79

Анонимен

преди 4 години

"Никога няма да има повече големи събирания.Май тва не е ясно на повечето хора.Нищо ще го разберат!"Жалка робска твар

78

КООП Кола

преди 4 години

Никога няма да има повече големи събирания.Май тва не е ясно на повечето хора.Нищо ще го разберат!

77

Анонимен

преди 4 години

Такива клошове ги хвърляхте направо в центъра със заразените. След няколко дни като усетят, че не могат да си поемат дъх, ще запеят съвсем друга песен.

76

Ковид-1984

преди 4 години

Германските системни медии почти не съобщиха за събитието. Е, вярно това са "регионални събития", не като в Хонконг, който е особено важен за нас в Германия.

75

Анонимен

преди 4 години

До Конституция 63Има една много точна за твоя случай приказка в северозапада: "мри като не си мал". Трудно е да ти обясня, че нямаш право да нарушаваш правата на другите! За Конституцията и демокрацията става въпрос. С *** народ със соцсъзнание, дето не прави разлика между свобода и свободия, демокрация и капитализъм е невъзможно да се осъществи.

74

Стар набор

преди 4 години

Поздрави от ХОНКОНГ !

73

Анонимен

преди 4 години

До ВакоПразната глава сама пада! Няма нужда сабя да я сече. Аман от вдъхновени празноглави революционери! Аз съм за естествения подбор. В момента социалната и пенсионната системи са претоварени от хора дето отдавна е трябвало да си заминат по естествен път. Но Вие, които въобще не си давате сметка какво ще последва, първите ще изревете "къде е държавата". И ще забравите какво сте искали. Естествено друг ще Ви е виновен, но не и това на раменете.

72

Милев

преди 4 години

Малко късно, но хората усетиха измамата. Време да се взигнем и в България и да пометем тези глобалистки слyги!

71

До бау

преди 4 години

Ти незнаеш май какво е пандемия! Има пандемия от глад и малария - милиони умират от глад умник! И от малария! Коронната пандемия е за такива като теб създадена! Да знам за правописните си грешки! Нарочно са ! Като тъпите коментари!

70

Анонимен

преди 4 години

И тия хипстъри ли ги е организирал Путин?

69

БАНко

преди 4 години

ЕТО ТАКИВА ПРОТЕСТИ УПЛАШИХА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯДО ВЧЕРА НИ ОБЕЩАВАШЕ ....АД

68

Анонимен

преди 4 години

Хората наистинане разбират проблема реално какъв е... по-лесно им е да вярват в конспирации и простотии...

67

Вако

преди 4 години

Наяма друг народ с поговорка като тази . Наведена глава сабя не я сече

66

От Берлин

преди 4 години

На баба Меркел не й харесват подобни сбирки, на доволни граждани! Според официални данни, медии- новото проучване показало над 40% одобрение на CDU.... Бяха паднали на 23% преди време... Интересното е, че не познавам никой, който да одобрява тази партия и политиката й.... Fake News и Пропаганда... ZDF и ARD са страшно манипулативни и лъжливи--нещо като Нова и BTV... Не им вярвайте!

65

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ревали ами се преорентирайте към друга работа докато е време, много сте се разглезили все някой да ви дава, аман!

64

Вако

преди 4 години

До КонституцияЧудя се тоя дето ти е дал пръст на долу дали може да чете и пише

63

Демокрация

преди 4 години

означава народовластие.Винаги има различни мнения,но това, за което самнозинството от народа,трябва да бъде задължително за всички и който,криейки се зад "полагащите"му се права и свободи не го приема и спазва,трябва да бъде принуден.Иначе той нарушава правата и свободите намнозинството около себе си.Всеки има права,но и задължението да спазвазаконовия ред и то е приоритетно над правата му,тъй като този ред еформулиран в интерес на мнозинството от обществото.

62

Анонимен

преди 4 години

До 62 ИСТИНАТАТия с не толкова модерните но на тройна цена оръжия е българия с прескъпите остаряли таралясници ф16

61

северозапад

преди 4 години

До БКП ТиквундерВсяка крива успоредна на Априлската линия е права линия" така беше лозунга

60

Конституция

преди 4 години

Е вижда се, българина си обича белене и оковите безропотно да носи. На зима ще има гладна пандемия, ваша работа, мойта питка е опечена.