52

Анонимен

преди 4 години

"първоначалния общ фронт на политици и медии" e една голяма лъжа.процентите са фалшифицирани, само за да държат населението в страх и под контрол, и за да смажат средната класа и бизнеса. само банките са на далавера от тази немедицински обоснована карантина, и всички знаем кой стои зад тях.

51

от немско

преди 4 години

В Германия си е добре и ще бъде още по добре. Работата не спира и капят кинти

50

Gogo

преди 4 години

А ако всички вече носим този вирус в себе си, ще се окаже че това е един от най-големите социални експерименти за човечеството.

49

Анонимен

преди 4 години

"... предаде франс прес" Къде е Франция , къде е Германия ! Защо Франция не си гледа своята държава а ми гледа в Германия където заразените и починалите от вируса са много по малко ?

48

АфД

преди 4 години

***, защо не пишеш, че в Германия вече се тестват 880 000 души на седмица, броят на заразените от 6900 на ден в началото на март спадна в последните седмици под 2000 души, вчера около 1300 души новозаразени. Защо не пишеш, че от общо 158 000 заразени вече 114 000 са ОЗДРАВЕЛИ ? (източник ZDF)

47

Хо-хо

преди 4 години

Аз съм сигурен, че платените медий ни информират за истината, самата истина и цялата истина. Само дето никой им вярва вече.

46

ИСТИНАТА Е ТУК

преди 4 години

русия е втора след америка по заболели, никой не излиза в Москва е призрачен град от 20дни

45

Анонимен

преди 4 години

Ами не знам на кого да вярвам. Според сайта на СЗО показателите в Германия до вчера падат.

44

Djoko

преди 4 години

До 45,По принцип това е нашата народо психология, но в случая не си прав. Защото точно Бай Ганйьо седи вкъщи сам, с маска на устата и чака да умре от глад. Защото Генерала и Пожарникаря казват, че корона вируса е много по страшен.

43

Анонимен

преди 4 години

До ТъпанаpОт моя гледна точка мрънкащия си ти, защото игнорираш, че може да има причина за мерките, и директно минаваш към самоубеждаването, че причините са "съвсем други".

42

Анонимен

преди 4 години

E па глупав народ ве.Не излезат да се изпозаразят и да имат имунитет,а се крият.Доц. Мангиров да ги консултира.

41

Тъпанар

преди 4 години

До 41"С други думи: може и да са прави, но ти вече си си измислил причина да се оплакваш."Приятелю! Аз не се оплаквам - констатирам! И винаги се появяват едни като теб, които започват да мрънкат!

40

Анонимен

преди 4 години

Бай *** отново ще каже, че това е лъжа... Защото така му изнася на селския та'рикат.

39

Анонимен

преди 4 години

Кой ми *** в гащите.И в българия ще стане така и тези по парковете ще ревът като вдовици за ......Не случайно сте стадо не народ.

38

Анонимен

преди 4 години

До ТъпанарС други думи: може и да са прави, но ти вече си си измислил причина да се оплакваш.

37

Тъпанар

преди 4 години

Не съм лекар и не мога да кажа, дали вирусът е опасен или не. Дали само се вдига пушилка или са адекватни мерките. Но едно е сигурно - на власт имащите им хареса тоталния контрол над хората. Оттук нататък, можем да очакваме периодични световни карантини, оправдаващи следващи финансови кризи и обир на финансите на човечеството. Този експеримент се оказа успешен.

36

Анонимен

преди 4 години

worldometer друго сочи

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Не си запознат. Германия е една от най-много изразходващите държави в света по отношение на медицината, науката и образованието.

34

Анонимен

преди 4 години

никога повече гроб, срам ме е че съм гласувал за тези ***

33

мангъра

преди 4 години

аз-ът:"Тепърва пляскач-терасаджии и герберастии ще търпите последиците, тепърва безработните ви д*рници ще мръзнат навън."икономиката си е много добре а мерките работят! Читавите квалифицирани специалисти си работят на лаптопите вкъщи и всичко им е точно. Без работа останаха най-големите *** и ***, разни барманчета и наркодилърчета и сервитьорки. Еми сори, животът е "шампанско и сълзи", нали така се пее във вашите песни?