179

Мильо

преди 4 години

Мерките на Бойко били либерални , а парите консервирани, само за сакъ приятели , познаващи жестовете на благодарност!На *** и Пульо Бойко пари не давааа!

178

Анонимен

преди 4 години

Най-либерални сме - 5 000 глоба . Бах ти и либералното.

177

Анонимен

преди 4 години

Нямат спирачка тези!news.lex.bg"Мерките срещу коронавируса влизат в закон, за да останат след извънредното положение"С други думи, извратеното положение трябва да остане за постоянно! Уж няма да е извратено положение, обаче извратените мерки ще останат. Превръщат територията в концлагер, това е истината.

176

absurd

преди 4 години

1тИкva,всичко е пунта мара и ние го знаем,оsрани са ви gъzoвеte и се чудите как да лавирате

175

гост

преди 4 години

Защо активните случаи са 1100 към момента, а в болници са само 300. 800 болни къде са настанени - в дома си при семействата или щъкат навън. Да ти имам мерките и ресурсите за овладяване на пандемията.

174

гост

преди 4 години

Как го беше нарекла репортерката - Ш.....к

173

Шматка

преди 4 години

Пунта Мара пак разтяга локуми. А Генерал Смърт се изпусна, ме всички предпазни средства за болниците са купени само от дарения! Въпрос - къде изчезнаха 822 милиона евро, отпуснати на България от ЕС за борба с короната? Тиквуне, и тия пари ли откраднахте?Е.бем ти карантината, като от 45 дни съм без работа и съм останал с четири лева в джоба!?

172

Несъгласен

преди 4 години

В България броят на заразените е малък, защото се правят малко тестове, затова и крият броя тестваните всеки ден. Добре, 1387 заразени, 58 починали /все възрастни с рак, инсулт и др. През 2019г. стотици хиляди болни от обикновен грип и 2000 починали от него, но икономиката не спря, нали? Всяват страх и паника, за да се помпа рейтинга на ББ и генерал Годжи, че го спрягат за кандидат президент. Правилно попита Станислав Балабанов - Кой ще носи отговорност за стотици хиляди безработни и обеднели?

171

Анонимен

преди 4 години

Това е абсолютна лъжа и при това много безочлива!България е една полицейска държава. С изключение на 2, 3 държави като Русия , Китай , Италия - ограниченията в БГ са дивашки !

170

Анонимен

преди 4 години

Не се заблуждавайте-предпазни средства и дезинфектанти МАСОВО НЯМА ПО БОЛНИЦИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!Малкото хартиени и парцалени маски,които се дадоха и то основно от дарения-не вършат кой знае каква работа.Държавна помощ и политика за това НЯМА!!!А ако някъде случайно има -то те са под ключ-хей така-да кажем,че имаме за пред РЗИ или ако се сети някой журналист да пита-но са ПРИБРАНИ ПО СКЛАДОВЕ И НЕ СЕ РАЗДАВАТ НА МЕД.ПЕРСОНАЛ!!!

169

Анонимен

преди 4 години

Да живеят българските глоби! Най-либералните глоби в светът!Венцеремус другарю Европеец.

168

Истината

преди 4 години

Заради теб спряхме работа и седим в къщи 2 месеца. Добре. Ама без заплата ? Как да обясня на децата че няма пари за ядене защото б.б. не ми дава да работя, но не ми дава и някаква компенсация за това. Сега ще кажете че защо да ти дава компенсация ? А пък аз ще отговоря : Добре а защо ще плаща на Лудогорец !? Полицаите , пишман бизнесмени и всички бастуни от този измислен щаб !? На тях това им е работата.

167

хахахаааа.....

преди 4 години

Борисов: В България мерките срещу коронавируса са най-либерални!, най европейски, най натовски и бла бла бла..................

166

Марешки

преди 4 години

Г-н премиер,толкова сте силен психически,политически и физически,ох,ох,ох имам чувства към вас

165

Избирател

преди 4 години

Кой е този Бойко Борисов, за да определя какви са мерките срещу коронните вируси. Назначил е коремен хирург дасе бори с невидим враг, но те така са научени тези от Симеоново. Все врагове им се привиждат. Ние сме българи, а вирусите отиват при ченгета, политици, полицаи, депутати и други подобни.

164

Без

преди 4 години

Те защото са най-либерални, за това и са безмислени. Ако ще правиш нещо, прави го като хората - затваря се всичко, ама наистина всичко освен магазини за храна и аптеки. Границите се затварят веднага, задължителна карантина под контрол за всички влизащи сънародници, желаещи да се приберат. Без пълни трамваи и метро влакове, без пълни улици, пейки. Без работещи магазини за техника, салони за красота, железарии и всичко дето е на наш човек някъде си. Това нашето в момента е точно никакво.

163

Анонимен

преди 4 години

Lyje kat rom ne mu vervaite .Tuk v Belgiq nito maski npsim nito ima KPP xem ima tolkoz zaraza mnogo uj

162

Ванко 1

преди 4 години

За какво са безмислените КПП ?! Обясни бе поражрникара недоразвит ?

161

Анонимен

преди 4 години

Дали са най-либерални е спорно. А и безсмислено да се изследва. Въпросът е доколко и кои от тях са необходими и адеквати. Има такива, които са и такива, които са тотално безсмислени.

160

Браво Бойче

преди 4 години

Бай *** се отпусна, замириса му на море и хвърли маските! Бай *** е великвирусолог и микробиолог, той знае - вирус няма!Целия свят е обединен в заговор срещу бай ***!Бай *** мисли само за тумбака, как да го напълни с агнешко и ракия, той не мислиза последствия, отговорност, дисциплина и морал!Двете мозъчни клетки на бай *** стигат само ядене и тоалетна!