69

българин

преди 4 години

До 34Явно е бил болнав!-:)Те тогава който не става за КАЗАРМА "НЕГОДЕН ЗА ВОЕННА СЛУЖБА"!Така пишеха за мухльовците!-:)Имаме си един такъв в днешно "демократично време"!И даже го избраха и за МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА! Леле леле. Аз ако не съм държал калашник 2 г.Бих отказал този пост!Ама гн Каракачанката го прие с удоволствие!-:)Предимствата на "демокрацията "днес са че.Имаш ли пари ,можеш да бъдеш всякакъв! През социализма щом не ставаш. Си зад борда! Принципни бе тези "комунисти"!-:) И са прави!

68

Анонимен до Тонката

преди 4 години

Хахаха примитива Борисов бил лидер на какво бе оли ? На най бедната територия в ЕС благодарение на него. На най бързо изчезващата нация и с най голяма смъртност в света. Дори и големите му хвалби за борбата с Covid-19 се оказаха отново празни приказки и там сме на последните места. И кое е му е лидерското като по всичко сме на последно място. Тонка за едни приятели от съседните ни държави Малта и Кипър питам какво стана с водопровада на Перник ? Май и там потънаха едни 30 милиона в канала.

67

Та другото Амин!

преди 4 години

За роботърговците под прикритие, ти ще ми кажеш, че свободната воля на човек нямало значение! Аз пък мога да напиша, че ти си под влиянието на тежки наркотици лепна една пощенска марка и да те легитимирам с официално средство на държавата, че ти си наркоман!

66

Та да ти кажа!

преди 4 години

Във флота се избира по-малкото зло! А в случая по-малкото зло е тоя дето дава повече пари! В случая светската държава, колкото и да не я е грижа, пак повече я е грижа от тия умопомрачителни на човешкото съзнание и мислене! Аз бих казал да ги биете тия "божи птички" че ще излезнат много подигравчии! Глей го как ми казва, че струвам 20 стотинки! На анархист това да го казваш да знаеш, че ще видиш! Търговците и храма а? Пред очите ви, пред очите ви е заблудата, че те не са!

65

Анонимен

преди 4 години

дo 65 ТонкатаНяма изкараш дълго с тия наркотици. Мозъкът ти се е изпържил напълно.Амин!

64

Тонката

преди 4 години

Роден победител:):):):)Не кашляй тамо,Корона чао,корона чао,чао,чао,чао:):):)Бежанци чао,чао,чао:):)Това е Бойко,спаси България от КОВИД 19 и бежанците:):):)Велик държавник,е как да не му гласуваме доверие за Борисов4?:):):):)Жив и здрав да е само и да не се отказва ше има и Борисов5:):):):)А враговете рИвЪт:):):)РИвЪт та се късат:):):)

63

Анонимен

преди 4 години

Боко да свиква със стоенето вкъщи, щото скоро няма да е министър председател.

62

Анонимен

преди 4 години

ние, моята фамилия обичаме катеренето на изкуствена стена, както и ходенето на планина, но дори и да ги пуснат ще изчакам няколко седмици .Спазваме Първите правила на НОЩ.Не тези на правителството!

61

6

преди 4 години

До Гласоподавател Е ние сме го направили вече. Свършено е с шопра от банкя.

60

Анонимен

преди 4 години

Тонката, доказваш че си най малoумния индивид в сайта за пореден път. К'во взимаш? Aмфетки + тревица и кокаин като Кристианчо ли?

59

Гласоподавател

преди 4 години

Разходка до урните - 1 час времеПадението на ГЕРБ - ЦЯЛ ЖИВОТ щастие

58

Абе знаеш ко чух?

преди 4 години

Свещенниците викат Абе тоя що ни натопи пред шефа, че сме търгували свободната воля и душица на хората за по 20 стотинки за пощенските марки върху кръщелните им свидетелства. Абе те нали сами ни ги дават, а на тоя даже не сме му взели неговите! Сега ще им го обясня или държавата или църквата. Да ти кажа държавата плаща по 2800 на година да ги уча, вие ги купувате за по 20 стотинки и една пощенска марка. Съсипници на държавата и човешки същества сте. Исихия съм, ама истински! Исихия почита Видар!

57

ББ

преди 4 години

До Анонимен Абе приятелюю ние път като хората немаме ти писта . Барба *** ако наприви писта то че за излитане по допирателната към космоса.

56

Анонимен

преди 4 години

г-н борисов , не само че сте ...............ами и не е зле някой да ви залепи с тиксо по правилният начин маската на лицето .както и на онова природно чудо дето отговаря за образованието .

55

Тонката

преди 4 години

До Гласоподавател:):):):)Помоли се по-горещо:):):):)Разплачи се:):):)

54

Тонката

преди 4 години

ГЕРБ-ПОБЕДА!!!!:):):)Натикахме враговете да рИвЪт с крокодилски сълзи само по сайтовете:):):):)

53

Гласоподавател

преди 4 години

Хора, Дайте да направим един НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ против Бойко и Пеевски... това не се трае.

52

Зъл Пинчер

преди 4 години

Ние сънуваме свобода на словото и движението...Бойко сънува Бистришките Тигри...Даже тук се трият мнения против Бойко... Милен Цветков го махнаха от Нова ТВ, защото направи предаване, което само зададе *** въпрос...Бистришките Тигри били важни.... ДАЖЕ ТОП НОВИНА ГО НАПРАВИЛИ!ВИЖТЕ ГИ БЕ! ВИЖТЕ ГИ! КАК ГИ ТЪРПИТЕ ТИЯ НЕ ЗНАМ!

51

Шопо

преди 4 години

Божееее! Отврат!

50

Активист на БСП

преди 4 години

Е дай 50 000 000 и на ФК,, Леффка Драгойчева-Лаффчис,,1992 !!!