38

Примоция

преди 4 години

Балъци не останаха да си вържат синджира с ипотека за 30 год и запопнаха през 2 дни платените статии 😁

37

Край

преди 4 години

Няма ли нормална глава във властта дето да се светне че ако продължаваме така да уплътняваме града - следващата епидемия ще ни заличи.В Южните квартали бутат еднофамилна къща и в двора никне кооперация за 30 семейства. Дърветата ги отглеждат в кашпи.Това в една от най-рядко населените старини в Европа.

36

Анонимен

преди 4 години

Имотите в провинцията и по морето ще се обезценят значително !В София след короната, ще поскъпнат още хора ще заприиждат в София - т.к. прованса съвсем ще се обезлюди !!! Малки фирмички, заведения и ресторантчета кретащи едва-едва по градчета и паланки ще затворят и няма да отворят !

35

Хаххаха

преди 4 години

Мечтите са безплатни, в тая фавела София панелите ще се търгуват за по торба брашно ако задържи така кризата 1 година... и за добро, на всички им писна скапания банко-бетоно балон!

34

Анонимен

преди 4 години

Значи да разбирам , че в Дубай (който е ходил знае каква картичка е ) имотите падат , а *** панелка в Обеля поскъпва .Аз разбира се ще повярвам на статията

33

финансово проз

преди 4 години

В бг няма истински пазар, за такъв трябва търсене и предлагане. В момента такива няма.Един познат , началото на март , подписа предварителен договор, и докато чака да оправят документите наложиха карантина и мина един месец и сделката се провали, защото срокът за финализиране беше 30 дни.

32

4efo

преди 4 години

До лъжеца 26: Пич, сега ще ти кажа защо лъжеш! Тия собственици от които си взел 3стаен за 30 000, ако са бачкали без осигуровки, никоя банка няма да им даде ипотека.

31

Анонимен

преди 4 години

Само като видя снимката и ми се повръща. Новите блокчета са по-хубави, но съвсем наблъскани, без дворове. По-добре да живееш в офис или индустриална сграда.

30

Активен Борец

преди 4 години

срещу Китайската БелоДробна ЧумоПроказа Ухан - За Бога Братя Не Купувайте! Освен ако нямате извратеното желание да сте под Домашен Арест!!

29

Анонимен

преди 4 години

При тая криза,единствените имоти които ще поскъпнат,това са къщите с двор по селата!За цените на имотите в София и по Морето просто не ми се мисли какво падение ги очаква!

28

Анонимен

преди 4 години

Цените няма да се сринат, защото българинът винаги е на принципа - "да си стои, то хляб, вода не ще." Заспали сме и пазарът е същия. Никой не знае какво да си прави парите и затова не ги цени.

27

Анонимен

преди 4 години

Още не е ясно колко дълбоко ще засегне кризата целия свят. Това е прецедент и всякакви аналогии са неадекватни. Учените очакват втора, по-мощна вълна на вируса да има през зимата. Т.е. кризата не се знае докъде ще стигне, за да знаем после колко време и как ще се възтановяваме. Цените нямат значение, ако хората се ограничат в минимални потребност и няма търсене на имоти. Ако сега се развие работата от дома, бизнеспарка ще опустее трайно и имотите в Младост... Много е рано за имоти и прогнози.

26

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко са поскъпнали, миналата седмица си взех 3 стаен панелка в надежда за 30 000 евро, ремонтиран.Собствениците му доскоро са работили в ресторант, сега безработни, без осигуровки го продаваха на стойността, която дължат на банката за да си изплатят ипотеката и да се приберат на село.

25

SS

преди 4 години

е да де, ама тези + 8% са супер-неактуална и безсмислена информация. Важно е сега с колко са паднали и главоломно ще продължата да падат. И колкото повече брокерите продължат да си въобразяват, че цените ще се задържат, толкова повече ще стоят без работа... Изобщо тоз бизнес вече отиде там, където отиде и киното....

24

До До 4

преди 4 години

Изпускаш една малка подробност. Кредита си остава дължим и след като ти вземат/продадат апартамента. Да кажем дължиш 100к, банката ти продава апта за 50к, понеже не си плащаш вноските. Останалите 50к ги дължиш - запорират ти заплатата, друго имущество и т.н.

23

До 4

преди 4 години

Няма как да стане този филм, поради простата причина че ако се стигне до такива разлики цените на наемите ще са паднали главоломно. А това пък автоматично означава, че хората ще спрат да обслужват кредитите и ще се преместят на квартира, макар и губейки част от вложеното.

22

Anonymus

преди 4 години

До Анонимен 14Ти платен ли си, че така пишеш :D

21

Селянин

преди 4 години

Софиянци носете си маските, биокостюмите и стойте в панелните си крипти, а аз съм с овцете - чист въздух, слънце, кучето тича като щастливо около стадото! по-късно ще хапна пресно агнешко никога неминавало през хладилник със салатка от градината!! без химикали, без консерванти!!! Вие се Борете с Уханската Пневмония!

20

Анонимен

преди 4 години

При очаквана безработица от порядъка на 40-50% във България,при тоя тотален недоимък който се в задал,много ми е интересно Софийските имоти с колко ще потънат?

19

Анонимен

преди 4 години

Какви имоти бе?Тоя вирус ще ни изтреби!Ще седят празни като пирамидите и след 6000 години като ги откопаят ще се чудят каква е била тая цивилизация.