147

Анонимен

преди 4 години

Има ли разумен човек ,който да не се сеща ,че в гетата където в една стая живеят по 7-8 души няма заразени ,само че управниците се правеха че не съществува такъв проблем и си правеха планово предвидените тестове по 100,200, 300 теста ,които са нищо за да се разбере реалната картинка...От начало трябваше да се започне тестването на всички ,които сами не се чувстват зле ,на случайни хора за да е реално картинката ,но трябваше бат Бойко да се хвали а и тестовете да се ползват пестеливо по негов пр

146

Възмутен

преди 4 години

Това, което се случва в *** гета, доказва още веднъж факта , че тези "същества" нямат нищо общо с отговорно, мислещо, съпричасно човешко поведение. И ОТНОВО българите трябва да носят последствията от поведението на тези безотговорни същества. Жалко, че в България са прекалено много ***!!!

145

Анонимен

преди 4 години

Противогазите на снимката, добре. Но къде са калашниците?

144

Анонимен

преди 4 години

Междублокови пространства във ФИлиповци и Факултето? Къде ги бе? Някой калинчо се е напъвал да пише заповеди.

143

ББ

преди 4 години

Обаче..пък много пари се откраднаха последните 30 години от едни дИмократи...наши пари,щяха ги "интегрират" каквото и да означава...и селски тарикати по тв-та на власта ни убеждаваха как и колко много правят за хората...те просто им даваха по 20 лв...чалга,едене и пиене и те им гласуваха...фашизъм в 21 век...и работещите и плащащи данъци еВропейци финансират порното...и ви е страх ...лицемери страхливи

142

Анонимен

преди 4 години

Долна лъжа!Ром никога не може да се зарази от коронавирус, той може само да е "преносител", точно като прилепа или като плъха при други болести.

141

Анонимен

преди 4 години

То това е само за София.

140

Анонимен

преди 4 години

10 процента от населението в България е джипси. Убеден съм, че поне 2/3 са вече заразени и заразяват и други напред-назад. Не спазват никакви ограничения. Бягат от болници, независимо от какво са болни. Толкова са простти, че не ценят собствения си живот, а какво остава на някой друг. Не ограничения, а затвор ако се налага, веднага и докато не остане и един заразен в света!

139

Анонимен

преди 4 години

Това да го видя- няма да го повярвам.Тези поне от 30 г. никой не може да ги контролира та сега ли някакви шкембелии каквото са повечето полицаи ще се оправят?? Абсурд. Абсурд и прах в очите.Ако тия са заразени - просто ще си се размотават и заразяват безконтролно. То по байтошово време не ги знаеха колко човека живеят в една 'къща' та сега ли?Пълен абсурд.

138

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качулка. Четири пропиляни седмици.

137

Вирус

преди 4 години

Сега спрете тока, водата и храната и всичко ще е ок. След 2 седмици да влязат камионите.

136

Анонимен

преди 4 години

Ами у Перник с какво си мият ръцете бре

135

Анонимен

преди 4 години

Само ФакулкетО ли ? Във Варненската цига...опа...ромска махала се разхождат на тумби, без маски естествено.

134

ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ

преди 4 години

Не си правете илюзия - за ромите болнични легла ще има, а вие ще се лекувате вкъщи с Парацетамол. То и сега е така..И клиничната пътека за тях е безплатна, а за теб е само ако си с "непрекъснати здравноосигурителни права". Това е. Инак ромите ще започнат да се бунтуват, те не търпят. А ти данъкоплатецо и да не закъснееш да си платиш осигуровките, че пари ще трябват!

133

Притеснен

преди 4 години

Един голям *** род, който не спазва карантината... и една областна болница е претъпкана. И край - няма места за хората, които са си плащали осигуровките.

132

Анонимен

преди 4 години

каква правова държава...?????????ОСВОБОДИХА ДИМОВ под домашен ареста ПЕРНИЧАНИ СИ МЪЛЧАТ ???!!! овчици

131

Анонимен

преди 4 години

Грижата за активния електорат е свята грижа за всеки който има мнение за бъдещето на България, в тесен смисъл за Партията и по конкретно за винитутния читател

130

Анонимен

преди 4 години

Най накрая правова държава!

129

мак

преди 4 години

Няма как да ги озаптите да не щъкат и да спазват карантина. Имат си права хората, законите не ги ловят, и те го знаят. Само пари ще потрошите. За лечение също.

128

Коментар 80 е як

преди 4 години

Много се смях на края!Браво, п,ич! Добро чувство за хумор!