251

Анонимен

преди 4 години

Ти си пълен ***. Какви олигарси ти се привиждат зад Цветков? Точно обратното ще стане, случая ще бъде заметен и лигавия *** на мама и тати ще мине с условна присъда.

250

поредно доказателсо

преди 4 години

Родените след 90-та и особено около 2000-та са пълни ***.

249

роза

преди 4 години

Предчувствам по-нататъчния ход на събитията.Сега адвокатите на извършителя ще го посъветват да навежда ниско глава и да си трае,докато мине време и общественото напрежение и възмущение се поуталожи и вниманието на хората се насочи към други събития.Тогава тихомълком ще му извоюват условна присъда,както стана с фигуриста Максим Стависки.Тъй се случват нещата у нас,за съжаление!

248

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

третия пътник в джипа е син на депутатаЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ

247

Анонимен

преди 4 години

майката от ГерП ли е ..питам само ? те са все едни олигарси

246

Анонимен

преди 4 години

Лекатата са си *** навсякъде. Познавах едно такова *** в Германия с яка кола купена му от мама и тате. Караше като гламаво и още вероятно кара. Ама само там дето няма как да го хванат - извънградско. Чудно, че никой не го е хванал още и не му е взел книжката. Предполагам като си се прибере в БГ кара като тоя мамин синковец (четох, че също е бил студент в Германия). Как мислите дали там си е позволявал да кара така? И що само като си дойдат дома се правят на "велики"?

245

Анонимен

преди 4 години

Вчера се стреснах от смъртта на симпатичния Милен,Бог да го прости,днес вече се тревожа за момчето и семейството му,не че не е виновен - виновен е,трябва момчето да понесе вина и наказание(затвор),но като знам колко мощни олигарси стоят зад Милен и си мисля,дали няма да смажат цялото семейство на това момче или да умре и дали ще се смилят над него изобщо.

244

Анонимен

преди 4 години

Ами през соца дори беще от 3 до 5 години,сега са го увеличили,това не са малко години за неумишлени убийства,дори са много,в Европа също не са големи присъдите за неумишлено убийство от катастрофа на пътя.

243

И нас

преди 4 години

Половината са праведници,другата половина обвинители,а затворите недостига!А всички сме май от "Унугугдурите"Само се обвиняваме едни други!Но няма страшно,намаляваме бавно,усетно почти!

242

ами

преди 4 години

"Законът предвижда от 3 до 15 години за убийство на пътя, след като си употребил упойващи вещества. Защо е толкова голяма "ножицата" - да обясняват юристите.". Алооо,авторчето..тази ножица не я измислят юристите,а законодателите,т.е.хунтата която ни управлява. Юристите само използват тези "ножици": "млад,неосъждан,много се разкайва,обещава,че повече няма да прави така,това е просто една катастрофа,животът е прд него,да не го очерним и него" и т.н.Следва коронавируса и всичко се забравя с времето

241

Анонимен

преди 4 години

Абе на тази майчица защо са й тези мангизи? Не се ли усеща как е провалила живота на скъпото си дете? Как е създала ***?

240

Анонимен

преди 4 години

"22-годишен, мощен джип и дрога. Това е смъртоносна комбинация, с която трябва държавата да се справи"Да, защото родителите му не са се справили. Провилили са се, но никога няма да го разберат и признаят.В днешно време, за съжаление родителите напълно отказват да възпитават децата си - позволява им се всичко, защото "са деца" и ги чакат "сами да се сетят". После цялото общество им бере гай**лето.

239

u

преди 4 години

Поредното надрусано мамино синче... Ако в това жалко подобие на държава имаше поне капка справедливост това ла...но щеше да получи доживотна присъда. Ама сега мамчето ще бръкно надълбооооко в банковите сметки за да го спасява. ИЗРОДЩИНА

238

Затворко

преди 4 години

Учудвам се, при такъв премиер и главен прокурор в София да се продават и употребяват наркотици та това направо е лъжа. Нищо не става в България без тяхно позволение в противен случай конфискация и в затвора. Явно ако това е така значи е трябвало да стане.

237

М, да ... И

преди 4 години

Трагедия е за всеки родител на който наследниците са наркомани! Ако момчето убиец влезе в затвора това поне ще е оздравяващо знак за обществото

236

Намръщен

преди 4 години

Чудесна статия. Точно така! Този кошмар трябва да се спре!Отделно, със или без поръчка е бил този случай. Той и шофьорът на Дайана уж беше пил, а после се разбра, че са го заслепили с прожектори на завоя, ама така и се млъкна по въпроса... Така или иначе, за каране с алкохол или дрога в кръвта - най-строги наказания и отнемане на книжка за десетилетие поне! И точно както се казва в статията - ТРЯБВА ОБЩЕСТВЕН НАТИСК!!

235

Темида

преди 4 години

Щом е за Милен, затвора накелешчето ще бъде 15 години. А ако беше убита обикновена личност, затвор 3 години.

234

77

преди 4 години

За съжаление това което се случи с този журналист, се случва всеки божи ден, в почти всяка точка на света. И с никому не познати, и със световно известни или локално известни хора.Мога да изброя тук рок звезди,артисти,спортисти политици и разбира се журналисти.Но не това е целта.Просто в един момент съдбата ти е отредила да бъдеш на грешното место, в грешния момент.Иначе Бог да го прости човека, И дано някой ***, типично по Български да не се опита да извлича някакви дивиденти от случея.

233

Ооооо!

преди 4 години

Не мога да повярвам - в днес.бг могат да имат и зъбки и да отстояват позиция! Това е нещо ново! Дано се случва по-често.

232

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Според мен този случай ще остане в графа "нелепи"!!!!!!Познавайки методите на работа на отговорните за прилагането реда в държавата!!!!!"процесуалните хватки" ще си кажат думата!!!!В България "превенция" е само "дума"!!!!Не очаквайте "справедливост"!!!!!!Превърнахме се в жалко подобие на държава!!!!!