79

Анонимен

преди 4 години

Ако успеят да излъжат поне част от електората, че вирусът е създаден в лаборатория в Ухан, след това и да го опровергава някой, ще бъде без значение. А пропагандата ще поеме останалотоПропаганда? В САЩ освен Фокс Нюз всички големи медии са леви и плюят по Тръмп 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, а Фейсбук трие линкове. Второ, Тръмп трябва да си унищожи икономиката, за да наложи на Китай санкции??? И никой не е казал, че изпускането на вируса е умишлено, или че е доказал от къде е.

78

Анонимен

преди 4 години

Китайците не са толкова бедни ти не ги мисли тях в един 10-15 мил. Град гладен няма останеш бедни и богати има навсякъде по света

77

Анонимен

преди 4 години

Много "пъпеши'' има тук ей!Kитай никога не ще фалира. Цените им,производството им което е по ефтино,населението им ...винаги ще продават навън.Когато можеш да си позволиш цена-качество ,няма пандемията да реши друго. Американците които винаги са искали да натделеят във световната икономика няма как да стане! Едно е да имаш пари и да живееш на кредит ,друго е да си икономически конкурентен.Сащ живеят на кредити.

76

Анонимен

преди 4 години

Откъде накъде тия китайци не протестират срещу ниското си заплащане.Тия еоби ли са тъпинли са или увредени бачкат за нищо а си мълчат.Това са не хора а животни.Тпи жълтури!

75

Атомикус

преди 4 години

Населението на Катай трябва да се сведе до няколко милиона.

74

Нищо ново

преди 4 години

До Атомикус: Трети път задаваш г'лупав въпрос и няма желаещ да ти даде достатъчно г'лупав отговор. Питай четвърти път, може и да се намери някой.

73

Анонимен

преди 4 години

"Сащ е по зависима от Китай отколкото обратното"РабФага проговори в теб......

72

Анонимен

преди 4 години

Сащ е по зависима от Китай отколкото обратното слабоумнико точно заради китайската ефтенийка и способността им да копират всичко .приключих с теб върви довърши начално първо

71

Атомикус

преди 4 години

Катай спечели благодарение на робското население което работи за без пари.Това което западняка никога няма да направи.Пак питам КОЙ допусна тези роби да се размножават безконтролно.Популацията на Китай трябва да бъде сведена до 2-3 млн. души иначе планетата изчезва.

70

Нищо ново

преди 4 години

До Ха ха ха: Ако Китай се затвори и ако САЩ спре да печата долари...Стават чудеса понякога, особено на Великден, но чак такива?

69

Анонимен

преди 4 години

"Знаеш ли колко смартфона продава Китай на вътрешния си пазар бе умнико"Хей про стак, вместо да ги продава за $ 750.00 в нормалния свят ще ги продава за 750.00 юана на вътрешния.......голяма икономика.....умнико.

68

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно на тази скапана Планетка ще играе атома кой кого няма значение ще играе това е!

67

Анонимен

преди 4 години

1 няма такъв вариант 2 дори не търгува с ЕС и САЩ пазари има китайски руски азиатски т.н.3 неказвам че ще им е добре но няма да им е и много зле няма да фалират

66

Аз пак ще попитам

преди 4 години

Кой разреши Китай да има наделение от 1.5 млрд?!

65

ognyanz

преди 4 години

До Бесен: Същият, който допусна България да стане под 7 милиона. В неделя ще празнуваме Възкресение. И поповете ще пеят: "Подажд Господи благочестивому и православному Болгарскому народу и сохрани его на многая лета". Дано да е така.

64

Ха ха ха

преди 4 години

Ако катай се затвори и не изнася от първа икономика ще се превърне в Северна Корея.А знаем последната каква икономика е.

63

Бесен

преди 4 години

Не бе аз пак да попитам кой допусна китайците да станат 1.5 млрд?

62

Анонимен

преди 4 години

Умрелите са предимно чернокожи и мексиканци.Поровете и ще видите защо

61

Анонимен

преди 4 години

И като не работят учреждения държавни структури заведения салони споетни съоръжения "овцата" българска къде да отиде?

60

Анонимен

преди 4 години

"А заводите китайците си ги имат"Да ти обясня простичко........ние също си имахме заводите......КремикоФци, Девня и тн.......без НОВА съвременна технология.....която те НЕ могат да създадат....си остават със заводите.