156

футуролог

преди 4 години

Ще има дивергенция ....................бъдещият обществен стрий ще има характеристики и на капитализЪма, и на комунизЪма, и на социализЪма........................но ще бъде супертехнологичен като компютрите , телефоните и другите технологии ще контролират голяма част от живота на хората................което не винаги ще е за добро.............тъмните сили на сатанисти, масони и илюминати ще бъдет водещи поне още 20 или 30 години!!

155

Бай Ганьо

преди 4 години

До Дядо ПетърТрудна работа да намериш 5 толкова добре угоени мъже в Северна Корея, че и да приличат на него.

154

капитализъм

преди 4 години

"Империализмът....................висш и последден стадий на капитализма!"...............прав беше другаря Ленин навремето!!Западните държави си мислеха, че са спечелили играта, но Китай и Русия си знаят работата!!!Войната продължава..............геополитиката е сложна материя, не е за алкохолизираните "гении" от софийските панелки!!

153

Анонимен

преди 4 години

Китайците са виновни, МСДжи си постигна целта.

152

Анонимен

преди 4 години

Коронавирус? Тия на снимката защо са с маски? Нали твърдят че няма короновирус в държавата?

151

Дядо Петър

преди 4 години

Това диктаторче сигурно си има поне пет двойници.Та колко му е да покажат един-двама по местната телевизия.

150

Бож.

преди 4 години

Нямало коронавирус в Сев.Корея,а офицерът на снимката носи маска- сигурно се пази от лигите на чевения вождец!

149

Черна станция

преди 4 години

Нещо много ви фалшиви НОВИНИТЕ!Току що Севернокорейското държавно радио съобщи че другарят Ким е в чудесно здраве и активно работи!

148

Милка

преди 4 години

Абе, ако Кимчо реално е зле, обаче все още не е умрял, възможно ли да е да реши да дръпне шалтера на целия свят с някоя ракетка, за да не е само той капо?

147

До ... за демокрация

преди 4 години

.. Толкова го искат комунизма, че някои от тях се опитват да бягат дори с цената на живота си, а приходящи отвън напълно липсват ... !!!

146

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че тоя корона-вирус е създаден в някоя английска тайна лаборатория...........даже не американска..............те ингелизите само гадости правят, после руснаците им виновни!!!Обаче добрите чичковци Путин и Тръмп май ще заиграят в един отбор...............срещу глобалистите и гадините като Килъри Клинтън!!!

145

за демокрацията

преди 4 години

Оставете хората, като искат комунизъм, да си живеят в комунизъм.............................видяхме и западната демокрация.................не е нещо по-добро изобщо!!!

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ... Някакви товарищи тук забравиха за новичока си и по стар тертип започнаха да обвиняват западните служби

143

Анонимен

преди 4 години

Ей................много сте прости.......................мислите че има демокрация................ама сега много хора гризнаха дървото от новия корона-вирус, създаден от финансираните от Бил Гейтс лаборатории за генно инженерство..................няма демокрация................лъжат ви, както навремето ви лъжеха с комунизма!!!Така иска световния елит, масони и илюминати!!!

142

Жив е той, жив е.

преди 4 години

Той никога няма да умре. Ще му направят мавзолей и ще живее вечно.

141

Анонимен

преди 4 години

Червените гяволи очакват до 3 дни да възкръсне и да се обяви за новия Христос, но няма-аа: Христос е един!

140

Анонимен

преди 4 години

Според мен западните служби са му предизвикали нещо....................за тях един изкуствен инфаркт след като се е здрависал с някой западен дипломат...........е детска играчка!!!

139

Калеко Алеко

преди 4 години

Грухчо се намирал във "вегетативно състояние" ... Какво ли ще рече това, на медицински език не е много ясно ... а на кулинарен означава че е гризнал лимончето и сега се пече в собствен сос ... !!!

138

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха ръцете на хирурга са треперили, ха-ха-ха.

137

..

преди 4 години

Спомнете си как Тръмп се похвали преди дни, че е получил писмо от Ким, а после корейците официално отрекоха.Дали има нещо случайно?