29

На всеки километър

преди 4 години

Кои млечни продукти бе, шматки утрепани???Къде се е чуло и видяло сирене Камембер или Бри от прясно мляко издoeнo от българска крава бе???Ай ше ви се не види макар!!!

28

Бате

преди 4 години

Да ви опазим живи за сега ! После мрeте колко то искате.

27

ДаскалаРБ.

преди 4 години

ТОЙ -Бойко Борисов ,опазвал ж иви земеделците???Колкото опази живи животните им , в името да опазят парите за главното стодо - СТАДОТО на ГЕРБ.

26

ivailo

преди 4 години

Да ви опазим живи от вируса (въпреки , че от него не се умира) нищо , че после ще умрете от глад.

25

Бацето

преди 4 години

До Само питамТова е стара снимка.

24

Анонимен

преди 4 години

Горещи приказки и комплименти,но ПАРИ НЕ ,всичко се обещава като стане дума за пари вземи ЗАЕМ,но аз ще взема от ЕС.Този разполога с живота на хората.

23

Само питам

преди 4 години

Баце къде ти е маската на снимката? 50 000 лева глоба,защото си премиер.

22

Анонимен

преди 4 години

Аман от спасители, ако Господ е поне малко българин да направи едно добро дело и да си прибере вересиите-тиквите.

21

Minuva42

преди 4 години

Бойко - в съседната новина се вижда как WizzAir правят полети до Лондон.Как това се връзва с твоите приказки? Защо полетите до толкова заразена страна за позволени?Или първо английските ягоди, а после вашият живот?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Ами фурмите може да са много полезни срещу всякакъв Ковид

19

Анонимен

преди 4 години

Обявените гръмко 15 тона медицински консумативи от ОАЕ за борба с коронавируса се оказаха много по-малко около 3 тона. В понеделник от Абу Даби с два самолета на България Ер са доставени основно фурми, показа разследване на Биволъ. Срещу тях фирма на Пеевски и близката до властта Градус са закарали на шейховете 32 тона месо и млечни продукти, като са платили и полетите. Странният бартер изглежда като поредното публично-частно-пропагандно партньорство на депутата Пеевски

18

бааа го

преди 4 години

При Бойчето глава, туловище и гъзере се е сляло в едно цяло!

17

Анонимен

преди 4 години

do elektronnite izbori na 22 uni nikakvo umirane.

16

Анонимен

преди 4 години

То малките земеделци отдавна умряха, свинете същоЗАРАДИ УБИЙСТВАТА НА *** , ОВЦЕ,ПТИЦИ сега дойде и нашия ред .БОГ НАКАЗВА ВСИЧКИ ЗА УБИЙСТВАТА ДАЖЕ ГИ ЗАРОВИХМЕ , а не ги изядохме бе хора???????

15

Мила

преди 4 години

До номер 4 - и сега колко хубавичко децата ни си правят инвитро.

14

Анонимен

преди 4 години

Е то всичко само на думи и мерки и помощ и брой на заболелите, само дето болници и всичко е затворено, няма и да отвори скоро, и малкото работещи се отказват, ще останем 5 млн след отварянето на границите не поради ковид

13

За 80 процента

преди 4 години

Знаете ли за неговите подвизи в Шатрата докато беше кмет и Главсек та и още става, но другаде. Любимки са му 13-16г. нежни и млади. Едни служби имат записи и заедно с други неща го държат за топките. Тоя човек и той се командва по телефона...

12

Карантиньос Велики

преди 4 години

Земеделците към Борисоff:Кога ще е това ПОСЛЕ?!

11

В земеделието

преди 4 години

После не става,защото като се изтърват сроковете се губи цялата година,но активната глупост няма как да разбира от нещо.

10

МИС БИКИНИ

преди 4 години

По бикини или по прашки е покрай басейна в Барселона сега? Или се прави на майка или на бизнес дама с бутик на най-скъпата бизнес улица в Барселона?