139

ДДРОнег

преди 4 години

Неуважаеми ***, ЛЕВСКИ ням и не е имал ултраси !!!ПФК "Левски" има сред привържениците си и такива гамени, които ги назовавате "ултраси", както и някои други отбори !!!Вие, г-да ***, учили ли сте някога Български език и литература, че се изразявате така просташки ???!!!

138

Иван

преди 4 години

До Само простациЗа пари.

137

Иванов

преди 4 години

От кого идва поръчката?

136

Само простаци

преди 4 години

могат да извършат пр.остотии, а къде са про.***, сред ултрасите!? Умени хора ще отидат ли сред тези го.*** да крещят като маймуни по стадионите. Онези дето гонят топката знаят защо я гонят- за пари, но тези май.муни знаят ли защо се бият?

135

Комбайнерът

преди 4 години

Слави написа книга за групата за отвличания, и чрез нея затвърди поръчковото решение на съдиите, че групата, е действала самостоятелно.Всеки знае кой е мозъкът на групата, той бе задържан и съден, но оправдан.Навремето тоя мозък нареди да пребият собственика на Фрог.нюз, после си взриви офиса на вестника и колата на друг журналист, който всъщност бе негов човек- мозъкът просто ги обича тия работи.В случая Слави не е поръчан от никой, чисто и просто мозъкът е наредил да го пребият.

134

Анонимен

преди 4 години

Не замазвайте положението!Такива анаболни *** винаги ще се намерят,въпросът е кой стои зад всичко това.

133

Анонимен

преди 4 години

Шушумиги наркомани. Ако им спрат дрогата ше им свърши пауъра резко ..... Хероинови куч Ки .

132

Трактористът

преди 4 години

Класически вариант на престъпна клетка наподобяваща групата за отвличания.Мозъкът на групата се намира извън нея.Връзката с нея се осъществява с човек, който контактувам само с един от групата.Контактуващият с групата получава нареждания от човек подчинен на мозъка на групата.Мозъкът на групата има хора, който търсят желаещи за поръчка.По този начин мозъкът на групата никога няма да бъде открит, а евентуално някой от бушоните.

131

Barba Ganios

преди 4 години

...abe daite na baretite da potrenirat s tezi tatuirani *** bre !!! Pone da ima niakava pone I Malka polza ot tiah !!! Mnogo mi se shte Bogomil Bonev da stane ministarpredsedatel ! Za mesets naii mnogo dva ,vsichki ultrasi -multrasi I absoliutno vsiakava druga svolach shte si go poluci I shte se krotne !!!

130

Анонимен

преди 4 години

До азКой щеше да е шампион, тоя дето Кюстендилеца му поду главата за 42 секунди ли?

129

Майтап дъ гее

преди 4 години

В трамвая никакви мъже си говориха, че били чули някакъв друг да разправя в тролея, че този който бил организирал групата за отвличания бил организирал и тия биячи, и че датата 17 февруари не била избрана случайно, а да съвпаднела с някакъв си рожден ден и със смъртта на някаква жена.Ама тая жена нарочно трябвало да почине на 17 па после да претрепят сина й на 20 февруари, такива ги говорят разни случайни.Бех в гръб и не ги видех тия дето се говориха тия неща. ха, ха, а сега?

128

лайф из лайф

преди 4 години

Уефски, Оле!

127

akud

преди 4 години

ама са и патреоте , силни бг патреоте, от тее дето са кат комунистите, само приказват, но са си аидуци по душа

126

Някой

преди 4 години

Ами какви да са, ИТ специалисти ли?

125

Анонимен

преди 4 години

Тези махленски уутрепки не струват и колкото напикан клошар на централна гара.Никой не го интерисува ккакви са,и кои са изпълнителите на поръчката.Пишете КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ ? Тези квартални наркомани не са важни за никой,освен за следствието.Кажете КОЙ даде парите за да се претрепе човекът.За един месец двама смели жрналисти са аут от медиите.Единият за съжаление, завинаги.Бог да го прости Човекът.Смелите журналисти които не ги е страх да пишат и говорят истината,се броят на пръсти в България.

124

Анонимен

преди 4 години

Преди 15 години, като подадеш жалба че такива те тормозят, същите ти звъняха, защото РПУто им даваше номера ти. Ако решиш, да хванеш и ти една тръба, идваха с полиция и в съда те изкарваха на Ханибал Лектър братовчед му, а те милите, просто по случайност се събрали пред вратата ти, нямали нищо общо с това, че ти се запалила колата .... Мааааа мууу и мутренска държавица ...

123

Анонимен

преди 4 години

Не знам з вас, ама всеки път като видя борче, емемейче и подобни с много татуси ми става едно лошо и гнусно, все едно виждам крастав питбул. Хем знаел, че е прзту, хем че е ***, хем опасно, ам ти е жал, щото и то душа носи ...

122

Анонимен

преди 4 години

До 125Стават все по маглининопасни. Един ден, да не ги въоръжи някой със собствени политически амбиции, че ще станем бетер Мехико ...

121

Анонимен

преди 4 години

129Преди беше борец алигофрен ...

120

Анонимен

преди 4 години

Не ... Професори по право, специалисти по агрономия, програмисти и учители ще са били.