8

OK

преди 4 години

Законите са само за овцете.. за богаташите няма закони. Имаш ли достатъчно пари можеш да се отървеш от всички, включително и геноцид над цели населения.

7

жсдфдсф

преди 4 години

Тотални смешковци сте!А увеличението е абсурдно!Обществото иска да види пияните и дрогираните водачи в затвора! Наравно и с водачите-убийци, разбира се!Шофиране с над 1.2 промила и/или под влиянието на упойващи вещества, да се наказва с директна ЕФЕКТИВНА присъда!!! Без изключения за богаташи, звезди и политици!Кое не е ясно?!

6

Анонимен

преди 4 години

Законите са за нас бедните.. Маминото синче ще го пуснат в домашен арест

5

До 1

преди 4 години

Да, ама тук се счита за голям бабаитлък да направиш такава магария и да се докажеш пред останалите мамини лигльовци. И ако те хванат, после е много важно колкото е възможно повече хора да разберат как маминка или татенцето са те откупили, а ти като си излизал от ареста си показал на следователя един от пръстите си, знае се кой.Само да не вземеш да предложиш сега да се възстанови задължителната казарма. Тя е за страхливците и будалите. Героите газят по-слабите с мощни джипове, купени от друг.

4

Анонимен

преди 4 години

Нямаме намерение да им плащаме и леченията на наркоманите. 1 млн лева глоба и 100 години затвор .

3

Анонимен

преди 4 години

Карането дрогиран трябва да е абсолютно забранено, а не да се измъкват със леки и гежки наказания. Смъртна наказание за каране дрогиран.

2

Но да си плащат

преди 4 години

принудителното психиатрично лечение. Не сме ги карали ние насила да взимат наркотици.

1

Анонимен

преди 4 години

В САЩ ако те хванат дрогиран зад волана затвор ефективен не ти мърда.