25

картоф компиров

преди 4 години

преди време общината с общински пари и български работници им направиха на тези "християни" място където да спортуват с пейки за отдих,игрище за волейбол с чешмичка,посадиха цветя и дръвчета... за няколко седмици мястото беше превърнато от тези "християни"в бунище-всичко беше изпочупено и унищожено!да продължавам ли за новата детска градина,която за няколко дни остана без един здрав прозорец и в момента пустее и се руши и нищо,че държавата хвърли сума ти пари и то под носа на полицията!

24

Анонимен

преди 4 години

"Актове са съставени и на организаторите." Какви организатори? Цветница е велик Християнски празник. Пак ли почват гонения срещу Християните? Забележете-в джамиите на Кърджали посещенията са без да бъдат глобявани хората. Християните са преследвани-все едно сме втори век.

23

???

преди 4 години

някой има ли информация за заразен ром у нас?

22

Некъф

преди 4 години

Куките за пореден път доказаха колко са жалки!

21

Анонимен

преди 4 години

До човекче каква връзка има между данчето фандъкова,която е само родена в самоков(но винаги е живяла в софия)както междупрочем и хиляди други софиянци,"християните"роми,тормозът нада българите в самоков и пандемията?

20

човек

преди 4 години

А Данчето Фандъкова? А?? А???Тя от кой град е родом????Аааа, да! От град Самоков!Да *** прощават гражданите самоковлии, но май много ромски етнос има там?

19

картоф компиров

преди 4 години

точно тези ли самоковски роми се изкараха най-големите вярващи дето тероризират по етнически признак без полицията да си помръдне пръста...знаете ли колко самоковски българи се превърнаха в бежанци в собствената си страна подгонени от тормоза и заплахите на тези "християни"...

18

Анонимен

преди 4 години

Да обжалват в съда. Беззаконието ще падне по съдебен път. Къде е записана забрана да ходиш на църква? В джамиите на Пазарджик никой не спира мюсулманите, но в църквите хората са подложени на преследване. За държавата явно-в джамия-може, в църква-не може.

17

Анонимен

преди 4 години

точно тези дълбоко "вярващи"хора тероризират етнически българите в самоков...точно тези "вярващи"в исус насъскват малките ромчета да замерят с камъни и да плюят по възрастни и беззащитни българи.някои от тях лично познавам и знам,че насъскват ромчетата да чупят прозорците на обикновените и беззащитни хора само защото са българи под носа на полицията.

16

Анонимен

преди 4 години

До Двойният аршинКаракачанов беше седнал на пейка в парка имаше го във ФБ

15

Анонимен

преди 4 години

Как не ви е срам да арестувате молещи се хора?Вие срам пред Бог нямате ли?

14

Стефан Христов

преди 4 години

Предлагам сега ББ да отмени всички санкции и да утеши потърпевшите, че те са му най-активният и решаващ електорат!

13

Анонимен

преди 4 години

Ромите между всеки кючек са се смяли, как утре отиват да си платят актовете .

12

Анонимен

преди 4 години

Прилагат различен аршин към евангелистите. И те са християни като нас, православните мохамедани.

11

селтак

преди 4 години

Като им вземете парите от глобите , обадете ми се по телефона , за да ви закарам на кръчма !!

10

Стамат от ВиК-София

преди 4 години

трудово-изправителни лагери ... не виждам оправия иначе ...

9

Анонимен

преди 4 години

Вечер сигурно правят големи и шумни купони.

8

Анонимен

преди 4 години

Пасторът е виновен.Тези хора са добри християни и му вярват безрезервно.Защо ги е изврл?!За да се доказва на Господ? Той трябва да пази тези хора да се грижи за тях не да ги хвърля в беда и зараза... "Господ е пастир мой при тихи води ме води на зелени пасбища ме успокоява,освежава душата ми в сигурни пътеки ме води.." Написали са му го хората в Библията ама има ли кой да чете?

7

Анонимен

преди 4 години

Браво , крайно време беше да се вземат мерки

6

Киро

преди 4 години

Още утре ще ходят да си ги платят актовете