81

Анонимен

преди 4 години

До Михали Що бе! Аз като видя маджарка, веднага си я представям гола на кон.

80

Цола Драгойчева

преди 4 години

До Христо ХристовМоже и да е от деменцията, комсомолец. Но пък си спомням имената на петимата от РМС!Бас слагам, че ако питате Нинова, Йотова, Ташко Ерменков, Мая Манолова, Радев и т.н цоциалисти, никой няма да е в състояние да ви ги каже!:)

79

Михали

преди 4 години

и Шишмановци останаха в една далечна история, поне да има какво да изкараме на тезгяха. Били са Исперих, Крум, Кубрат,Омуртаг,Симеон и Калоян, били са Асен, Борис -Михаил , а после - едно нищо, една олигархия в последствие на лаврите на освободителната война, а после другата стъпила на пък на коренно различна идеология след ВСВ , а всъщност като предната,още по-лицемерна,създала такива ***, като този на снимката горе. Унгария не я мислете, бил съм женен за унгарка и не знаете какъв х***й е :)

78

Цола Драгойчева

преди 4 години

Абе другари. Плевнелиев поне има топки да излезе и да си каже мнението по даден въпрос! Крив - прав, прави го!Къде е най-великия Президент на всички времена Георги Седефчов (два последователни мандата)!От години не е изказвал мнение. Защо така?Сигурно е много зает да управлява хотелите дето ги купи син му, а?(Все пак на 26 години да купиш хотел за няколко милиона не е шега работа!)

77

Анонимен

преди 4 години

Не пипайте Орбан, защото ще съсипете Македония. Той държи там всички сръбски антибългарски пасквилчета - Курир, Вечер... Миколаш Груеши, внучето на Николас Груюс му ги даде почти без пари. За това сега е в БудимПещата на изхранване. Умни момчета.

76

Глупости

преди 4 години

Росен , Плевнелиев , спри да излагаш себе си , България и народа. Просто замълчи , това може би ще е най-доброто решение в живота ти.

75

Николай

преди 4 години

Това посмешище защо продължавате да го цитирате и му давате дума?Ако не беше толкова смешен , щеше да е за съжаление.

74

България над всичко

преди 4 години

тоя клоун, дето не знае вкъщи на жена си съпруг ли се пада или съпруга.. тръгнал да коментира лидер като Орбан хахахахахахаха

73

Прецедент

преди 4 години

Банева да вземе най-накрая да му намери някаква работа вкъщи, да бели картофи или да боядисва тавана, защото явно скучае и се занимава с глупости.

72

Анонимен

преди 4 години

О, най-после вицове и то с участието на главния вицаджия на Републиката!Прекрасно!

71

Михали

преди 4 години

Орбан е пич. Бил е десидент, но бързо му е станала ясна картинката с еврогейската обща политика и макар да имаме и генетична връзка с унгарците, те нямат поговорка "Преклонена глава сабя не я сече" Точно спряха османската империя при Сегед и Егер, станаха развита севропейска средновековна държава съвместно с Австрия създавайки аристрокрация и тил на народността, докато в БГ носехме *** и чакахме чуждоезичници да създадат третата Българска държава и да ни управляват чужденци, защото Асеновци

70

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 76По-полека товарищ, че вече си на години, а и сигурно вече си прекарал поне един инфаркт!Един съвет от мен :Препрочети събраните съчинения на верния марксист-ленинец другаря Тодор Живков!Свърши едно полезно дело. Пиши до Нинова да остави и тя някоя творба на тема Социализъм, че то срамота - всеки от вождовете ви е писал по нещо, дори и евреина Сергей Станишев написа една книжка докато ви беше лидер!

69

уф

преди 4 години

Все си мислех ,че тоя е стигнал дъното..ама -не ,гледам -дълбае още по-надолу

68

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 74Хахаха Е кой ви спира да купувате изборите бе комсомолец! Във вашата Партия пари бол!Целия ви Висш Съвет са милионери, включително ***! Ама комунист пари дава ли?Доколкото си спомням, на изборите за ВНС през 1990-та давахте капачки за буркани на всички гласували за вас. Оттогава не сте мръднали и на йота! Само парите от Саддам са къде 250 милиона долара! Къде са?

67

ъъъ

преди 4 години

Туй пък изуменото от чие име призовава?

66

Анонимен

преди 4 години

като какъФ се подписва този, лидер? на какво?

65

От Германия

преди 4 години

Първо мистър Бийн не е президент ,президент е Радев. Второ той не беше и президент а пародия на президент. Напишете тубата" гафовете на Плевнелиев", за да се позабавлявате малко.

64

Анонимен

преди 4 години

Цоло, Цолоооооо!Не виждаш ли, че никой не го трае? Няма цоциалист, няма нецоциалист.Това ви е проблема - не виждате по-далече от носовете си.Огледайте се къде живеете. Или разчитате само на купени избори?

63

Додо

преди 4 години

Самият факт, че ни завират в лицето този лунатик през ден напоследък, означава, че в момента заедно с коронавирусът тече и активно мероприятие за социален инженеринг на (((ония))).

62

Цола Драгойчева

преди 4 години

Само така "Дневник"!Трябва да пускате повече статии за Иван Костов и Росен Плевнелиев!Само при споменаването на тези двамата и всичко що е цоциалист започва да се плюнчи и да се хвърля като Матросов на амбразурата :)Бас слагам, че след това драстично се увеличава смъртността сред петолъчниците!А като добавим и вируса, пуснат от китайските другари... *** ще загуби половината електорат до следващите избори!Само така!