30

Анонимен

преди 4 години

Търсят си спонсор, и ще са спокойни за следващите две години... Ако някой е близо до такава ваксина, то той би се ослушвал като прaсе в трици, че се набутва с бизнес за милиарди - а там не прощават. Помня как един учен демонстрира катализатор, скойто разтваряше водата на водород и кислород. После не чухме нищо за него. Никой не би се хвалил че "е близо" до откритие, ако не търси пари (или слава и пазари, т.е. пак пари). Излекувайте мишки от всякакви видове корона вируси - и тогава се похвалете.

29

Д

преди 4 години

От краткото изречение "Дайте пари, че да харчим", глей ква статия извадихте.

28

Т.Шак

преди 4 години

До година и три месеца ще има сто други ваксини, че да опрем до тая на БАН.

27

Генерал...как беше

преди 4 години

от защита на правата на животните ни се обадиха и ни казаха че трябва да уважаваме животните. затова до месец започваме предварително тестване на ваксината върху български пенсионери. От тях имаме достатъчно. Първо ще тестваме върху 10 000 пенсионера на случаен принцип, и ако оцелеят поне стотина човека, тогава ще сме сигурни че ваксината е безвредна. След това тя ще бъде приложена върху всички българи. Повтарям - българи. Хората от малцинствата, както политиците да са спокойни.

26

Анонимен

преди 4 години

Единственото, което сме открили е - Бай *** от Алеко Константинов?????! Успех на преписвачите и плагиати от "БАН"......!!! РЕГИОНАЛНИ ЗА ВИНАГИ!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Това шега ли е?Все по близо ? Година и 3 месеца най рано да почнат тестовете Наясно ри сте още колко време ще минат в тестове и докато се произведе А тоя който пише статията освен тъпотиите до тук наясно ли е че не може да си близо да ваксина Или си минал тестовете и я имаш или нещо нямашДокато няма тестове няма резултатМоже да не става

24

Анонимен

преди 4 години

След 2 години най-рано??? Ще има ли живи хора тогава.

23

Анонимен

преди 4 години

Да я изпробват на позитано 20.

22

Анонимен

преди 4 години

Ей това е - българската ваксина - най-добрата на света. Българската ваксина, драги читатели ще бори всички коронавируси, но това не е всичко. Тя успешно ще се справя с чума, ебола, син нос, червен вятър, спин, грипове /всички грипове/ колики, хрема, мигрена, и още много, много... Но и това не е всичко - тя ще съдържа ценен букет от витамини и хранителни вещества, може да се ползва за храна и вода, а също така може да бъде и свързващ агент в строителството и машиностроенето.

21

Бръм

преди 4 години

А къде са специалните маски от БАН дето бяха разработени и показани през месец март.....

20

Анонимен

преди 4 години

Вица на деня!

19

Анонимен

преди 4 години

до сега какво са измислили ??? къде са им ваксините за птичия и свинския грип ???

18

Баба Кадрие

преди 4 години

Тази ваксина, бързо да се приложи на целият политически,, елит"... Ра чак 12 месеца след това на народа...!?

17

Чикатин

преди 4 години

до 15, не е само до средства, понякога отговорите се крият в ''простите'' неща. А относно средствата не е ясно за какво точно се дават. Дет се вика може се окаже че нещо супер евтино и достъпно я треби тая чума. СЗО няма никва далавера да е така разбира се, нито фармацията , нали се сещаш защо?

16

ХАХА

преди 4 години

направо падам и умирам, поредната новима да се каже кошло сме велики а сме най-некъдрния народ.Каво сме пройзвели до сега??? Та ние нямаме 50 метра равен тротоар или права равана улица без дупки,седнали да ми говорят, че ще ли ваксина да открият. Ако има хора които вярват на подобни облучвания да се прегледат!

15

Анонимен

преди 4 години

Като гледам,май много се размечтахте.Я слезте на земята и погледнете по-реалистично на нещата.Опити се правят в целия свят и то по-одавна от нашите в БАН и още няма резултат.Другите дават стотици милиони,а нашите с техните пършиви средства,ако нещо открият,ще бъдат за нобелова награда.

14

Анонимен

преди 4 години

Тия ще вземат да открият перпетуум мобиле-то на медицината.А някой ги нарече феодални старци.Ц,ц,ц.

13

1234

преди 4 години

Мисля че докато ги измислят, ще излязат други 10 ваксини! Така става като се работи 12 г само по европрограми. Бързината я нямат за нищо, в ЕК годините ги нямат за нишо... Добре че до 1989 нямаше програми, че 400 язовира и томна централа вижте как се строят днес.....

12

е,да но...

преди 4 години

Това е чудесна новина,ама надали ще им позволят от големите фармацефтични компании.Затова нашите учени искат такъв дълъг изпитателен срок,защото ще започнат заядки и опити да ги спрат,както спряха аналгина и аналгин-хинина,уж че били вредни ,а вкараха парацитамола-който е определено по-вреден и хепатотоксичен-доказано.

11

Чикатин

преди 4 години

E ДАНО ! Ако това се случи наистина , не шапка ами ....дано дано !