376

от дома

преди 4 години

До Анонимен Писна ми от примерите за Германия.Изнесли всякакво производство по света,кльопат аспержи и се влачат по круизи.Слушат източно германката,защото така им отърва и не се помръдват за нищо.А,бе,общество без проблеми, да не говорим за младежта,по-лоша от нашата.Всичко това ще свърши много скоро,защото безхаберието убива и най-добрите сред нас.Горд съм да се нарека българин.

375

Анонимен

преди 4 години

По-важното нещо е човешкия живот,а не парите!И точно за пари тези правят подобни класации.Изпукали няколко десетки хиляди поданика,ама били добре,защото имали пари!Смях и сълзи!

374

50

преди 4 години

До 49Виждам, че си се демократизирал... Но си си останал същата селска тиква.

373

49

преди 4 години

Иначе прави впечатление от коментарите, че повечето дори не са прочели статията: в нея явно се говори, че освен конкретните жертви и мерки се има предвид изгледите за икономическо възстановяване на страните, които пък са свързани с икономическата им мощ. Не виждам нищо странно, че богати и с добра структура на икономиките страни са по-напред в такава класация. Обаче кой да чете. Чукча не читател, чукча писател ....

372

49

преди 4 години

До Глупости!!Глопустите ги говориш ти. В коя провинция и кой град живееш?

371

49

преди 4 години

До българинМай не си много запознат какво е положението в Германия.

370

Анонимен

преди 4 години

До 389. ***. Бе ние дори 1 да нямахме пак щяха да н класират в Края. Това е... А ти спри да се комплексираш и да виниш другите. Казвам ти дори 1 заразен само да имаше в БГ пак щяха да ни изкарат накрая. Ние им трябва е само като обслужващ персонал

369

Анонимен

преди 4 години

Назад сме в класацията щото е пълно с ***, които от всичко разбират, но най-много как да крадат и с ГЗ си!Обявено е извънредно положение, но 1000 дриcльовци тръгват на разходка. Предполага се всичките са фенове на Нинова, ***, Болен и Чалгаря. Е с такава cгaн как искате да просперирате? Само индийски полицаи ги оправят :)

368

българин

преди 4 години

"Глупости!!" (номер 379) казва много верни истини!Лутаме се от едната крайност в другата!Докато в България триумвиратът от генерали използва гестаповски мерки за налагане на карантина, то в Германия като че ли нехаят за здравето на хората.Уж въведените строги мерки с големи глоби са само на хартия, докато на практика изглежда, че те са просто пожелателни и не се налагат силово.Ние в диктатура ли живеем? Май да?

367

Ами тогава?

преди 4 години

Отворете парковете и градинките! На снимките от Германия, първенец в борбата с коронавируса, парковете им са пълни с хора без маски!!!Значи, това е добра мярка и за нас!!!Стига гестаповщина!!!

366

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

До АнонименЯ ! Нали всички ни сочат за пример ,целият свят говори за нас ,от Сингапур до Вашингтон ? А то сме били в, *** ..ъз .

365

Анонимен

преди 4 години

Смъртността в страните, които не ядат фурми е много висока.

364

Анонимен

преди 4 години

E, edno otlichno myasto bih kazal. UK e dalech nazad s cyalata si blestyashta ikonomika.

363

Пишман-инженер

преди 4 години

До Глупости!!И какво стана като не ви изследваха? Голям лидълски праз. Нали сте живи, продължавайте напред!

362

Глупости!!

преди 4 години

Живея в Германия и ще ви кажа защо е първа.ТЯ НЕ ИЗСЛЕДВА ХОРА! Мъжът ми работи в Лидл,и в началото на МАрт след висока температура и болки в ставите и раздираща кашлица звъняхме къде ли не за тест.КАзаха ни че щом нямае контакт с ПОТВЪРДЕН случай,няма да ни изследват..А мъжа ми работи на ден с поне 1000 човека... След седмица се оказа,че наши приятели са с положителен тест.Пак звъняхме.ПАк не искаха да ни изследват,нищо че имаме пряк контакт с потвърден случай.Ето тва е Германи.. Жив т*шак

361

Елдорадо

преди 4 години

Това е нелепо... не може държави като Холандия, Белгия, Унгария и Люксембург да се слагат напред при положение, че целия свят виждаме колко заразени и умрели имат... кви са тия статистики, кви са тия глупости!!!

360

Иванчо

преди 4 години

Очевидно Германия е по-добра от България - по брой на труповете. По-точно 102 пъти по-добра.

359

Анонимен

преди 4 години

Трябва да четете по-внимателно, не само заглавието. Индексът отчита не само заболеваемостта, и и грижата, която държавата полага за икономическото оцеляване на населението си. Тук е нашето слабо място и затова изпадаме надолу в класацията. Сега е моментът да се въведе умно Минималния базов доход за всеки пълнолетен гражданин. С условието тези 600-1000 лв. да се изхарчат в същия месец. Това ще вдигне икономиката веднага.

358

До 374

преди 4 години

Като изтрезнееш - ше проумееш!!!!

357

baysando

преди 4 години

Аз лично не съм съгласен с това проучване. 27 от 33 излича че сме на дъното. И все пак какви бяха тези приказки че сме били в челото и всички гледали от нас не знам....