152

Анонимен

преди 4 години

всяка зима се пускат вируси , за да се принуждават хората да купуват ваксини и лекарства , фармацевтичната индустрия трябва да яде!!

151

вън дрът пън

преди 4 години

Малко работата е крадеца вика дръжте крадеца.Велики учени, нобелови лауреати казват,че е създаден вируса, не е естествено еволюирал.Има само една държава в света, която отказва достъп до своите лаборатории и са "изпускали" неведнъж случайно тук и там вирусчета.Защо продължават да мътят водата?Китайците ще си ни превземат и без вируси,не им трябват.Само тръмпчовците от край време разпространяват демокрация навсякъде по света.

150

До вектор

преди 4 години

Според СЗО инкубационния период трае 14 дни, има починали в САЩ.Обърни внимание на дати, чети хронологията на събитията в САЩ - съвещания, съвети.Оправдават САЩ и Тръмп, оправдават Русия и Китай - фактология на събития.Събитията в Англия - Скрипал датират от 14 МАРТ 2018.Същите защитни костюми, дезинфекции, симптоми при Скрипал и източник на изпускане - биолаборатория Портън Даун във Великобритания.Както винаги Бритите кротуват и се подсмихват над целия свят.

149

До Вектор

преди 4 години

Мисли, цитирам ти факти!12 Семтеври 2019, Тръмп планира да забрани електронните цигари - мярката е следствия на няколко смъртни случая - от белодробни инфекции.Източник БТВНа 16 09 2019 избухва пожар Вектор.Искаш да кажеш, че за 4 дни Вектор е причинил заразяване в САЩ?Данните от Комисиите еквивалент на МЗО в САЩ датират от ЮЛИ 2019, когато се признава, има вече заразени, сложи инкубационен период и ДАТИТЕ НЕ СЪВПАДАТ.Съвещанията в САЩ - здравни са от ЮЛИ, заразени преди това 450.

148

Пук

преди 4 години

До 8Ти чете ли статията въобще? Хайде, да ти резюмирам на език за бавноразвиващите се: "Вирусът не е създаден от човек, но е много вероятно да е изпуснат от лаборатория заради човешка грешка"

147

Анонимен

преди 4 години

Пожарче във Вектор,казваш. Ами не е било леко пожарче, а взрив,броят на загиналите се крие,както и за избягали заразени животни.Впоследствие в горите наоколо ловците са откривали трупове на животни,но са им забранили да говорят.Прегледай някои руски сайтове.

146

Анонимен

преди 4 години

САЩ може да няма основание , но има огромен интерес да може да обвини Китай за вируса и да го ликвидира чрез глобални икономически санкции ! Тръмп няма да пропусне тази възможност !

145

Мишо

преди 4 години

До 145Ти поне разбираш ли нещо от тази словесна ***, която си надраскал?Думите и изреченията дори не са ти свързани. Пълна какафония!

144

До 147

преди 4 години

При всички случаи Тръмп не е знаел, или най-малкото не е бил уведомен надлежно.Случаят Скрипал обаче накланя везните към Ингилизите -изтичане от военната лаборатория Портън Даун във Великобритания.Побързаха ингилизите да се оправдаят с Русия.Всички факти сочат към Британия и тройния агент Скрипал, който вероятно е предавал технологии и разработки биооръжия.Агентът вербувал Скрипал призна, че е бил троен агент.Дъщерята интубирана, има ги снимките в медиите, белегът на врата,който породи въп

143

8

преди 4 години

Преди около 3 седмици доц. Чорбанов от БАН каза по тв , че изкуствен вирус изобщо не може да се създаде .Това е правомощие единствено на Бог , дявол или природата !Кое е вярното ?

142

Мишо

преди 4 години

Има пълното основание да каже, че това което се случва в холивудските филми в реалността не съществува.Тръмп е обявил геноцид на всички 25 000 000 американци живеещи без медицинска застраховка и понеже няма как да се възползват от медицинска помощ (дори и да ги прегледа лекар, а за посещение на болница дори и не става въпрос), той ги осъжда на смърт!Това е демокрация по американски, просто не им пука за хората!!!!!!

141

До 147 Вектор

преди 4 години

В цял свят биолабораториите са изградени да издържат при 7 по Рихтер земетръс.Едно пожарче във Вектор е несериозна история.Форт Детрик САЩ само за Десет години са "изпуснати" над хиляда патогена, затова лабораторията беше затворена, след съдебни дела преди 2 г. за странни белодробни усложнения на служители в Детрик.А Скрипал са най-фрапиращият случай, интубация дъщеря и биолабораторията там.

140

До 147

преди 4 години

Случаите на необясними белодробни инфекции са регистрирани в САЩ още през юли, затова Тръмп и САЩ оповестиха за неясни белодробни инфекции 450 заболели САЩ.Та няма как седмици преди избухването на "Вектор" - в САЩ да е върлувала заразата.Щом септември ОФИЦИАЛНО Тръмп забранява електронните цигари.А сКрипал е още по-ранен случай.Няма смисъл от коментари, въпросът е биолабораториите да бъдат закрити.Един пожар при най-висока защита 4 е невъзможно да предизвика изтичане, при земетръс от 7

139

HMLF

преди 4 години

До SostinРано и ли късно , нормалните хора ще напуснат тая проклета територия. Тук ще останат комунисти и ман*али. Но пък ще интересно , да ги видим кой кого ще краде.

138

Анонимен

преди 4 години

А кой ще изнесе истината за аварията в руската лаборатория "Вектор" в Колцово през септември 2019 г.

137

fact

преди 4 години

АБЕ, ИРАК ИМАШЕ ЛИ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ?

136

до Sostin

преди 4 години

Престанете да бъбрите за рублички и Путин. С вашите про.ст.аш.ки и недодялани думи и действия вие карате хората да ви ненавиждат, а с превръщането на България в полицейско-прокурорска държава, което ви е лелеяна мечта, тази омраза става още по-силна. Вие имате само една насока, в която дълбаете: Путин и президента са ви в устата. Разберете, че времето на "демократичните диктатури" свърши, а вие с вашето некадърно правителсто можете да управлявате чрез неприкрито всяване на страх и чрез принуда.

135

САЩ

преди 4 години

Извод: закриване на всички биолаборатории в цял свят. Финансираните от Пентагона чрез частни компании само в Украйна са 15.Изграждане под международен контрол на една световна на остров, като искат ваксини.Някой да си спомня Скрипал и белегът от интубиране при дъщерята в британските медии.?Бъдещето на света е в ръцете на ООН и законодателство, контрол над биооръжията.

134

САЩ

преди 4 години

Забраната на електронните цигари.Новини от 12.09.2019. БТВ. "В САЩ са регистрирани шест смъртни случая и 450 случая на белодробни заболявания, които се свързват с употребата на електронни ..."Оказва се, че от 2019 септеври SARS-CoV-2 е съществувал на територията на САЩ.Същото беше в БГ ноември -декември 2019 - държавни и частни клиники бяха пълни с кихащи и кашлящи хора, отдадоха го на Грип - 4-5 месеца дойде грипната ваканция.Извод!

133

ББ

преди 4 години

Имамоснования да се смята, че този вирус е с американски произход. Още във виетнамската война САЩ употребиха газ наречен "orange" (ориндж), с който обезлистваха гората, за да не могат да се крият в нея виетконгците. Имаше съмнения за употреба на бактериологично оръжие в Африка. Аамериканците да не приписват на China коронавируса и да не се заканват да съдят Китай за нещо, което може да се окаже тяхна продукция. В БГ Ковид 19 беше използвана за брутална разправа с неугодните им хора.