19

Лаб BSL4

преди 4 години

Затварянето на болни животни в клетки създава идеалната среда за появата на нови лабораторни вируси.

18

Анонимен

преди 4 години

Екоталибанска тежка простотия и лъжи! Човека винаги е имал досег с животни, епидемии винаги е имало, но пък днес жертвите са по-малко заради напредналата медицина - това е всичко.

17

Антижълтур

преди 4 години

Намалете населението на Азия.

16

Анонимен

преди 4 години

5 G - Е, по- слабо, от- бързовар, за- кафе,...А, хора- не- ходещи, на- работа,.И, със- власт,...Ще- ви- хвърлят, в- тръните,.За- една, молба- дорй...- Като, опит- да- стъпите, на- капак,.Преди- 10 години,.И- днес....

15

Анонимен

преди 4 години

Антените на 5G йонизират въздуха, дишането става чрез белите дробове и хемоглобина, който се намира във кръвта пренася кислорода до клетките. Когато въздуха се йонизира хемоглобина не може да се свърже тъй като кислорода получава един възбуден електрон и тялото не знае как да реагира. О тук се получава и цитокиновата буря от имунната ситема на човека, която няма достатъчно кислород и не може да сработи, колкото и да се опитва получава се свръхреакция.

14

Анонимен

преди 4 години

Да бяхте ги казали по-раничко тези неща медиите. Трябва да се чувстваме виновни за нещо ли ?

13

Пародия

преди 4 години

Дойче Зеле може ли да каже каква флора и фауна се намира в центъра на 15 милионен град. Май само лаборатории дето ги дават вече всички медии. Ама не готварски. И в тези лаборатории съвсем се са правени опити. Абе Кой правите на ***. И съвсем случайно точно покрай тези лаборатории избухва епидемията. Когато човек се прави на Господ открива АДА и дявола.

12

Божий раб

преди 4 години

Правилата за живот на планетата не ги определят хората и накрая пак те виновни

11

Анонимен

преди 4 години

С една подробност, че коронката идва изкуствено от Ухан, днес френски учен го каза!

10

Лов на вещици

преди 4 години

До 9Ти говориш за ядрените самолетонасачи, там не се знае какво е положението. Обаче тия затворени общества на корабите са най-представителната извадка, защото са направени тестове на целия екипаж 100% заразени и нито един умрял. Така, че не философствай, аман от дървени философи.

9

Анонимен

преди 4 години

До Лов на вещициВсъщност екипажът на всеки самолетоносач е над 4000 човека.

8

Бандит

преди 4 години

Накъдето и да се обърна,само вируси,бацили,микроби..Вече съм толкова информиран,имам чувството,че аха -аха ако се напъна ...са изкажа и аз по въпроса! Светли празници драги съфорумници,бъдете здрави !

7

Анонимен

преди 4 години

Затова държавата плаща богат президент богат примиер които поръчва музиката тои плаща

6

Лов на вещици

преди 4 години

На всеки самолетонoсач служат между 400-600 човека направени са тестове на абсолютно всеки и всеки е заразен, не е умрял нито един военнослужещ от лошия вирус убиец. Тези които казват, че щели да умрат цели племена в джунглите си нямат и представа, а това са СЗО и подобни неграмотници, Тръмп им спря парите.

5

Анонимен

преди 4 години

Те за това са инфекциите ... Да намалят хората и вмешателството им."Трябва да има баланс във всички неща!" Танос

4

Лов на вещици

преди 4 години

Ето какво е станало: Най-вероятно 98% от хората са преболедували САРС-КоВ-2 и МЕРС и са си създали антитела малко или много. После вируса е мутирал и сега убива ония 2%, които преди туй не са пипнали някоя разновидност на Короната и тези със съпътстващи заболявания. Това означава, че цялата паника е напразна. Oколо 2% ще умрат рано или късно На самолетонoсaчите на САЩ целия персонал е заразен смъртност 0% от Коронавируса на който и да е самолетоносач. Въпроси ?

3

Анонимен

преди 4 години

Ковид 19 пребори всички други вируси, бацили, ракове, спин, катастрофи.... вече никой не умира от тях.

2

Сделано в Китае

преди 4 години

Бандата Комунисти на Си ЗинПин не са Хора, ако Бяха, сега нямаше да сме в това Положение!! Това са Демони, слуги на Сатаната!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

светли великденск празници хора