17

Анонимен

преди 4 години

ЧРД,мили Хъбъл ! Искаме да ни отнесеш на милиарди светлинни години от тази негодна за живот вече планета ....

16

Анонимен

преди 4 години

Аййййййй ! Как изчислиха тия 13,8 милиарда години ? Манииииии , е тва са учени брей ! С телескопа са разбрали на колко години е вселената ! И даже изпраща цветни HD снимки от някъде ! Писна ми от фалшиви новини

15

info205

преди 4 години

Пространството между очите и монитора ти е "направено", както и всичко друго. Светлината се движи в пространството, т.е. преди да се образуват звездите се е образувало пространството. За да може елементите да съществуват.

14

до 34

преди 4 години

Не си прав драги, крепостните имат големи собствени технически постижения, на най-великото им творение е леката кола "Запорожец", нищо че двигателят и е откраднат от мужиците от немски агрегат. Иначе всичките им леки коли са от лиценз на Фиат. бг

13

Анонимен

преди 4 години

Няма как да е сигурно дали вселената е на 14 млрд години защото вселената е толкова голяма,че огромна част от нея е невидима.Причина за това е фактът че светлината и радиосигналите ще пътуват още милиарди години докато достигнат някакви сензори на човечеството.Не,Вселената не е голяма.Ние сме малки и ограничени.

12

Анонимен

преди 4 години

30 години лъжа и измама!

11

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Между другото, наистина ни мразят.

10

БЪЛГАРИН

преди 4 години

До Анонимен". Едва ли на някой му пука какво вислиш но както и да е."Ооо, пика им и още как. Така ни мразят и т е , че бедна ти е фантазията.Нека ни мразят, въшляци долни.

9

Вуте

преди 4 години

Ееепа, оно я, одавна сам минал 30 години, и па не можех да са пенсионирам, та некъф телископ Хърбъл ли!!!

8

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Когато се научим да...изкривяваме времето и пространството,ще можем да пътуваме до всички точки на Галактиката и извън нея за броени...минути..Всичко хубаво тепърва предстои.Космосът крие много загадки и красоти но по...хубава от майката Земя,едва ли ще намерим.

7

Додо

преди 4 години

До И ко: Може би, защото НАСА е просто един масонски Кабал от сатанисти? Чакай, какво сега, да не би да кажеш, че НАСА не са летели до Луната и обратно 6 пъти преди повече от 50 години, че Бъз Олдрин не е въртял гуми с буги из лунните кратери и че Нийл Армстронг не е звънял по телефона на президента Никсън директно от Луната в Овалния Офис и разговора е пускан в ефира на NBC? .... How Dare You??!!

6

Анонимен

преди 4 години

А какво да кажем за Вояджър 1, който е отдалечен на 21,4 милиарда километра :)

5

Циник

преди 4 години

М. Калашников е неграмотен колхозник със седмо-класно образование, той с трудност е писал дори името си.Миша Калашников в 1947 е бил 27 год. бивш ранен танкист, алкохолик и е работилв бюрото на пленения немец Хюго Шмайзер в Ижевск.Когато през 1952 год. се разбира че Хюго ще умре от рак, *** за да не се изложат че немец им е изобретил новият модернизиран немски автомат STG-44 набеждават Миша за конструктор.След това през целият си живот Миша калашников нищо повече не е изобретил.

4

Циник

преди 4 години

До АнонименИ децата знаят, че полетът на Гагарин е измама.Ако руските свне не лъжат, не могат.Всичко им е копирано и крадено, даже водката не е тяхна.

3

НЕЛИ

преди 4 години

ХОРАТА ИСКАТ ДА СКИТАТ.ДА СКИТАТ. ЩЕ ОТГОВАРЯТ САМИ ЗА СЕБЕ СИ.КОЙТО НЕ СПАЗВА НЕОБХОДИМАТА КАРАНТИНА ШЕ ОТГОВАРЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ.РАЗБОЛЕЕ ЛИ СЕ , САМ ЩЕ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО СИ.ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПОДХОД.ВСЕКИ САМ ОТГОВАРЯ ЗА СЕБЕ СИ.

2

Анонимен

преди 4 години

Далеч бил от пенсия. Може и да я дочака, ако не го напъпли тежкият вариант на COVID-19.

1

И ко?

преди 4 години

Ако ще на 200 години да стане, освен нарисувани картинки за някакви списания не е произвел тоя телескоп.Няма една реална снимка на Космоса, която да е дошла от НАСА... ЗАЩО? Всичките "снимки" на Земята са сглобени и манипулирани. Доказано! НАСА даже не го отричат. ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ НАСА СА ТАКА! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ЗАЩО????????????