115

ъъъ

преди 4 години

Ако искаха да спрат хората да пътуват, можеха да ги спрат. Но те не искаха това. Искаха масово пътуване, което да използват медийно и не само.

114

Селянин

преди 4 години

До 119Аз шопи в къщата си не каня!Ама те много нагли!Софиянец-Същество живеещо с мисълта че светът се върти около Него!

113

воевода ДР

преди 4 години

Ако строгостта на мерките е измерител за некъдърност тежко на Гърция, Македония, Румъния, Турция, Сърбия и още 102 държави където мерките са много по-строги от тези в България.

112

Анонимен

преди 4 години

Не знам за какви шопи в София пишете, явно в София не сте стъпвали отдавна. Тук на всяка крачака се мйечи ужасно. Не само кореняците, но и шопите отдавна са малцинство. Мйекащите добитъци отдавна превзеха София и точно те са тези, които ви дойдоха на гости завчера. Те са си от вашите.

111

Пешо

преди 4 години

Само нещо не разбирам с този прозорец - "между 6 и 8 ч. сутринта и между 18 и 20 ч.".Нали според официалната заповед това за преминаването за тези които отиват или се връщат от работа!!!Какво общо им с хората които се прибират?А иначе просто изобщо не трябваше да ги пускат, не сега да се чудят как да ги спират да не се върнат. Какъв е смисъла вече? Да не се приберат в София, да отидат на друго място, та каквото не са предали да го допредатът :)

110

До 115

преди 4 години

Промиха ви мозъците с това затягане на мерките. Обясни ми с какво ще помогнат едни по-строги мерки, ако те не са подходящи, не са адекватни, не са полезни за ограничаване на заразата!? Оценката на мерките според мен би трябвало да е според това колко помагат за спирането или поне ограничаването на заразата, а строгостта им не е измерител за това. В България строгостта на мерките е измерител за некадърността на правителството. Колкото е по некадърно то, толкова по-строги са мерките.

109

Анонимен

преди 4 години

Е излязоха хиляди..днес се връщат,е къде вироса???

108

До 105 Софиянец

преди 4 години

Софийското жителство е от преди соца, от царско време е. Разбира се, че не трябваше да го махат.

107

воевода ДР

преди 4 години

Грешка на НОЩ е че не забраниха излизането от София през празниците както е в много страни около нас където са с полицейски час. До всички призоваващи за отмяна на мерките да се запознаят с положението в "свободна" Швеция където правителството извърши истински геноцид към собственото си население! Данните към момента са отчайващи - 1540 починали, което сравнено с тези на карантинираните Дания+ Норвегия+ Финландия е по 2,5 пъти! Вече сериозно обмислят да затегнат мерките, но е малко късно май.

106

както винаги

преди 4 години

Слаба държава, съответно и *** народ. Защо не въведоха забраната за напускане на София по празниците по-рано? Знаем си манталитета. После ще го "отнесат" горките полицаи. В крайна сметка всички ще се приберат. Шум трябва да се вдига само. Няма да се оправим, докато не се променят две неща - манталитетът на хората и присъствието на държавата.

105

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 107Да, но в Германия заразените и умрелите са с десетки пъти повече от тези в България! (На глава от населението).Не гледай общия брой заразени, защото 92 000 от тях са излекувни

104

Анонимен

преди 4 години

По-нагли *** от някои "шопи" съм виждал само в Израел. Да ви питам ***, след 2 седмици като затегнат още мерките заради вас и го отнесем заедно, като ви спрат всякаква работа и всичко почнем само да потребяваме без да изкарваме каквото и да било, колко можем да изкараме?

103

олигофрените от прва

преди 4 години

Най ми е хубаво, като гледам как прованса защитата неадекватника от Банкя. А Още по - хубаво ще мие като се редят на бюрата по труда и връщат заеми с мизерните си доходи.

102

Анонимен

преди 4 години

300 лв и три години затвор...Това е някаква смешка, кой го е мислил?

101

До Анонимен 107

преди 4 години

Да, но в Германия заразените и умрелите са с десетки пъти повече от тези в България! (На глава от населението).

100

Анонимен

преди 4 години

Защо се връщат, те нали го правят да избягат от заразата? А ама те просто я разнасяли ясно - тогава направо в панделата.

99

Констнятин

преди 4 години

Гледам как стадото си заслужава банкявския овчар и то най - вече провинциалните *** облъчени от медйна пропаганда базирана на неверни данни и врачки.Предлагам на всчки, дето не са съгласни с неадекватните мерки да не си плащат данъците.

98

Анонимен

преди 4 години

Колко простотия, софиянци, село, провинция аман от комплексни. Какви са тези абсурдни мерки и полицейщина. Защо в Германия хората се разхождат, карат колело и такива КПП няма, защо продавачите са без маски, защото почти всичко работи, дори и с намален работен ден. Осъзнайте, че с тези абсурдни мерки, икономиката рухва и само до края на годината още повече хора ще са икономически мигранти.

97

Софиянец

преди 4 години

Точно затова "софийското жителство" (а също и пловдивско, варненско и т.н) по време на соца си беше много правилно. Така можеше да се регулира свръхнаплива към големите градове. Под някаква форма би трябва пак да се въведе.

96

Анонимен

преди 4 години

300 лв. ? Бълха ги ухапала....