298

Германец

преди 4 години

Там където говореше за това *колко* внасяш---т.е. никъде :)предпочитам да се групирам с интелигентни хора---и аз предпочитам да съм астронавт и в свободното си време да свиря на барабани в детметъл група

297

1

преди 4 години

До Германец"ще отречеш ли че след влизането в ЕС клиентите ти са станали по-платежоспособни"Не виждам как можеш да твърдиш такова нещо без да познаваш клиентите й ..... поименно.

296

Германец

преди 4 години

в този конкретен случай ЕС не ми дава никакви права в повече---Де го чукаш, де се пука....Ще отречеш ли, че след влизането на БГ в ЕС клиентите ти са станали по-платежоспособни?

295

1

преди 4 години

До Германец"Къде съм се хвалил"Там където говореше за това колко внасяш в "европейския бюджет" и как някой трябва да ти е благодарен за това.

294

1

преди 4 години

До ГерманецНе зная дали слагате кавички, но ако ще трябва да се правим на интересни, поне да знаем как се пише "Европейски съюз" или?Държа да отбележа, че аз проблеми с дамата нямам, тъй че опитите ти да насаждаш разногласия удрят на камък. Както може би си разбрал, аз предпочитам да се групирам с интелигентни хора, а не с такива по повърхностна асоциация. :)

293

Германец

преди 4 години

а че се хвалиш че си част от тези, които внасят---Къде съм се хвалил? Това е факт. Работя, плащам данъци. Или в БГ е хвалба да кажеш, че плащаш данъци? Няма да се учудя :)

292

Германец

преди 4 години

Недей така, аз съм с двойно гражданство .... едното е ..... германско.---Няма страшно. Заварено положение си. Дамата сигурно пак ще има "особено" мнение.

291

Германец

преди 4 години

булшит, булшит, булшит....което и да друго физическо или юридическо лице, ме финансира... още булшит---Благодарение на европейския съюз ти имаш по-платежоспособни клиенти. Ерго, аз те финансирам.до 1на европейски съюз слагаме ли кавички? :)

290

1

преди 4 години

До някоя_сиНедей така, аз съм с двойно гражданство .... едното е ..... германско.:((((

289

1

преди 4 години

До Германец"says who"Ако не допринасяш (или допринасяш по-малко от средното) по дефиниция не си. :)

288

1

преди 4 години

До ГерманецНе е важно дали е в Германия (а дали е чужбина). Аз също не съм писал че си писал колко са точно, а че се хвалиш че си част от тези, които внасят. Явно ще трябва да четеш по-внимателно, защото от две възможни точки си нула правилни отговора. :)

287

Forever

преди 4 години

До някоя_си,Пишете грамотно,че се губи смисъла на изреченията ви.Това е най-малкото което трябва да умеете,пък после давайте и правни съвети.

286

1

преди 4 години

До Германец"аз съм събирателен образ" Само че не си събирателен образ за нивото което позволява тези инвестиции, както и дамата не е "събирателен образ" за данъкоплатците в България, а ти ЛИЧНО тръгна да я наставляваш ЛИЧНО нея, тъй че постави разговора на малко по-различна основа отколкото си мислиш. :)

285

Анонимен

преди 4 години

До Германец"Така е, на всички тук съм обяснил ..."Къде живееш и колко много пари внасяш в "европейския бюджет". :)

284

1

преди 4 години

До ForeverДа разбирам, че ти адвокати не ползваш.:)

283

Forever

преди 4 години

Знаем как ги "превеждате"тези закони в милата ни родина,с който може да плати по- добре.Не е нужно да се обяснявате повече.

282

1

преди 4 години

До ГерманецЩом е лична информация откъде знаеш колко плаща дамата и как реши, че твоя принос е по-голям от ... нейния да речем.Между другото, аз съм се занимавал с европейски бюджети още когато ФАР, ИСПА и САПАРД бяха под една обща административна шапка, та може и да имам малко по-голяма идея от теб какво е това "европейски бюджет". :) Има причина да го слагам в кавички, а тя е че твоите данъци не се трансферират като част от него, а може да се окаже, че ти нямаш никакъв принос ...

281

Германец

преди 4 години

ти си този с демонстрациите---Така е, на всички тука съм обяснил колко ми е заплатата, каква кола карам. Жена ми какво работи. Любовницата ми какво работи. Децата ми в кое частно училище ходят.Ще ми припомниш ли някой факт от гореизброените?

280

1

преди 4 години

До Германец"въпрос на манталитет явно"Интересно, че говориш за манталитет, но всъщност ти си този с демонстрациите.

279

Германец

преди 4 години

Колко данъци общо плащаш на година в "европейския бюджет"?---Лична информация, която освобождавам на принципа "need to know". Не попадаш в тази графа, сори.И европейски бюджет се пише без кавички. Има такова животно :)