67

Анонимен

преди 4 години

Мухлясали германски мозъци,а зелката, която ги коментиранаправо кърти мивки.

66

българин

преди 4 години

до 65..Можеш ли под "вода" Така тихичко а? Я пътувай бе !

65

хахаххаааа........

преди 4 години

Само БГ може да спаси световната икономика.............

64

българин

преди 4 години

До 50 АМЕРИКА И НИКОЙ ДРУГ! Измислена държава сбирщина от " умове" от цял свят! Включително и от умове на самата наша Европа! Интересното обаче е.Че през социализма.Не се даваше голямо значение на самата Европа! Едва след началото на "демокрацията" Се предаде голямо значение на ИМЕТО ЕВРОПА! Значи смисъла е бил тогава ДЪРЖАВАТА! Понеже има граница! Днес нали всички сме "братя и сестри"? Та стигнахме до СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ? Европейски глупости бих казал аз! Различни религии и манталитети в едно?

63

Пенционера

преди 4 години

Искам да кажа дали Брома не е разковничето към вируса грипен,а че и на мен ми беше винаги към звездите

62

до българин

преди 4 години

Каскет, казах ти вече лягай си, щеше си лягаш преди 1 час, леко да не ти падне хемоглобина. Света го е имало преди твоето поколение, ще го има и след твоето. Като младши сержант в казармата, не в армията както ти написа щото България с никой не е воювала тогава, най-много старшината да те е опъвал докато ти си по токчета и жapтиери.

61

българин

преди 4 години

До " Пенсионер" 55... Чувал съм за това! Не знам какво са ни "слагали" .. Ноооо през 25 месечната ми служба като Младши сержант в Армията на НРБ по Джурово ереме..Що мацки минаха през кревата ми . Нямаш си и идея даже! -:) Па се чудя дали не са объркали "брома" с нещо друго? Щото и сега си го вдигам след толкова години,Па няма " Умиргане" стига да има палави булки! -:) Абе наборе.То Или си го можеш или не! Организъм братче.Различни сме всички! -;)

60

Тъпомер

преди 4 години

Смешни и жалки коментари,нито глобализацията ще спре нито глупоста,на КИТАЙ ще им пръднете на прилепа,ако не са те нямаше да си позволите и наполвина това което имате,а за корпорацийте се осведомете повече от кое имат интерес,това че на вас ви се иска нещо друго е друг въпрос,колелото се върти........

59

Анонимен

преди 4 години

До 56 АнонименМного си зле с информирането ! Китайската традиционна медицина лекува много болести без химия а с растения, билки и ред други природни дадености. Лекува и с иглотерапия, с пръти на ръцете като масажи и ред други . Ето и при това биологично нападение китайците се справиха отлично и си възтановяват икономиката а как се справя останалия свят и най вече америка ? нещо да кажеш ?

58

Свиквайте

преди 4 години

Ши са съобразявате с Китай,да го знае света.И народ и армия и икономика

57

Анонимен

преди 4 години

На китайците скоро ще им разбият зъбите, който разбрал - разбрал, който вярва в тоя филм за жълтата раса господстваща над света го чакат мизepни дни защото колкото по-късно се усетиш толкова по-зле.

56

Анонимен

преди 4 години

Готови да фалират, само и само да те затворят пазарите за прилепи,кучета и котки

55

Телепатиятамиказва

преди 4 години

Искате не искате Китай ще са водеща сила в всичко,повтарям всичко

54

ТОЗИ ПЪТ НЕ

преди 4 години

Всъщност този път Китай ще остави попарата да я сърба този дето традиционно бърка попари (и обикновено ние малките всички заедно ги ду..ме).

53

Анонимен

преди 4 години

Китай - държавата на 3000 години която още се води развиваща се. Ти за 3000 години щом не си се развил, а Америка за 300 стана световен господар, значи прави сметка колко струва "китайската медицина" и техните шамани, ритуали и аборигенския им начин на живот.

52

Пенционер

преди 4 години

Опитайте с Бром,слагаха ни го в чая в казармата,ако от това излезе ,спасението ще се радвам,не искам нищо в замяна.Пробвайте

51

Анонимен

преди 4 години

Смешни са напъните на американизираните отворковци тук. Чакат на американците да им плащат надника по разни фондации за нищоправене. Китайците обаче работят и произвеждат. Китайците ако спрат да изнасят за америка, сащ ще рухне изцяло, защото там са останали само услугите зависещи от китайско производство. Китайците почнаха икономически да асимилират и африка, в бъдеще там има пазар, но най големият пазар е китайският, вътрешният, техният си. Това американците не могат да докопат.

50

сопол

преди 4 години

аз искам китай да се срине, тва там хора ли са или мухи. Че то у нас има по малко мухи от хора в китай

49

До помнещ

преди 4 години

Какво помниш ти? Аман от китайцофили. Печалбата не я взима "Америка", а я взимат Корпорациите които са международни. Средния американец е смачкан, заради нелегалната търговия и краждбата на Китай. Ако американска фирма внася нещо в Китай 200% такса, ако Китай внася в Америка 0 %, това вече спря и се изнервиха китайците и пуснаха тоя вирус

48

помнещ

преди 4 години

До 44 Прав си наистина за "Тръмп"Че спира вноската на Америка за СЗО! Амиии.то е същата ситуация и в Българското " здравеопазване"! Плащаш здравни осигуровки. Пълниш БЕЗДЪНАТА КАЦА На здравната каса.И когато Ти самият имаш нужда НЕ ПОКРИВАШ МАНИПИЛАЦИИ И ЛЕКАРСТВА?! Ами в БГ е да се плаща на КАЛПАК вноска! А в Америка, Нали са наши "братя".Всеки индивид му се трупат ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НА СМЕТКАТА МУ! И никой не може да ги ползва! Ама нашите " ДЕПУТАТИ" ДУПЕДАВЦИ. ГО КРИЯТ ТОВА ЩОТО Е ДАЛАВЕРА!-:)