдъpници сложили КПП-та....

32

Не извратен тип

преди 4 години

И накрая става ясно ,че Юда не е предател,и накрая става ясно ,че Юда е борец за живот и природа и накрая става ясно ,че масоносатанистите са потекло на тайната вечеря

31

Споделям

преди 4 години

Още щом се приготвя за излизане и видя в огледалото в антрето отражението на собствената си физиономия с намордника (маската) и започвам да се смея.Излизам на улицата - половината тарикати са без маски, но другата половина са същите като мен - с намордници, и това ме разсмива още повече. Когато се разминават, изпитателно се поглеждат един друг и става още по-смешно.Гледайте на нещата откъм майтапчийската страна, иначе ще откачим.

30

Анонимен

преди 4 години

Страхувам се! За първи път в живота си наистина се страхувам. Страхувам се от това, че хората се страхуват от коронавируса, а не от факта, че свободите им се ограничават тотално. Страхувам се, че хората приемат това доброволно, че е толкова лесно да накараш цялото човечество да живее в клетки. В момента хората са под нивото на животните, защото животните са свободни, а ние не. Треперейки за живота си разумния уж до скоро човек, вече не е разумен и не само, че не е разумен, но не е и човек.

29

Анонимен

преди 4 години

В Сърбия, която Тиквата я даде вчера за пример заради уж строгите мерки на 4 май отварят кафенета, ресторанти и молове. Маските никога не са били задължителни. Сърбия също така даде 100 евро еднократна помощ на всеки един пълнолетен гражданин. Само ние оставаме под диктатурата на селянина от Банкя и 200 000 човека в неплатен отпуск вече изнемогват. Не стига, че сме единствената държава, в която не бяха подпомогнати икономически хората, а незаконната репресия над икономиката продължава безсрочно