95

Анонимен

преди 4 години

а за фурмите ?

94

Анонимен

преди 4 години

Трябва да сме благодарни че ни наложиха тези мерки, защото виждате какво е в западноевропейските страни. И въобще не ни харесва .Нали! Искали да пътуват.Няма да пътуват. Това е за общонародното благо. Чета тук теории как идвало лятото. Първо, болеста трябва да си отиде, после ще мислим за лятото.

93

100,

преди 4 години

Отдавна не им вЕрвам, щото редовно с едно осъмваме, с друго сме по обяд и с трето замръкваме. Сами не знаят какво и защо правят.

92

Анонимен

преди 4 години

Значи човечецът предлага да намалим срока на ИП, щом ще е "като французите".

91

Дядо Торбалан

преди 4 години

Торбалане, имаш ли едно интервю в последните дни, в което да не говориш за трупове и чували? Така ли искаш да управляваш народа, със заплахи?

90

Анонимен

преди 4 години

...Ако то не е същото 85.То тук са сигурно 5-6 пратени на хранилка да плашат хората и да ги убеждават, как ако може и със скафандри трябва да се ходи, вкл. лятото на 40 градуса. Уникални глупости просто!

89

Анонимен

преди 4 години

Другото, което следва да се позапре, е това, дето се именова "една" или "някоя си" - тръгнало директвно да поръчва на хората дървени ... сещате се какво и пак същата песен - чували и т.н. глупости.Не само че няма да изплашите нормалните мислещи хора, а ги настройвате по този начин още повече срещу безумните мерки и тези, дето ги наложиха със сила.

88

85,

преди 4 години

Обяснявам бавно и елементарно - никой не твърди, че няма такъв вирус. това, което вечезнаем, и то от близки и познати от други държави, е че дяволът не е толкова черен, колкото се опитвате да го покажете тук няколко души и то - по поръчка.Винаги и навред по света се мре,вечни няма, но на този вирус в някои конкретни държави се приписва повече смъртност,отколкото той е донесъл. Това НЕ Е нито испанският грип,нито еболата. Иначе досега да сме измрели половината Европа, особено населените държави.

87

91,

преди 4 години

Ако у нас прокуратурата работеше и то справедливо, да ги е издирила всичките такива, които се опитват да плашат и да пустосват всички, които изразяват несъгласието си с някои мерки. Защото определено не всички въведени тук са адекватни. А това изразяване на несъгласие е законно и никога не може да бъде отменено в нито една правова държава, дори при извънредно положение. Да се запитаме в този ред на мисли: Ние правова държава ли сме?

86

до 85

преди 4 години

Пак те предупреждавам !Ще ти издиря IP, от което пишеш и ще пуснем сигнал срещу теб за всяване на паника сред населението.Не пиши за масови гробове, за чували с трупове, за камиони с трупове и други подобни глупости.Такива неща в България няма да има !Спорно е дали е имало и другаде.И понеже тънко се опитваш да заплашваш хората, които свободно изявяват мнението си тук, те предупреждавам, че, ако се окаже, че си служебно лице, законът е още по-строг в случай на изънредно положение към теб.

85

БАНТИ

преди 4 години

До АНТИЛошото е,че баш крадците правят военния режим.

84

АНТИ

преди 4 години

до до АНТИНие сме само за Военен режим, защото:1.Иначе самоизяждането в племето, тръгва с пълна сила.2.Крадците много се наплодяват и стават безчет.

83

Анонимен

преди 4 години

Ми аз писах грешни егн и номер то никой не гледа вярно ли е

82

до 85

преди 4 години

Свободолюбив съм, но какво да правя в Италия, Испания, САЩ........тук съм роден......за съжаление.

81

Анонимен

преди 4 години

Ако беше толкова опасен този вирус, Борисов който е самовлюбен в себе си нямаше да я сваля тази маска от лицето си и да обикаля като цветарка нагоре надолу.

80

Анонимен

преди 4 години

Във форума има няколко човечета които, или са много заядливи, или са изключително прости за да дразнят по този начин. При цялата обстановка в европейски мащаб твърдят, че болест няма и нахъсват хората да не спазват правилата на карантината. Ей, просто плачете да се наредите в редичката на Сидеров и Каролев с по 50 000 лева гаранция. Като сте толкова свободолюбиви, ами идете във Италия, Испания, САЩ. Като умрете ще ви заровят в масов гроб и никой няма да се разправя с вас. Негодници.

79

Анонимен

преди 4 години

До АНТИКаква демокрация с толкова глупаво племе което 30 години не можа да разбере какво е демокрацията и дали се яде? Демокрацията не е анархия. При демокрацията има закони които трябва да се спазват.

78

АНТИ

преди 4 години

До Анонимен83, докато командва ДС мафията, забрави за демокрация.

77

Анонимен

преди 4 години

Замеряйте ги с камъни ,режете им гумите нощес , накажете ги тея долни *** - заради тях ще пламне цяла България !Хора,в Провинцията - Заразата тръгва към вас !

76

Анонимен

преди 4 години

До БОРИСОВ ЕИ това кой го казва? Една блаевградска подпухнала стрина! Равнис по нея! Кръгом и бегом марш! Матреал! К'во да го правиш? Толкова стига акъла, ама броят книгите на ББ.