51

Туризмът в БГ

преди 4 години

Само един злобен, слабоумен човек може да иска фалита на ужасните хотели в България. Това, което ще стане е, че по черноморието ще имаме един гигантски Припят с 400000 безработни. Не забравяйте, че мутрата, която държи хотела е една, а служителите - са десетки. Много българско е да наказваш близо половин милион честни работници, за да се пре*ака собственик на хотел. За добро или лошо ние сме масова дестинация, необратимо е, хлябът на хората зависи от това...

50

Анонимен

преди 4 години

Испания, Италия, Португалия и Гърция не се споменават, явно те вече са отписали евросъюза

49

Анонимен

преди 4 години

Пътищата също убиват хора но не ги спираме!

48

ЕВО

преди 4 години

Няма кой друг,а само Ангелкова!Хем разбира,хем и визия има!

47

Вавилонска блудница

преди 4 години

А сега да видя какво става с бетонните комплекси,дето покриха като плесен всички красиви кътчета на България!!!!! Отсега нататък,ако има възобновяване на туризма ще се търсят малки,уединени къщички,наемани за 3-4 дни само от семейства и близки.Всички тези басейни,"балконинги" и пр.дивотии ще останат в миналото.Няма да има и "шведски маси",медиатори и модератори и ...слава Богу.

46

Докато няма лек

преди 4 години

Туризмът вече ще е за смели хора.А не богати.Защото цените няма да имат голямо значение.

45

Киро Х

преди 4 години

"разчитат на ЕС"===============Ако не друго, поне на надежден стожер случихме!

44

Анонимен

преди 4 години

Китайците ще го "спасят", вервайте!

43

Анонимен

преди 4 години

Какъв туризъм, то си беше напаст от шляещи и бродещи тълпи из градовете на Италия, Испания, Франция щракащи напосоки с телефони и фотоапарати, и поглъщащи самодоволно бира и пица.

42

розиета

преди 4 години

За сметка на това хората ще възстановят изоставените си къщи по селата и събота и неделя ще си почиват на слънце и въздух там. Защо да дават пари по хотели, за селски туризъм напр., къщи за гости и др. такива, като селската къща повечето си я имат. Даже ще си садят зеленчуци и овошки и няма да купуват македонски домати и полски ябълки. Ще си го произвеждат - качествено и здравословно.

41

Дете от Бъдещето

преди 4 години

Помня тези години!Бях на 6 години и казвах на този Генерал Мустакчийски. Ясно си го спомням.След това войната и скривалищата.. беше ужасно. После дойде смяната на режима и спасението от КВА!Слава на другаря Си Дзи Пин и Китайската Велика Армия! И поздрави на хората от миналото! Всичко ще се оправи!Сега сме добре, не се страхувайте! При нас вече няма нещастия и мъка, както е било при вас. Дерзайте!

40

розиета

преди 4 години

...Работещите в туризма /работните места/ са важни, доколкото да няма безработица. Останалото е да се плащат техни заплати и осигуровки, за да има потребление и приходи в НОИ и бюджета. А хотелиерите ще вдигнат цените, защото на тях друго не им остава. И понятието масов туризъм губи смисъл. Това е моето предположение. Така че ако някой си мисли, че държавата ще взриви хотела, заедно със собственика вътре, няма да стане, той създава работни места и плаща данъци...

39

розиета

преди 4 години

До Анонимен 22Ако логиката беше само и единствено спасяването на гражданите - така е, прав си. Но държавата не се интересува толкова от това, колкото я вълнуват приходите в бюджета /което в случая е нечовешко, но е така/. Туристическият бизнес генерира данъчни постъпления, от които ВЕЧЕ икономиката не може да се лишава. Само с дългове не се живее, трябва да има и стопански живот. При драконовски мерки за безопасност и туризъм ще има, и всичко друго. И данъци ще вдигнат, и цени ще вдигнат...

38

Анонимен

преди 4 години

Кой ?Туристите ще спасят положението !Но първо трябва да намерат лекарството против вируса.

37

ВИЦ НА ДЕНЯ

преди 4 години

Един малтиец катастрофирал тежко в Източна Европа и го приели във ВМА. Зор та зор, отива при генерала и казва:- Генерал Мутафчийски, катастрофирах тежко, червото ми е излязло, кво ше праим??- Ще трябва да те пратим в Инфекциозна Болница, на 50 метра по-нагоре от ВМА, защото тук се приемат само болни от Covid-19. А относно червото ви... ами ДА НЕ ИЗЛИЗА!ХАХахХХАХАХХСХХАХУАХАУХУАХУАХУАХАУСХУХУАХУХСАУАУХАУХАУАХСУХУАХУАХУУХАХХАХАХХХАХХХАХХАХАХСПОДЕЛЯЙТЕ!

36

whatever

преди 4 години

Държат ни затворени, надуват ни главите с мрачни прогнози, а пък искат туризъм?! Нещо не ми се връзва.

35

whatever

преди 4 години

Значи хем ни държат затворени, хем ни надуват главите с мрачни прогнози, хем искаме туризъм?! Нещо не ми се връзва.

34

Анонимен

преди 4 години

Европа е загиващ континент с все повече рудиментарни функции.

33

Анонимен

преди 4 години

Точно туризма запали света с тая епидемия. Да има само вътрешен туризъм след масирани тестове. Докато това не отшуми и после никви туристи от Азия в Европа. Баста и край. Иначе следващата година ни очаква COVID 21 тоз път от плъх ял умрял прилеп.

32

Orpheuss

преди 4 години

По принцип в Европа са концентрирани световните забележителности без които няма цивилизация - Рим, Атина, Лувъра, Флоренция, Берлин - Пергамон, Мадрид-Прадо, Брюж, Караново - България и още няколко световни дестинации . В Европа са основите на съвременната цивилизация и съответно туристическите таргети за туристите от цял свят. Съответно туризма ще стане елитарен след Ковида.