10

Анонимен

преди 4 години

Най - слабия прокурор досега е цацата. За седем години гласът му не се чу . Даже по едно време се чудех кой ни е главен прокурор .... Господин нищоправец с космическа заплата!

9

ПроСоТо

преди 4 години

не става ясно тоя хвали ли се,или се оплаква?!..За мен е "МАШАТА Цацаров",за вас не знам..също и другата МАША-"приемника" му с каскета..

8

В.Коларов

преди 4 години

Дали ще доживея деня, когато ще видя с очите си че следвреме всички управляващи тази страна от 1989 година насам,ще се изправите пред ИСТИНСКИ НАРОДЕН СЪД, за даотговаряте за кражбите, злоупотребите и престъплениятакоито сте извършили срещу собствения си народ !

7

Анонимен

преди 4 години

Дебелата Цаца и простия Каскет затова взимат заплати - да губят дела, така са ги учили от малки в даскалото на МВР

6

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНефелната прокуратура дето каза. че ще съди Костов с две думи му каза обирай си крушите. Няма ли опасност лицето Костов сега да се укрие или да иска политическо убежище. Не ни е страх от вируса. страх ни е от това. че сте калинки и *** и напразно ядете хляба български купен ви с парите на данъкоплатците.....................................Не,те сега са заедно с Костовистите,правителството беше притиснато от олигарх,преса, ***,заплахи и се огънаха пред Костовистите.

5

анонимен

преди 4 години

Бравос! -:) А на др Цветанов и на др Цачева апартаментите,заради които се отказаха от майката хранилка ГЕРБ кога? Или за тях нищо?

4

Анонимен

преди 4 години

Комисията имала 100 незаети бройки. Че колко души работят в нея? Тази комисия е идеалната хранилка за наши хора и терор над не нашите.

3

Анонимен

преди 4 години

Нефелната прокуратура дето каза. че ще съди Костов с две думи му каза обирай си крушите. Няма ли опасност лицето Костов сега да се укрие или да иска политическо убежище. Не ни е страх от вируса. страх ни е от това. че сте калинки и *** и напразно ядете хляба български купен ви с парите на данъкоплатците.

2

Смях

преди 4 години

Комисията на Цацата се състои от 400 "специалисти". Тук спрени 400 дела, там девет... Пълна неефективност. За какво взимате заплати бе, Цаца? И вас ли да хрантутим?

1

Анонимен

преди 4 години

Колко има още за отнемане *** сега са на власт