33

Анонимен

преди 4 години

До 33Стига глупости! Къде ги чете тези ла*на? Подбирай си източниците и не приемай всичко написано в нета за истина.

32

Анонимен

преди 4 години

До 20 VMБаце, ти сериозно, вярваш ли си?

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32кой го доказа, обама ли ? ти какво очакваш, всичките няколко хиляди сатаняги, да излязат и да си признаят ли ? не бъди наивен моля те

30

Анонимен

преди 4 години

Адренохрома се извлича от деца, първо ги плашат до смърт за да произведат адреналин, после го извличат през окото със спринцовка. Това е любима дейност на банкерите сектанти и сурусуиди. Това всичко е част от ритаул.

29

Анонимен

преди 4 години

До 7 АхаИ какво общо има едното с другото, конспиратори? Pizzagate е доказано, че не е истина.

28

Анонимен

преди 4 години

Намаляваме по бройка, а по качество още повече. Ролята на масовия родител е свръхунижена, поради серъхзаетост по 14-16 часа за уж по-смогващ доход на уж смени, а в деня за почивка родителят енеспособен да мисли от изтощение и така маса деца са лишени своите родители. За милионерите - без коментар.

27

Анонимен

преди 4 години

На оня остров не са ходили само холивудски знаменитости, има и университетски преподаватели по право и други хора с власт и влияние. Само като си спомня как една женска гад искаше да води дъщеря ми тогава 13 годишна да живеела с нея в Ню Йорк, самата тя едва смогваше с битовите си сметки в България...

26

Анонимен

преди 4 години

до 28 Кво не ти се връзва, бе? Тоя преди да удари Милен Цветков нищо вече не е виждал от толкова дрога пред себе си...напълно неадекватен- няма и спирачен път. Кое не ти се връзва?

25

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам запознатите, възможно ли е човек да вземе 4 наркотика (очевидно са повече според статията) наведнъж? На мен това ми се вижда супер странно и май ще се опитат да го изкарат невменяем. Аз като смеся болкоуспокояващи едвам гледам, тоя е смесил минимум 4 сериозни дроги и е можел да ходи и да кара? Нещо не ми се връзва в тоя разказ. Възможно ли е да не могат да определят кога точно ги е взел тия наркотици?

24

Иванов

преди 4 години

И тоя дебеличък журналист се опитва да е скандален. Не може да говори за цялото поколение само заради един, единствен наркоман. Във всяко общество си има ***, това е нещо неизбежно.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8--"Ако ти го пусна джобчето, щот не те харесвам(което е факт), кво прайш!?"Ми тъй като ще трябва доста да се оглеждаш докато го носиш до джобчето му, по-вероятно е да решиш да си го изшмъркаш сам, а обекта на нехаресването ти да затриеш по друг начин.

22

Анонимен

преди 4 години

До СпиртСтарата дрога на бедните?Ракия!

21

Иванов

преди 4 години

Абе глупости! Това, че има един *** не означава, че цялово младо поколение е като него. Все едно всички имат по 600 лв. за наркотици.

20

Анонимен

преди 4 години

По- прогнило общество не може да има. Едни там се дрогират, на младите им било норма едва ли не , а пък иначе едни мазни чичковци си пълнят джобчетата и такъв въпрос откъде има толкова много дрога в НАШЕТО ЛЮБЕЗНО ОТЕЧЕСТВО не съществува

19

Copocoид

преди 4 години

Вчера имаше едно интервю с бългларин във Франция.Там полицията млати здраво жълтите жилетки, но по случайност загинал някакъв наркотрфикант и започнали бунтове в кварталите на бедните.Та така е през капитализма - наркодилърите на всякакви нива плащат на политици, полицаи, съдии и прокурори и те си затварят очите.Ама ако има протести като жилетките или някоя 90-се годишна баба е без маска веднага полицията действа. Така е по цял свят.

18

Кратунотрошач

преди 4 години

Пълна профанщина е това със "сатанинския наркотик" дето го извличали с мъчения на бебета. Толкова е слабоумно, че чак ме е срам да го чета. Но, дрОгари джурналя, на вас факти, проучвания и познания ви не трябват, както и на огромна част от аудиторията ви. Значи близки до шизофренията преживявания са страшна наслада, а? Питайте някой страдащ от това ужасно заболяване квъв купон преживява ежедневно. Съществува наркотик наричан "дъхът на дявола" - скополамин се нарича, но е съвсем друг случай.

17

VM

преди 4 години

до 6 , да това е адренохром , но то е адранализираната кръв на измъчване деца преди да ги убият. Не се използват само деца , но deep state/ елита , използва главно това. Тук говорят за синтетичен вариант

16

Анонимен

преди 4 години

Ми щом като е толкова скъп, сигурно много хора биха искали да го произвеждат?

15

Анонимен

преди 4 години

Да ***, стига да не убиват други!!! Не съжалявам за тези разглезени ....!

14

Спирт

преди 4 години

Старата дрога на бедните?