381

Анонимен

преди 4 години

Сега има извънредно положение ие точния момент да се натрие носа на врага кулак. Той не може да протестира, защото ще наруши правилата. Каквото и да направи, ако не следва генералната линия, значи е виновен. Браво господа управляващи! Най накрая си показахте истинската същност. Социализъмът ви е в кръвчицата и добре че имаше вирус, та да си покажете истинската същност.

380

Анонимен

преди 4 години

Селяните да си стоят на село, където са се родили! Не да разнасят микроби!

379

Анонимен

преди 4 години

Да не ги пускат да влизат! Като им е бил толкова акълът на новоизпечените софиянци, да тряскат туршии у село! Или всеки върнал се с глоба от 2000лева. Да мислят другият път!

378

Анонимен

преди 4 години

Кулак - народен враг. Сс такива лозунги е започнал социализма, в името на общото благо. Защото кулаците-народни врагове били малко на брой, а добросъвестните бедни - много, и така кулашката версия не се преборила с "народната". Громи врага народен, сега е момента!

377

Анонимен

преди 4 години

Хората останаха без работа и нямат пари за храна и са прави да си ходят на село , Нямат право да си докарат хранителни продукти ли ?Или ще ги накарат насила да взимат кредити за да преживеят ? - и ще питат какво ще правиш там.Това да не е концлагер ?

376

K

преди 4 години

До АнонименСтой си във вас и спазвай на съветите на шапкарите. Банкявския *** ходи на най - добрите врачки, които ти не можеш да си позволиш!

375

На някой човека

преди 4 години

Нищо няма да им направят!Нашите власти са пъзльовци.По КППтата ще има:Ти мен знаеш ли мъ кой съм?Ей ся ша звънна един телефон и ша видиш ко ша стане.ИИИИ такива най-различни!Полицаи......докажете ми че греша!

374

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 417О, неразумний и юродиве,поради что се срамиш да кажеш ти какъв си....ввероятно гений!!!

373

Анонимен

преди 4 години

Ще има сурвакане по Великден!

372

Анонимен

преди 4 години

Както ги пуснаха да излязат ,така и ще влязат

371

Ken

преди 4 години

Никой ли не обърна внимание, че вече имаме 3 поредни дни на спад на заразени ?Бойко Борисов обеща, че в такава ситуация ще се разхлабват мерките.Ето един въпрос за утрешната пресконференция.

370

Анонимен

преди 4 години

Само като погледнеш дълбоко интелигентният вид на Министъра /много му отиват очилата/, се разбира , че голямо мислене ще падне и ще бъде постигнат дълбокомислен резултат !

369

korona

преди 4 години

София остана замалко само със софиянци, но софиянци-наематели отново ще намерят вратички и пътища да се доберат до заветното място на пребиваване с цел РАБОТА!!!

368

ПроСоТо

преди 4 години

това е смехотворно!ПУСНАЛИ ги,а сега щяли да търсят "начин да ги санкционират"..?!?!..-АМИ НАЛИ ПОКРАЙ ВАС СА МИНАЛИ на излизане,бе шапкари?!?!ЗАЩО НЕ ГИ СПРЯХТЕ?!..-ВИНАТА Е СПОДЕЛЕНА!!!!!..-"Не е виновен тоя дето яде баницата,а тоя,който му я дава"!..положението е направо отчайващо заради тоталното БЕЗУМИЕ,натегнало Територията..

367

Анонимен

преди 4 години

Споко нищо няма да направят щото после на изборите ще му ядат главата българина много яко може да му сипе с черпака нали не си вярвате че няма гербаджии в излезлите

366

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва дупка на магистралата за да спрат толкова коли

365

Анонимен

преди 4 години

Група шапкари ще "мислят". Хубав виц.

364

ПроСоТо

преди 4 години

да са не мотат!-Кула с картечница на секи вход на "столицатааааа" и без приказки-да са отстрелват нарушителите!..нъл тъй,ентусиасти?И да не фанат да са лигават с некви глоби,пандизи,конфискации на "нарушителите"!!..-" Нужна е една дума:-Огин!"...Каскета ше го одобри,той мре за "крути мерки"..

363

Пиян - залян

преди 4 години

Като се има в предвид кои и как мислят , ще има решение по Коледа ! Неадекватни слабоумници ! Стига тормоз !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

362

леле

преди 4 години

Посотянният адрес не бил основание да се върнеш ??? Тия вярно бъкат от мозък - измислят нови основи на правото