101

Анонимен

преди 4 години

Трудова повинност, за всички нарушили закона, при отказ, затвор плюс задължителен и безвъзмезден общественополезен труд.

100

Анонимен

преди 4 години

Замяна на всички условни присъди с ефективни.Удължаване срокът на лишаване от свобода при опита за бягство и подкуп.Построяване на нови места за лишаване от свобода с общественополезен труд.

99

Анонимен

преди 4 години

Принудителният труд, за изграждане на нови места за лишаване от свобода. Вечерен час за малолетни и непълнолетни.Конфискация на всички крадени вещи.Досиета на всички нарушили закона.Криминални досиета за всички извършили криминално престъпление.Нова алинея в НК, която да постанови наказания за подкупни магистрати.

98

Анонимен

преди 4 години

Задължително образование до 8-ми клас, при отказ - общественополезен труд 1 година.Отнемане на българско гражданство при рецидив и за лица с висока степен на обществена опасност, извършили престъпления.Нова алинея в НК за телефонния тероризъм. Увеличение на социалните придобивки на полиция и жандармерия и увеличение на заплатите.

97

Анонимен

преди 4 години

Без социални помощи за лица, които нямат трудов стаж и внесени осигуровки.Отказ за лечение на лица с неплатени здравни осигуровки.Сверка на имотно състояние и платени данъци.Конфискация на движимо и недвижимо имущество при несъответствие.Утрояване на наказанията в частта на ромската престъпност и принудителен общественополезен труд в затвора.

96

Анонимен

преди 4 години

Поетапно и разделно изселване на гетата. Заселване в селища с преобладаващо българско население, по един член от клана.Забрана за публични събирания и принудителен общественополезен труд при нарушение.Награда за докладвано напускане на гетото.

95

Анонимен

преди 4 години

Почвайте да ги тестувате за антитела! Ключът от бараката явно е там!:))))))))))))))))))))

94

ikar

преди 4 години

До анонименАко се приложи старата приказка - който не работи, не трябва да яде - тогава ще се научат и да работят, а сега като се родят им се казва на какво имат право, а за задълженията никой не им говори, още по-малко родителите им, които са на същата ясла.

93

Право на информация

преди 4 години

От 13 март до днес колко сватби са се състояли в тези два столични района?

92

Анонимен

преди 4 години

За мисирките по математика; ако спрете тестовете няма да има нито един заразен! Тъй, че считайте какъв процент ще се открие със 60 теста.Кюлю-кюлюкюлю!

91

Анонимен

преди 4 години

Каквото са надробили ромите, това ще сърбат.

90

мдаа

преди 4 години

благодарение на карантината кражбите и скандалите в градския транспорт намаляха

89

красив евроджендър

преди 4 години

Държавата се грижи за своя електорат !Във факултета са на 100% процента всички здравно осигурени ,затова и помощта там е огромна,жандармерия,полиция,сот ,дронове,хеликоптер,охрана ,линейки , подвижна амбулатория,безплатни тестове и милони левове за обгрижване ,всичко е чудесно осигурено и избирателите ще бъдат лекувани по най -модерен начин, че кабинет Борисов 4 вече чу//ка на врата.Поклон!Аз само за 120 лв мога сам да си направя тест .

88

Stoner

преди 4 години

МНого интересно и избирателно се сменят критериите. За 7 потвърдени случая, половината от тях ги знаеха преди това, се обявява квартал за "огнище"...А там не са първите случаи и най-многото, за да го наричаш огнище. А за медиите всяка кръгла бройка е "психологическа граница". Свидетели сме на "Божествена комедия". Данте, Гьоте, Макиавели и всички велики умове от стари времена, си мисля, че щяха да избухнат с качествено творчество по повод безумната ситуация и реакция на държавният апарат.

87

tiy

преди 4 години

Тези толерирани бюлетини по време на избори,особено от днешните управляващи,са "болестта",която изяжда парите за пенсии на българите с по 40-45-години трудов стаж. Ромката се е превърнала в "фабрика" за чавета,чрез които дърпа от държ. бюджет огромни т. нар. детски осигуровки,които се харчат за кебапчета е бира от дъртите ***.6-7-8-9,до десет стигат новите "строители" на България в семейството на главният в Н ския квартал на Н ския обл. град!

86

:)

преди 4 години

До АнонименПоне 3.....ВЕКА

85

Az

преди 4 години

Чудесно, чудесно, за хората, които плащат здравни осигуровки няма тестове, а когато се наложи сами си ги плащат, а за тези име за всички, при това безплатни, а след това и безплатно болнично лечение. Това не е държава, това е *** !Бойко, на таковата в таковата ти !!!

84

Анонимен

преди 4 години

не насаждайте омразаВпрочем според хейтърите тук нали нямаше такъв вирус и болестта беше ,,грипче,, и Годжи преувеличаваше опасността?Какво ,,се тревожите,,

83

въпрос на време

преди 4 години

И на децта от забавачницата беше ясно , че вано или късно ще пламне заразата именно в ЦК-тата,имайки предвид някои техни хигиенни особености и особено след завръщането на биологичните бомби от Европата .На децата - да , но на болните от герберастия "отговорни кадри"не им се щеше да повярват , че трябва да се вземат адекватни мерки.Всъщност ,таково животно "адекватни мерки" няма , щото ако имаше , нямаше въобще да бъде допусната заразата в България!Какво да се прави - герберасти ,сър !

82

Анонимен

преди 4 години

Цялото гето София трябва да бъде блокирано,поне за три месеца.