21

V

преди 4 години

Ромовете се върнаха от Европа и мафията герб ги обработва. Това обаче не го виждат българите ;) Ако видите това което и аз ще разберете че има логика ;) Ромовете се върнаха с пари.Копуват уискита и скъпи работи. Те разчитат на това че българите не го виждат това ;)

20

ГДБОП

преди 4 години

Ето такива създават Кристиановци зад волана. След акцията на ГДБОП разбрахме че не били фенове а наркоразпространители .

19

Симеон

преди 4 години

Долни ***!!!

18

V

преди 4 години

Ромска партия герб е в конфликт с агитката на Левски .Това е класически конфликт за България .Кво толкова има да се мисли .герб разделя нацията .Изостря конфликтите между българи и гербери - ромове (в тоя сайт)

17

Анонимен

преди 4 години

Морски, не се събират просто заради футбола, а се събират, за да продават дрога. Повярвай ми, че е така, защото е така. Интересът клати феса. Вандалстването пари не носи.

16

Mopcku_

преди 4 години

Ще ме прощават, ама нито агитката на Кевски, нито на ЦСКА, нито на повечето иначе уж сериозни отбори не са просто фенове. Ясно на всички е, че не се събират просто заради футбола, а защото им е кеф да вандалстват. Колкото и да не им допада мнението ми - това си е жалката истина.

15

Анонимен

преди 4 години

И кво излезе, Гешев е арестувал грешните хора? И Божков не можа да хване. Ще излезе кьор фишек тоз Гешев, но едно е ясно - НКП на Левски прикрива криминални типове, което само вреди на Левски. Левски не са тези типове. Познавам стотици свестни левскари, а със сигурност има още поне десетки хиляди.

14

левскар от 74 год

преди 4 години

С тази публика на Левски,не искам да имам нищо общо.И няма да дам и стотинка за спасението на Левски,докато тия горили са на заплата към клуба.

13

Анонимен

преди 4 години

тия фенове ако си зададат правилните въпроси и намерят отговорите не искам да съм на мястото на гербенделите

12

Кравари

преди 4 години

Събличащите деца в автобуси нямат право на мнение.

11

Ами,ще

преди 4 години

Ги пуснат,тези да същите от протеста в защита на главния прокурор.

10

Анонимен

преди 4 години

Каскета смело е заел мястото на Шлифера.Същите смели и безотговорни приказки ,закани и заплахи.Същите медийни изяви и накрая...пълна излагация.

9

Анонимен

преди 4 години

И в Папуа Нова Гвинея вече знаят за сините "австралопитеци" от Подуяне!

8

Анонимен

преди 4 години

Шайката пак ли се окъка?

7

Сашо

преди 4 години

Е то това беше ясно, както всичко-ЦИРК.Не съм от Левски, но вижте че ОПГ-то начело на държавата си прави каквото си иска. Ако мине-мине. Ако съм на мястото на тея дето са ги задържали ще заведа дело срещу тях.Не се и съмнявам, че всичко се знае и не се пипа, защото е "наш човек", пък и те си го поръчаха.Сега ако Гешев си вършеше работата, на която е поставен, щеше да пита откъде аджеба са парите, които показаха в онова клипче, което и третокласник може да направи на Movie Maker в Старт меню

6

Анонимен

преди 4 години

Левскарските фенове са абсолютни престъпници и проблем на цялата нация.Приличат ми на черните пантери от 60 те в Америка и са заплаха за националната сигурност.

5

Анонимен

преди 4 години

А да видим кога милиционерина Гешефтаро ще се извини за камарата от лъжи и хвалби, с които ни залива от два дни.Цялата държава се управлява от неуки и нагли милиционери гербендели.

4

Анонимен

преди 4 години

Гешев, твоите те работят. Виж кой ги подлъгва и вземи мерки. Това е едното. Другото. Има и адекватни в прокуратурата, но не са натегачи. Примири се и работи с тях. Младоците само те излагат.

3

Е е

преди 4 години

Нали един червен Румен призова че ще излязат на улицата.

2

Анонимен

преди 4 години

Аз такива познати като извършителите нямам. Отбягвам ги по принцип. И не ме пишат по новините.