42

Анонимен

преди 4 години

Ето тая трябва да е началник щаб, а не оня дърг генерал-милиционерин.

41

Ъ

преди 4 години

Момичето не е виновно. Говори каквото се иска от нея, а го искат дъртите *** с по- висок чин. Всичките са на първа линия. Майтап.

40

Анонимен

преди 4 години

До тяНе не редно съпруга на тираджия да раздава мозък на подобни теми, мисля.Вие как мислите?

39

тя

преди 4 години

Да си вършиш работата и да те възхваляват ми се струва не е много редно , защото трябва да ръкопляскаме и на шофьорите , магазинерите , производителите на храна и лекарства , полицаите и др-

38

Анонимен

преди 4 години

Момиче, сОпри коньо! Никой не те е вързал там! И ква първ линия кви 5 лева!За това си училаИ каква първа линия - няма и 220 в цялата страна ;)Отучиха ви да работите, пък уж сте се клели и по Хипократовски и по военно ;)Ако си истинска - не си продавай евтино снимката ;)

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Ще стане, ако успееш да се спасиш от куршума, с който ще те поздрави тази военна дама при опита ти за деликатна близост;)Успеех, навитако!

36

Анонимен

преди 4 години

Това им е работата и за това си получават малко или много,и строителния работника се качва на скелето всеки ден със риск да падне за едно парче хляб.

35

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Колко благ човек сте, докторе. А и осведомен поне толкова, колкото и интелигентен. Достатъчно интелигентен, за да не можете да съобразите, че тази чудесна млада дама / почитания за момичето ни!/ е учила поне 6 г, за да стане лекар, поне още една е специализирала, за да получи квалификация за военен лекар, а когато на 26-27 си бил произведен в чин "лейтенант", а само година-две по-късно си вече "старши лейтенант" - това няма как да стане поради прослужено време. По заслуги е!

34

Анонимен

преди 4 години

Става за веднъж ако съм пиян

33

Анонимен

преди 4 години

Само този който си няма понятие от служба може да превъзнася някой, че е САМО на 28 години и е вече старши лейтенант. Какъв да е на тази възраст полковник ли точно си върви по кариерната стълбица.

32

House M.D.

преди 4 години

"Всъщност все повече жени избират като нея да станат военен лекар."А аз си мислех, че българския език съществуват граматическите категории "род" и "число".Чий го е дирила в Мали тази безродница?Само тя ли е на първа линия, че пишете за нея?Всеки висшист, съгласил се да работи за армията, започва с чин "лейтенант" и расте нагоре за години служба, а не по заслуги. Защо военният чин се споменава като някакво достижение?

31

jj

преди 4 години

Д-р Камбурова звучи като млад, адекватен, възпитан и уравновесен професионалист.Генерал-майор професор доктора съвсем изкриви представите ни за военните лекари...

30

Анонимен

преди 4 години

,,И на мен ми е много интересно, ставаш здравен работник, лекуваш хората ...и ти плащат,,Отговор:Ами там е въпросът . Кой какъв избор прави. И троловете тук са платени,ама полза от тях няма . Не е проблем да искараш пари да хляба,въпросът е и обществото да има полза от труда ти.А в момента оставането на работа е личен избор за медиците.

29

Константин

преди 4 години

Защо не направят реклама и на някой полицай. Как са на първа линия и глобяват бабите по улиците.

28

wgw

преди 4 години

На мисия се ходи основно по икономически причини, а в САЩ с връзки.

27

до9

преди 4 години

,,.....ами правите реклама на децата на този и онзи....,,С удоволствие ще правим реклама и детето на Корнелия Нинова , а и други ,,наши,, политици, ама просто няма как и защо! Не са ги възпитали като българи и са ги пратили да харчат парите НИ в чужбина.Лелее. Какво падение. Те децата си не са възпитали,а искат нас да ръководят?!

26

Константин

преди 4 години

И на мен ми е много интересно, ставаш здравен работник, лекуваш хората, затова си учил и ти плащат, какви първи линии, спасители и други простотии. Медийно внимание, забравят хората, колко съграждани починаха от липса на пари и отказ от лечение от спасителите. Факт. Запомнил съм тази история с малкото момиченце отпреди няколко месеца, 14 хиляди трябваха за лечение, никоя институция не ги даде, както и не направиха безплатно лечението за това дете и то почина. Това го забравихме.

25

Слава на Плевенската

преди 4 години

Болница

24

Мали

преди 4 години

Е френскоезична територия в Африка. Що ще наша военна мисия като Франция си има достатъчно икономически интереси и командоси да защитават тези интереси. Извод - за пушено месо. А бе Каракачанов, нас на какво ни правите. Трябва още 3 поколения да прецакате та да може да се гаврите с хората.

23

Край

преди 4 години

Волен Сидеров - патриарх. Учил е за поп и е много набожен.