228

Статистик

преди 4 години

А някой ще каже ли за периода, в който са починали тези 37 души , условно казано от Ковид 19 (тъй като повечето са били с тежки придружаващи заболявания), какъв е броят на починалите от други заболявания?

227

ПроСото

преди 4 години

Много

226

Анонимен

преди 4 години

До ами даАко не вярвате все още гледайте какво става по света- как умират по 2600 души на ден в САЩ от това нещо, как хората не могат да дишат, как им се отказва прием в болница, защото са отписани и т.н. Направо да се махат мерките и след 3 седмици същите вие ще ревете, че не ви лекуват, че са починали близките ви и т.н. Ама ще е късно тогава!

225

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДругите причини обаче не са заразни, то ясно че хората умират постоянно.

224

Анонимен

преди 4 години

"След дъжд качулка" - според вас защо това е една от най-често срещаните поговорки?

223

Lan

преди 4 години

Е, най-сетне...започва се.

222

ПроСоТо,

преди 4 години

Не само епидемия при нарушение на закона е обявена, а и от там следват мерки със съмнителна законност и целесъобразност, най-ниското от които е затварянето нахората и поставянето на намордници по устата и носовете им. С каквото намерят, според поредната къртеща от правна неграмотност министерска заповед. Която, незнайно защо, при толкова жалби и искания за спиране на изпълнението съдът още не се е занимал поне по втората част!

221

о

преди 4 години

ПроСоТо = ПроСТо

220

ПроСоТо

преди 4 години

и Второто Пришествие ли дойде,та побързаха да обявят "Извънредно положение"?..Викате:-Е да,ама при "И.П." са не задават неудобни въпроси ,а и щъканията на народонаселението са запретява,па и събиранията и викове "ОСТАВКА" са елиминират....Изобщо,..Крррасота!

219

ПроСоТо

преди 4 години

ПО ДАННИ НА "штаба":-болните от "короната" у нас СА 783.При население 6 милиона,това прави ...0.01305 % заболели.-Починали ДО СЕГА ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ: 30 600-Починали "от короната" до сега-37...Тоест,0.12 % от общия брой.-ПО ЗАКОН за да се обяви епидемия, броя на заразените трябва да е поне 200 на 10000,тоест 2 (ДВА) процента...Е,айде некой мъдрец да обясни как така при ЕДВА 0.01305 процента се обявява "епидемия",като ЗАКОНОВОТО ИЗИСКВАНЕ е 2 (ДВА) процента?!И Второто Пришествие ли дойд

218

Ангел

преди 4 години

Няма никакъв ръст !!! Мутафчийски сам си каза ,че през последните 48 часа са изследвани повече хора отколкото за целия месец . Нормално е като изследваш масово да бележиш ръст .Ръстта зависи от изследванията ,няма тестове-няма болни , има тестове-има болни !!!Всичко е една долна манипулация !!! Правят ви на ***.оти!

217

Анонимен

преди 4 години

"Брифингите" не ги гледам.Някоя мисирка пита ли ги тези...спасители... за фурмите?

216

Анонимен

преди 4 години

Спя до късно. Не гледам този скучен сутрешен сериал, защото всява само страх и паника. Няма никакво развитие. Време е да се прекрати, поради слаб зрителски интерес!

215

Hrekdor

преди 4 години

Генади Косев

214

ФАКТ

преди 4 години

До ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ,ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ/ 1 В СВЕТА ПО ЗАТРИВАНЕ //ПО ДАННИ ОТ 2018 Г ,108 000 ХИЛЯДИ,СРЕДНО 293 ЧОВЕКА . И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ - ЧУКиГЕРБ! ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е, ЧЕ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ОСНОВНИТЕ БОЛНИ СА ОТ ГРИП . В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ,ТОВА Е ТАЙНА .В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ,НИКОЙ ,НИКОГА НЕ Е ВИЖДАЛ ЗАПОВЕД ,НОМЕР ,ДАТА НА ИЗДАВАНЕ .В ДЕЙСТВИТЕМНОСТ ,ТОВА БУДИ СЪМНЕНИЯ .В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ,ДОРИ НЯМА ПО АПТЕКИТЕ МАСКИ ,ПО СТАНДАРТ И КАЧЕСТВО ..

213

Анонимен

преди 4 години

Както вече ви предупредих,генерала статистик започна да ви обвинява.Демек-сами сте си виновни,че един ден сте излезли по улиците.А че не си направиха труда да тестват ромските махали,където са огнищата на заразата,за това не говори.

212

Анонимен

преди 4 години

а така лека полека след една година може и да с епремахме карантината ...

211

статистик

преди 4 години

Какво става с данните за броя на извършените тестове?! От сума време си стоят на 18 хиляди. А е добре генералът да започва с "през изтеклото денонощие са направени еди-колко си нови тестове, с това общият им брой достигна толкова и толкова". И после да казва колко са заболелите, оздравелите и починалите. Айде, много моля, журналистите, сетете се да го питате всеки ден за броя тестове.

210

ами да

преди 4 години

До ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТам е работата, че всичко се спазва. Ти не знам къде живееш, но аз от сутринта не съм видяла жива душа на улицата. Даже коли няма. Страхуваме се от нещо за което ни е наредено да се страхуваме.

209

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

преди 4 години

МАСОВО НЕ СЕ СПАЗВА КАРАНТИНАТА . ВЪВ ВСЕКИ МАГАЗИН АКО ВЛЕЗЕШ ЩЕ ВИДИМ ХОРА БЕЗ МАСКИ. ВРЕМЕ Е КОГАТО НЯКОЙ ГОНИ ОБОРОТ ,ДА СЕ ЗАТВОРИ ТОЗИ МАГАЗИН. КОЙ Г-Н МУТАФЧИЙСКИ ОСЪЩЕСТЯВА ТАЗИ ПРОВЕРКА . КМЕТОВЕ, РЗИ, ПОЛИЦИЯ ИЛИ НИКОЙ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ. НЕЩАТА СА ОСТАВЕНИ НА САМОТЕК