409

Иван

преди 4 години

Всеки като тръгнал някои фалшиви документи от тан на сам какво очаквате. Няма контрол, няма ред и уж са затворени граници хората паруват както си искат. Затворете градове и граници и няма как да увеличи брои. Вируса не разхожда. Затворете градове и поне градове което няма толкова много зарезени хората да могат да работят и да движат.

408

Българина

преди 4 години

Тоя щаб вече действа като щаба на 09 септември 1944, няма НС, няма Конституция, няма Президент, всичко е суспендирано от Режима, койтонсе задава. Бройката на заразените ще расте до изборите до 2021г. Ако вземе да пада, ще има втора, трета и т.н. Вълни, ако трябва изборите ще се отложат и вълнението ще продължи, докато давността на престъпленията не изтече... Видими резултати.

407

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с тия сухи статистики, я кажете реално каква е картината и какво ни очаква???Май и от кризисния щаб знаят колкото баба Нена от село Долно Нанагорнище!!!

406

Анонимен

преди 4 години

До мноу проЗПри такива брутални мерки обикновеният грип няма как да вирее. Той има 1-3 дни инкубационен период, и го преболедуваш за 7 дни. Сигурно само за първите 3 седмици в които хората вземаха карантината насериозно сме го изтрепали,

405

Анонимен

преди 4 години

Остава и да няма световен ред. Как мислите, че ***, като вас сама, ще се оправи. Та вие с един виръс, неможе да се оправите. Цял ден ревете и врякате. Светът винаги ще има свровен ред за простолюдието... Няма друга опция.

404

Богат урожай...

преди 4 години

първа реколта, започнахме да събираме след яките веселби и чевермета по Цветница.Тепърва ще гледаме сеира....

403

Клоунски Свят

преди 4 години

До До 422Точно великденските подаръци са това - първа партида. Инкубацията е 0-28 дни (средно 5) и то по данни които ако ти стига текнувалото можеш да си провериш сам в нета (на боговете от СЗО). А иде и жоржовден - ще бъде титанично- заради мин***илският ни катилизъм ще си изпукаме гладни и във карантина поне до Юли месец.Очаквам с нетърпение рева на безполезниците за отменените паради на крет***низма.. пардон аборигенски балове.

402

До 422

преди 4 години

Глупости.Великденските ще бъдат ясни най-малко след 10 дена.Тия са си по-стари,но нетествани.

401

Анонимен

преди 4 години

до seira не диктатура на ниво България , а на ниво"Нов световен ред" на цялата планета Земя!

400

Анонимен

преди 4 години

...........броят на "заразените" зависи от броят на тестваните, повече тествани повече "заразени" !!!

399

Анонимен

преди 4 години

Това е резултата от Великденските Туристи :) Пренос - Превоз на Зарази !!!!!

398

Анонимен

преди 4 години

Общо броя на болните е много повече,но не правихте навреме тестове на рисковите групи.

397

мноу проЗ

преди 4 години

Признавам си ,че съм *** и леко мъй срам,ама да попитам някой умен тук-Защо като прегледах статистиката за починалите от грип в България за последните 11 години,този сезон те са най-малко.Даже значително по-малко сравнени с 2009 и 2018г.Та в тоя ред на мои *** мисли,защо се вземат такива драконовски мерки?

396

#stayhome

преди 4 години

za 1-vi mai, 6-ti mai totalna zabrana za bxod/izxod za sofia. izkluchenie samo za raboteshti sys slujebna belejka, inache IP shte se udulji do iuni (minimum).no mai niakoi tova chaka/iska

395

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

394

стига бе

преди 4 години

До Анонимен 412Ти чете ли статията?Ето ти данни- Починалите са 52, двама нови - мъж на 71 години с доста придружаващи заболявания и жена на 85 години също с много придружаващи заболявания.Два смъртни случа на възрастни хора с доста придружаващи заболявания. Два нови смъртни случая при 90 нови регистрирани. Едва ли е рекорд.И кое е повече като съотношение 90 от 2000 теста или 30 от 200 теста?Кой каквото иска си е негово право, къде прочете какво искам и какво не?

393

Анонимен

преди 4 години

Абе един с кос няма ли в това управление ?!??

392

Умник

преди 4 години

Абе нещо ми мирише на подготовка за удължаване на Извънредното положение. Това може да стане чрез повече тестове и естествено повече положителни проби. Дано да не съм прав.

391

До 407

преди 4 години

В България заразените с вируса са лесно откриваеми - с пяна на уста ни убеждават, че всички ние сме бaй ***.

390

Математик

преди 4 години

В София най-много се тества, естествено че ще има повече заразени. Искам данни за броя на тестовете и колко са негативни, колко вече са имунни, т.е. преминали заразата. Тогава може да правим обективна статистика.