220

1

преди 4 години

До Анонимен 234Ти си нямаш и на идея за качеството на болниците в САЩ и ти личи по празните приказки. Аз гласувах за Радан, никога не бих гласувал за Боко Тиквата.

219

Krom

преди 4 години

Всичко разбирам. Некви чичаци строили Хаинбоаз и техните отроци, облъчвани цял живот с "Велика Русия" харесват Путин. Добре, лошо нема. Обаче колко *** и подтиснат трябва да си, за да твърдиш, че "пожизнен Президент" е нормално нещо в съвременния свят? Това друГаре го няма нито в Африканския рог, нито дори в Китай и Северна Корея. Дори и там има презумпция за сменяемост. Но в Русия - има бащица самодържец. Нещо като Петър Велики - само че, всъщност кагебешник - т.е. клоун възседнал прехода!

218

Анонимен

преди 4 години

абе тикво гербава стига с тая пропаганданикой не отрича че в америка има върховни болници но те са само за една малка част от населениетоа останалите ду.хат супататия общи гробове с по 5 метра дълбочина дето приличан на рововете в концетрационните лагери-пациентите от тия болници ли погребватразликата е само че са опаковени в ковчезидано нас да не ни стига- щото с тая алчна и безхаберна управа дето мисли само как да си напълни гушата не се знае до къде ще я докарамекато обсъждаме путин

217

asd

преди 4 години

най-голямата цензура е в западните медии, които пропагандираха че са най-подготвени във всичко и ще спасяват света и ще ходят на марс....е какво стана....показват ли ви какво се случва сега....нищо не ви показват, дават ви документални филми за китай

216

1

преди 4 години

До Анонимен 238"путин е чадърът"Бях чувал да обиждат на *** и други подобни дървета, но чак на чадър. Това да не е някакъв стар КГБ лаф от времената в които *** убиваха дисиденти като Георги Марков с рицин "приложен" чрез чадър?

215

Анонимен

преди 4 години

страшна гледка в москав- линейки на опашка пред болницитепрекрасна гледка в ню йорк- тирове морги пред болниците

214

1

преди 4 години

До Анонимен 236Ню Йорк Таймс е вестник на Демократите. Нормално е да пишат за "плачевното ниво на медицината" когато Републикнец е в Белия дом и има световна пандемия, но то *** чак такива неща не знаят или разбират. Иначе, вижте кои са най-добрите болници в света и ще ви стане ясно. Вижте и колко са заплатите на лекарите и медицинските сестри там и ще ви стане още по-ясно.

213

Анонимен

преди 4 години

путин е чадърът напъхан в краварския задникпредстои разтварянето му затова краварчетата и изтривалките им у нас *** на заколение

212

Анонимен

преди 4 години

ей това в нюйорк таймс си е истински бисер на безогледната дезинформация от най високо ниво

211

Анонимен

преди 4 години

четете бре сорогерберастиавторитетния The New York Timesвчера обяви че за плачевното състоянието на медицинана в америка е виновен путиностава да поискат да им платисега разбрахте ли че на едно зомбирано население можеш да ръсиш всякакви дивотиии ние вече се превръщаме в таковакаскета да тръгва да търси руските шпиони

210

@

преди 4 години

До хахахааа...."ти откъде знаеш"Оттам че световни експерти от целия свят попитани за мнението им за ниските числа които руснаците дават казват, че се съмняват, че тия числа въобще отчитат реално положението. Не е и чудно, при 22 хиляди заразени от 3! дни има само 8 критични случая. Смях в залата.

209

Калеко Алеко

преди 4 години

Бъдещето на товарищ путин е предначертано и безоблачно ... подпечати му го Валентина Терешкова, която предложи пожизнен мандат за Бащицата ... "Ден победы" ще се състои защото без "Врагът който дебне на портата" раССия няма да е същата. За "Парада на хвърчилата" ще отлети и едно нашенско хвъчило, дето цял живот е хвърчало на рушки "МИГ-ове" ... Що се отнася до "Коронавирусът", такъв в РАША няма, само леко е завишен броя на заболелите от пневмония ... !!!

208

Анонимен

преди 4 години

Сега руШките инженИери ще имат време да сделат поне чертежите за централна канализация в големите градове, като кОмсомолск на аМур. вансеремос.

207

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 230 "Статиите, които препечатват нашите "авроти" тука се пишат именно с цел препечатване, така че. няма никакво нарушение на авторското право. Дори подозирам, че ако не ги препечатат ще ги обвинят в някакво такова животозастрашаващо нарушение ;)))Те така са свободните медии в България ;))"100%

206

хахахааа....

преди 4 години

До ЕС не вярва на Русияот къде знаеш?

205

----

преди 4 години

На ден в САЩ умират повече хора отколкото се заразяват в Русия.Тези тъпни които пишат тук да си наврът в г..а

204

Анонимен

преди 4 години

Зависи бъдещето му дрън дрън.. Той става премиер само заради това, че не може постоянно да е президент.. И след мандата на медведа се връща... Пука му на ряпата...

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 245Май единствените, които им се причинява удоволствие са ***, които като видят статия с комплексираното джудже и си бъркат в някои дупки.

202

Анонимен

преди 4 години

Дето се вика по добре на хората в устата,отколкото в краката.Така че МАЧКАЙ,ВОВА!Либерастките мишоци са толкова гламави,че дори не осъзнават каква реклама ти правят ежедневно с простотиите си по твой адрес.А си и признават за бруталния гъзобрък,който им причиняваш.На някои между другото тази манипулация им додтавя удоволствие.

201

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...