108

Анонимен

преди 4 години

"Според", "вероятно" имунитет за 2 години (тоест знаят, че се има имунитет, но не могат/искат да казват за колко време), но ваксината ще ни "спаси". Тоест всяка година ваксина? Звучи, като бизнесплан.

107

Анонимен

преди 4 години

до 123 И тия осъдените на смърт какво печелят ако станат доброволци, бе мозък?

106

Анонимен

преди 4 години

"Доброволците трябва да бъдат млади и здрави, подчертава той: "Те ще бъдат внимателно наблюдавани и ще имат достъп до интензивни грижи и всякакви налични лекарства."Млади, здрави + психично болни трябваше да допълни тоя професор Нир Ейал.Нормален човек да иска да го заразят нарочно ....? И ако го изпуснат и пукнe к'во прайМ? Кой ще е виновен?

105

Анонимен

преди 4 години

"И така, ако дивото животно е заболяло от вирус, дошъл от прилеп има голяма вероятност след това вирусът да се разпространи към човек, който е в близост с животното."Каква близост ви гони, бе? Тия извратени мизерници китайците направо са ги ядяли тези паннголини. Не бях чувал за такова животно и като го потърсих в нета се отвратих като го видях какво представлява .

104

МЪ ВЪ РЪ КАУНь

преди 4 години

Народната МИЛИЦИЯ я Преименуваха на Национална ПОЛИЦИЯ а К У Р В И Т Е и П Е Д Е Р А С Т И Т Е Останаха Същите !

103

МЪ ВЪ РЪ КАУНь

преди 4 години

акад Петър Иванов: БЪЛГАРИЯ СЕ САМОУБИВА - Рязкото повишаване на смъртността у нас съвпада с управлението на ГЕРБ, през 2009 г. бяхме на 19-то място по смъртност в света (по данни в сайта на ЦРУ),а сега, при третия кабинет на ген. Борисов, вече на първо.

102

МЪ ВЪ РЪ КАУНь

преди 4 години

БОРИСОВ УБИВА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТКОЛКОТО КОРОНАВИРУСА В ИТАЛИЯ! На ден в България умират средно по 300 души при население от 7 млн. В Италия средно на ден умират по 1600 души при население от 60 млнЗа ГЕРБ миризмата на европарите е, както валериана за котките! Ако се наложи и ще растрелват здрави хора, само и само да се нагушат с милионите от Европа.

101

Едно порше за 70 000

преди 4 години

До Анонименabe kfi merkii be e oNAQQ BANHALQNSKIQIQI GLAVANAK se nasra d akradee i kopuva iMENIA I PORSHETA U BARSELONA tiq prozz tuii kUHERIi iskat da vzemat na bosia carvuliteee arer begai ottutka be e oli go frenn da hvashtat BANHQNSKIQIQ da vryshta okradenoto

100

Анонимен

преди 4 години

Искрено се надявам да проследят по lР адреса всички които подстрекават за бунт и неспазване на мерките и да им бъде повдигнато обвинение.

99

Мислете малко

преди 4 години

До 113: "малко тестваме, затова и прилична смъртност имаме," - точно обратна е зависимостта. При нас смъртността сред заразените би била още по-ниска, ако се тестваше масово, защото повечето случаи са безсимптомни и леки. Затова Ю. Корея е с най-ниска отчетена(!) смъртност. В повечето други страни като нашата не са отчетени леките случаи, които не са попаднали в епидемологично проследяване. Лечение търсят тежките случаи (и се проследяват), затова отчетената смъртност е по-висока от реалната.

98

Анонимен

преди 4 години

Не мога повярвам, че е цитиран учен, който не хвали мерките на Бокича и Мутафа! Трябваше да каже, колко сме добри в БГ, малко тестваме, затова и прилична смъртност имаме, но най-важното - хората в паркове и без маски са Обийсиииии хахаха

97

Shshs

преди 4 години

До 111 - отворила им се е коронната чакра от толкова умуване.

96

Анонимен

преди 4 години

Сектата на вярващите в коронавируса набира нови членове!

95

Shshs

преди 4 години

106 Хитър си пак ме разсмя, може пък словосъчетания от сорта на "релевантни на статуквото аргументи" да ми бъдат полезни ако пиша любовно писмо на 60 годишната съседка леля Цеци? За съжаление в моят свят жената не е нито трофей, нито цел, а по-скоро подправка към и без това вкусната манджа. Днес е джоджан в гърне с боб, утре е червен пипер върху яйца по панагюрски, а други ден е захар в тава с юфка. Жените са твърде прекрасни за да са губят времето с отживелиците на патриархалният 20ти век. :}

94

еколог

преди 4 години

Щом прилепите са толкова опасни за хората, не е ли време да се простим с тях?

93

Бог да Благослови

преди 4 години

*** от Пекин!

92

Бог да Благослови

преди 4 години

*** от Пекин - създадоха Ад на Земята!

91

Анонимен

преди 4 години

Ти за запетаи чувал ли си ? Научи се да пишеш,после претендирай с релевантни на статуквото аргументи ! Мелодраматични словесни цапаници със смехотворни претенции за аналитичност не ми се слушат !На 29 си,намери си жена !

90

Shshs

преди 4 години

До 101 - разликата между моят и твоят коментар е че аз си пиша с усмивка на лицето, а ти още си с комплекса на месията и ми говориш за "обединяване на света" толкова си ми ирелевантен че и палец надолу не заслужаваш. Бих ти сложил един нагоре че успя да ме разсмееш, хахахаха. На 29 съм и ако дойдеш на гости в моят свят ще видиш че връстниците в квартала ми отдавна не се интересуват от нищо казано по телевизията и изписано в Интернет и се пазим единствено от вечно отчитащите работа куки.

89

Shshs

преди 4 години

До 101 далматинци. Ти мен не ме учи. Аз тук влизам за да се посмея на тези които се връзват на шоуто на политиците, медиите и полицаите. За мен е истинско шоу да си стоя пред блока и да се подсмихвам на всеки който ми изброява болни и умрели по държави и региони. Днес гледам 5 баби седят на пейка на по 10 сантиметра една от друга и звънят на полицията да разгонва децата от площадката. Всички деца бягат и се смеят, бабите програмирано сумтят, а полицаите ги е срам да се свалят очилата.