24

Анонимен

преди 4 години

До 4. А без тия комунистически щучки. Правата за влизане на работещите е ясно кой ги наруши. За останалите можеха да определят други часове, за да не се застъпват. С малко акъл можеха да постигнат и пропускането, и глобяването. Със съвсем малко.

23

Анонимен

преди 4 години

А правата на хората да не бъдат заразявани от идващи от огнище на заразата къде са? И другите хора имат права! Като например да бъдат здрави! Писна ми от ревящи софиянци, имали права! Хората в провинцията също имат права и вие им ги нарушихте като се домъкнахте за софрата без да ви пука, че тоя вирус може да се разнася от изглеждащи здрави хора! Тези, които ревят на КППтата са нарушаващите правата на хората!

22

Анонимен

преди 4 години

Чета ви коментарите и се чудя дали наистина са написани от реални хора ,щото ако не са още месеци наред ще стоим в лъжливо извънредно положение без никой да направи нещо и да слушаме управляващите ,защото те милеят за нас. Вие добре ли сте много ясно ,че ще излязат през почивните дни , кво да правят да чакаме да дигнат мерките ,че тогава ли. Те може да ги махнат и след година , тях това ги устройва.

21

ЛЕКАРИТЕ ОТ ВИДИН

преди 4 години

защо се заразиха масово... Нали имаха всичко. Истината е точно обратната на приказките на МАФИЯТА. В провинцията здравните заведения са ПОД НУЛАТА. Лекарите и сестрите са на средна възраст 50-60г. Когато сестрите се опитаха да протестират ги изкараха терористки. ОПТИМИЗАТОРИТЕ затриха здравната система за сметка на 2-3 големи болници. Търгашите в медицината и фармацията изсмукват здравната каса. И това мина под лозунга ТАКА Е НА ЗАПАД. ЧАСТНИТЕ болници никна като гъби, но за сметка на държавни

20

бла,бла

преди 4 години

Вижте, трябваше изобщо да не ги пускат, като предполагаха какво ще стане. Или след това да пуснат всички и да дадат някакъв гратисен срок, за да се върнат хората, примерно 1 или 2 дни. След това - който къде е, там да стои. Ама фуражки, милорд. Заради тях и заради безотговорните сънародници, не ми позволиха да мина и да закарам храна и лекарства на баба ми. На 80 години е жената. Засега има, но след 1-2 седмици? Абсолютно тъпанарска история. Да глобят нарушителите, другите какво сме виновни?

19

Анонимен

преди 4 години

Тази е някоя_си :)))

18

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Не.

16

Анонимен

преди 4 години

До До 13Т.Ъ.П ли сте???

15

ВМЕСТО МЕДИЦИНА

преди 4 години

тестване на хората и изолиране на Ц-то още когато се върнаха от гурбет така наречения ЩАБ на неудобни въпроси НЕ ОТГОВАРЯ. БОЙКО ВЕЛИКИЯ в началото се появяваше на вяка пресконференция на ЩАБА, а като видя, че хората почнаха да негодуват срещу нелепите им разпоредби се скри. Тестване в РБ НЯМА. Купили са общо 5000 теста, направили за месец 2000, а в МОСКВА при горе долу толкова население правят 30 000 теста на ден. За Германия даже няма да споменаваме. Нали гледа МЕРКЕЛ в устата

14

Анонимен

преди 4 години

Значи имаш правото да си ходиш по празниците наляво надясно по страната и да се заразиш или ти да заразиш някой, но след това си бил с нарушени права, като искаш да влизаш в София? Брех да му се невиди!Пожелавам ви да спите на входа на София още една седмица по колите си, Ганьовциии!

13

67351

преди 4 години

Задължение на държавата е предварително да обмисли мерките и правилата в случай не биологическо или химическо нападение, както и да осигури съответния резерв за защита на населението. Видя се, че никой не си е взел поука от Чернобил 86, когато пак всички / и на изток, и на запад/ бяха изненадани. В този смисъл мерките и действията на оперативния щаб постигат максимума да защитят основното ни човешко право - правото на живот.

12

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментариите разбирам защо ще сме винаги на опашката на цивилизованият свят. Тук не желаем да имаме права, а камо ли да ги отстояваме. Доволни сме когато ни тъпчат и мачкат стига някой да ни е виновен и да страда повече от нас. Ж.А.Л.К.И сме!!! Срам ме е че съм българин!

11

Джон Кенеди

преди 4 години

Не питай какво може да направи Родината ти за теб, а питай какво можеш да направиш ти за Родината си!*** на 90% това не го осмисля обаче!

10

Анонимен

преди 4 години

Това да те кълне народа до девето коляно не е хубаво!

9

Пената от Мировяне

преди 4 години

За пореден път жителите на софиянци доказаха,че са с ниско IQ...

8

Васил Михайлов

преди 4 години

За да получиш- първо трябва да дадеш!Тия" граждани" искат само правата си, но за техните задължения не ги търси! Ганьото си е ***!

7

Анонимен

преди 4 години

Никакви права не са нарушени. Кои права? Да се изкашлям в козунака на баба си и после да ми тежи на съвестта, ако стане нещо...

6

Шопа

преди 4 години

Аз имам права да си ида на село и да ям ягне

5

Казанчето

преди 4 години

Малеее да ги зажалиш селяните. Пак ще излязат след 2 седмици, погребения на роднини ги чакат.