13

Анонимен

преди 4 години

Довчера слугуваха на западняците сега ще им нареждатИ по-добре, че ако слугуваха само на нашите олигарси, не ми се мисли какво щеше да ядеш.

12

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ заприличват все повече на БКП. И на тях все им бяха виновни външни фактори, световният империализъм и т.н.Тези обвиняват всеки в опити да се предизвикат избори и "политическо говорене". Абе, нищо ново не е научено, нищо старо не е забравено.

11

Анонимен

преди 4 години

Трябва да призная, веригите направо я размазаха тая некадърна калинка. Не само й показаха колко е смотана, ами дори й намекнаха, че знаят и чии интереси обслужва.И за капак лъсна нещо, което отдавна знаем - уж имаме 26 000 производители на сурово мляко, но БГ внася огромни количества сухо мляко :)

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

герб бсп дпс мафия мутри

9

Анонимен

преди 4 години

Оставка на Тъ.панева и на цялата престъпна, нагла шайка от партия Гроб. После и другото бк(с)п да се разпуснат и нещата в България ще отлепят тоташното дъно.

8

Анонимен

преди 4 години

Специален поздрав с българската народна песен "Рипни калинке"!;)

7

Танева,

преди 4 години

Ти не можеш да лобираш за никого, защото си министър. Ако беше секретар по земеделието в Щатите, досега да те бяха тикнали в затвора.

6

Хахаха-не кради ник

преди 4 години

В понеделник цената на краставиците в Пловдив бяха 2 лева. Сега на Събота пазара са от3,5 до 4.Никаква помощ за тези лешояди.В Кауфранд цената е 1,7 лева.Кой е лош и кой е добър сега, а

5

Анонимен

преди 4 години

По телевизията чух ,че Г-жа Танева,лобирала за интересите на българските производители на млечни продукти,плодове и зеленчуци и други пред веригите.До колкото ми е известно Г-жа Танева е български министър отговарящ за ресора, и тези обвинения са нелепи, това са нейни служебни задължения,която тя се опитва да изпълнява, а веригите подскачат като ощипана булка.

4

Хахаха

преди 4 години

Довчера слугуваха на западняците сега ще им нареждат , нестава Танева , толкова ви е потенциала

3

Анонимен

преди 4 години

Във веригите стоките са 70% български, но не са от фирмите протежирани от тази герберска калинка!

2

The Ghost

преди 4 години

Стига с тази мантра "да подкрепим българското" Особено от тази шайка - управляващите. Вие съсипахте всичко родно последните 10г, сега - да го спасим

1

Тъанева, .....

преди 4 години

Не знам какво си очаквала, но за ралика от таб аз знам какво нас ни очаква !