31

До 13 юли

преди 4 години

Какви мерки ще разхлабват, по 100 човека на ден има! И за какво? Да ми продавате шопска салата за 6 лв и вътре да има 5 краставици и 2 домата, резенчета!

30

До 29

преди 4 години

Донякъде е така.Но има едно предаване "Кошмари в кухнята",където се вижда ужасяваща хигиена и то само в ресторанти,които са извикали Манчев да им помага?Как да се доверим на останалите,щом нямат отговорност за хигиена и не им поука какво ви сервират.

29

Писна ми от вас

преди 4 години

мишкиииии. Стотици хиляди сервитьори и бармани сме без работаааааа. Искаме да работиме и да правиме пачкииииии. Ще си избия неплатиния отпуск като ви пукааам двоини сметкий.

28

До 31

преди 4 години

Ти имаш ли семейство?И ако-да,мислиш ли,че си отговорен към него?

27

Анонимен

преди 4 години

Кантарджиев каза,че ако някой ти е кихнал в козунака от магазина,тутакси си се заразил.Ами ако някоя сополива готвачка си е изпуснала со.пола в манджата,това не е ли още по-лошо?Виждал съм ги как си бършат носа в ръкавите.Внимавайте,опасно е.

26

69

преди 4 години

който иска нека си стои вкъщи и да не излиза, има и такива хора, но тези които искат да живеят нормално и да си ходят по заведения не трябва да бъдат ограничавани (всеки с декларация да се откаже от лечение ако се разболее), както и кпп-тата трябва да отпаднат веднага

25

555

преди 4 години

Не бъдете толкова злобни. Доста народ работи в хотели, заведения и казина. Тези хора хранят семейства. Не всеки може да се уреди с държавна службица, където нито им намалят заплатите, нито съкращения и за тях ИП може да продължи вечно.

24

Анонимен

преди 4 години

Може и да ги уважа евентуално,но само на шопска салата и ракийка.То не се знае и салатата колко е измита и ракията дали не е царкировка..абе не знам,не знам,май ще си остана в къщи.

23

сигурно

преди 4 години

Като платят рекета на шайката ,тогава ще започнат работа !

22

Анонимен

преди 4 години

хаха, залъгалки на Баце за наивници. По 90 случая на ден, всеки ден умрели и вие разхлабване. Тарикатлъци. 1 юни. Това е датата.

21

Анонимен

преди 4 години

Не стига,че ще ви нахранят със стара храна,ами ще надуят още повече цените,щото трябва да наваксат.Така че,внимавайте!Да не ви хване редкото щастие и да си помислите,че ви е хванал корона вируса,а може и да ви е хванал,а той трудно пуска.

20

Анонимен

преди 4 години

поредна популистка реакция на Боко, заради която ще рони кървави сълзи по италиански

19

Анонимен

преди 4 години

Много ми е добре като не работят кръчмите, защото спокойно си спя на отворен прозорец. Иначе няма тишина от пияндурки.

18

ДО Софиянецо

преди 4 години

И аз това не го разбрах. Който го е писал обаче, явно ни кара да четем между редовете :)

17

Анонимен

преди 4 години

Не бързайте да ги посещавате,да не хапнете месце от миналата година,застояло по фризерите

16

Самотна майка

преди 4 години

Аз не знам, колко процента от хората в България ходят по ресторанти-като гледам в една пицария на голям булевард във Варна, ходят(преди) основно млади неженени хора. Не помня, откога не съм ходила на заведение и не ми липсват много тия ресторанти, хич даже.

15

Анонимен

преди 4 години

Да ги отворят че народа иска да се наплюска едно хубаво.

14

Софиянецо

преди 4 години

"банките да продължат кредитите да не се изплащат"Това ми е пълна загадка.

13

До 4

преди 4 години

Мишко, ти си стой у дома.

12

Айде

преди 4 години

Отваряйте ресторантите да почваме да бачкаме и да правиме пари от бакшиши